bebek cinsiyet belirleme..

yani çift çizginin çıktığı gün hemen ilişkimi yoksa beklemeyimi düşünüyorsun

kızlar yanlış yönlendirmek istemiyorum sizi ama
çift çizgi çıktıktan sonra ertesi gün tek çizgi oluyomuş sanırım
o gün diye biliyorum ama emin değilim

yanlış hatırlamıyosam truf yada boncuk yaptı onlara sorun

Benim iyice kafam karisti truf,boncuk testi hangi saatte yaptiniz bide iliski zamaninizi bi yaziverin? :)

bir an hatırlayamadım seni çok heyecanlı deyince hatırladım
resim ya da ticker insanları tanımamıza yardımcı oluyo kesinlikte

canim sagol iyiyim sen nasilsin gecmis olsun hasta olmussun

sağol canım

iğneylede oluyo kafayı yicem ofiste herkes şuan elinde iğneyle oynuyo hahaha çok komik erkeklerde gidip geliyo kadınlarda dairesel...komikmiş:)

erkeklerin elinde iğnenin işi ne
bilerek mi yapıyorlar

boşverin yüzüğü zor oluyo bence iğne ve mıknatıs çok kolay , daha net görülüyo...

ben de yüzük yuvarlak döndü

Benim iyice kafam karisti truf,boncuk testi hangi saatte yaptiniz bide iliski zamaninizi bi yaziverin? :)

testi yaptım nerdeyse aynı koyuluktaydı
1 ya da 1,5 gün sonra oldu gece 1,30 da ilişki
öğlen 12 de ya da 3 de yapıyodum testi

Mımoza gecen gun bı bılgı eklemıs cok guzel okudunuzmu. Bende bu ay test yapıcam

kesin okumuşumdur ama neydi bi hatırlatırmısın

testlerde çift çizgiden 24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşir diyor. oyüzden bence çitf çizgiden hemen sonra ilişki olmamalı.benim fikrim tabikide.sizler ne düşünüyorsunuz.zaten eğer 24 saatten az kalmışsa tek çizgi çıkar.tabi hergün testi kullanarak teyit etmek gerekir.

jinekolojikmuayene diye biryerde ovulasyon testleri hakkında açıklayıcı bilgiler var geçmiş sayfalarda eklemiş mimoza zamanlama hakkında güzel ipuçları veriyo...

elaracım, dün ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin sağlığı çok şükür iyi vede cinsiyeti kız :)
sen ne istiyodun canım

bana bakabilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…