- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.361
mutluelif birşey daha soracağım seni tekrar yoracağım ama.
ilişki günü 18,07 değil de 17,07 yada 19,07 olsa fark ediyor mu cinsiyet. bir günlük yanlış hatırlıyor olabilirim de. yumurtlama günüme çok var nasıl olsa hamile kalamam diye not almamıştım.
6 haftalık ultrason resmimde de bebek nokta şeklinde ve tam sağda. ooffff kafam karıştı.
bu arada tekrar yazaym
doğ. tarihim 02,05,1975
eşiminki 16,08,1972
bu tablo sana erkek diyo canım walla:)
tamam canım teşekkür ederim. hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
namazı kılmam lazım
görüşürüz
slm kızlar
bu yüzük olayını herbir çocuk için yapıyorsunuz.
mesela ilk yaptığınızda ilk çocuğun cinsiyeti..
ben yaptım ilk daire oldu (kızım)
ikinci gitti geldi inşşşşşş(erkek)
rabbim burdaki herekesin isteğini bu güzel ramazan şerfleri hatrına kabul et yarabim.
Peygamber eefendimiz MUHAMMED(S.A.V) YÜZÜsuyu hürmetine isteyen herkese erkek evlat ihsan eyle...
inşallah canım yaa amin amin aminslm kızlar
rabbim burdaki herekesin isteğini bu güzel ramazan şerfleri hatrına kabul et yarabim.
Peygamber eefendimiz MUHAMMED(S.A.V) YÜZÜsuyu hürmetine isteyen herkese erkek evlat ihsan eyle...
arkadaşlar şu preseed konuşulmuştu bi aralar ama bi sorayım kullanıpta hamile kalanlar varmı bildiğiniz ve tabi cinsiyeti ne...
cnms anırım benım yabtırdıgımı soyluyorsun nazar boncuklu olan vardı yere koyuluyor kapının hemen gırısıne ama ıcerde oluyor temperlı camdan yabılıyor ıcıne ben folyo koydum uzerıne nazar boncugu dızdım ama gecenler aklıma daha guzel fıkır geldı ıcıne ınce renklı kum dokup denız altı canlılarından dızıceksın oda super olur.
tavanıma bende mutfak tavınıma bırtek vıtray yabtırdım
salonum koltuklarım grı beyaz o yuzden duvarı grıye boyadık buz grısı dıyorlar bı tarafada ıthal beyaz duvar kagıdı aldık
bende mor kumas aldım sımdı onlar ıcın swarovskı tas bakıyorum dıkılmelımı alsam su utuyle yapısan sıradan taslardanmı alsam karar veremıyorum salonum grı beyaz renk katıyım dedım masa uzerıne ortu ve 4 tane mor kırlent yabıcam onlarında kenarlarını komple tasla susluycem
yok canım kızımda 7 haftalıkken başladı bulantılarım kusmalarım
45 gün boyunca çıkardım afedersin
ve 5 kilo vermiştim
48 olmuştum
şimdi henüz 5 haftalıkya belki ondan başlamadı ama ben olmayacak bu sefer diye kendimi şartlandırıyorum
rahmetli bi öğretmenim vardı
hiç bulantım kusmam olmayacak dedim olmadı diyodu benim de öyle olacak inşaallah
giden gider kalan sağlar bizimdir canım
ben hgdeğirmenciyi merak ediyorum hamileydi sanırım
a a nasıl yani ben şimdi hamile deilim... iki kez arka arkaya yapıcam şimdi mesela ikincinin daha oluşmadan cinsiyetinimi göstericek dedin yaw anlamadım...:)
benim araştırmalarda bööle bişi yok da...
şimdi kaçtane çocuğun varsa başla
bir birincinin cins.
iki kikincinin cins.
3 üçüncünün.cins
bu yöntem böle ben böyle biliyrum..
bazıları düşük kürtaj falan onlarıda sayıyıor:))
vay be bak bunu bilmiodum çok ilginç. dur şimdi habire denerim ben:)
kızlar öbür mahleden kaç kişiye baktımsa bu bioritim tutuyor.benim anlamadığım deneyenler olmuştu süperannelerde onlarınki tutmadı ama baktığım herkes tutuyor ya kafayı yiycem..
gülnisa serdal orkiş aregon ve bikaç kişi daha vardı şimdi hatırlamıyorum tam erkek gününe denk getirmişlerdi hiç biri tutmadı ama baktıklarımın hepsi tutuyor nasıl bi iş bu ya....
amınnnnnnnnn cnm amınnnnnnnnnn ıns en kısa zamanda sana sonrada bıze cancazımslm kızlar
valla mımozacım matamatık bı gelsede naptı ettı hamıs kaldımı acıklasa ya bı oda belkı bunu kullanmıstır ıns yakında gelırde aydınlatır bızıkızlar öbür mahleden kaç kişiye baktımsa bu bioritim tutuyor.benim anlamadığım deneyenler olmuştu süperannelerde onlarınki tutmadı ama baktığım herkes tutuyor ya kafayı yiycem..
gülnisa serdal orkiş aregon ve bikaç kişi daha vardı şimdi hatırlamıyorum tam erkek gününe denk getirmişlerdi hiç biri tutmadı ama baktıklarımın hepsi tutuyor nasıl bi iş bu ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?