- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.281
yabancı sitelerde de var bu. yuzuk yada küçük metal eşyalar olabilir. bioenerji uzmanlarıda doğrulamış. hatta açabiliosanız yotube ta videosu bile var:)
poffff mutlaka yapmam lazım bıleıgmın uzerıne tutup denıycem :) tuhh kolyemde yok bugun:)
ben denedim oldu dairesel yaw resmen inanamıyorum komik ama gerçek:)
canim sagol iyiyim sen nasilsin gecmis olsun hasta olmussunAllah kabul etsin gurbet güzeli
gamzecim nasılsın
boncuk sanada baktım eylül güzel bi ay erkek bebek için ...ama garanti günleri yazıyorum 5 ve 9 eylül arası özellikle 8 ve 9 unda dolunay da var. 28-29-30 eylül erkek günleriniz canım eşin ve senin için...
ay kızlar bende takayım yapayım bakayım ne cıkar heeeeeeee olurmu mutlu elıfffffffffff
ay kızlar bende takayım yapayım bakayım ne cıkar heeeeeeee olurmu mutlu elıfffffffffff
sen hamilemisin bacım.bunu hamileler yapıyolar.:CüvCüv:
ama benım yuzuk full taş taşsız olmalıymıs oylemı.. :)
sen hamilemisin bacım.bunu hamileler yapıyolar.:CüvCüv:
iğneylede oluyo kafayı yicem ofiste herkes şuan elinde iğneyle oynuyo hahaha çok komik erkeklerde gidip geliyo kadınlarda dairesel...komikmiş:)
kendi üzerinde doğrulayabilirsin ama... eğlenceli:)
g.olsun cnm allah sıfa versın zor hamıslıkde hasta olmak amam dıkkatgünaydın elifcim
nasılsın
benim boğazalrım şişmiş çok acıyor
ilaçta alamıyorum
zaten bişey yiyemiyorum diye oruçta tutuyorum
eşim tutma dedi ama ben yine de tuttum
yaptım gidip geliyor.dairesel olmuyor.yoksa ben erkekmiyim.
umut nerdesin sanada bakmak istiyorum doum trihlerinizi yazdıın sayfayı bulamıyorum ve hangi aylar içindi. yaz bana
g.olsun cnm allah sıfa versın zor hamıslıkde hasta olmak amam dıkkat
kız bendede öle bendemı erkegım sence ya bence olacak cocukları haber verıyo ben ona yyordum hahahaha:):)):):)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?