- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.501
ewet cnm ugrayacam ıns ama hastayım ya esımde dıyokı hatun uzulme ben varım artık ıcerıye gırmeden yaparım duamı ben kapıdan .....aksam yol harıtasına bakarız
qwert çok geçmiş olsun yaw ama sen başından beri diyordun düşük yapıyorum galiba die .. bidahakine yüzün güler inş.
evet ablama gittim .. bu arada biz daha ilk tefriciyenin duasını yapmadık ama ben 2.ninde 260 tanesinide okumuştum orda .. msjda bahsettiğin konuyu açtınmı gerçekten?mavicim h.b sagolll
ariel nickiyle arkadaş girdi sonrasında.bana gelmedi mesajınnn
gerci sende yoktun sanırımmm ablanamı gitcektinnn öle bişi vardı sanki
bu konu benimde bi türlü çözemediğim bi yara oldu .. organik olmayan hiç bir ürüne güvenmiyorum artık... ceyda düvencinin cildini çok beğenirim onun nemlendiricisi yenecek kadar organikmiş bi röportajında öğrenmiştim ama marka bilmiyorum yenecek kadar organik nemlendirici bilen varsa sölesin gerçektenkızlar alakasız olacak ama bişi sorcamm
cilt nemlendirici olarak ne kullanıyonuzz??
avalon organik c vitamini diye bi krem duydunuzmu.sipariş vercemm organik oldugu için, ama cildim cok hassas iyi gelirmi bilmiyorum
umut reglimi sormuşunnn
ceza aldıgım gün regli oldum.bugün abdestlencem yarın oruc tutarım inşallah
ilk okudugmuz tefriciyenin duası yapıldıı
gecen hafta 2.kez okundu onunki yapılmamış.yarın cuma yaparız inş.
msjda bahsettigim face de grup meselesimi?
evet orda bi kac arkadaşla görüşüyoruz 1 haftadırr.
hoşgeldin bacım nasılsın opuyorumnanaktan bu arada ben regli oldum dün öbür aya inş. ama bu ay test almayı düşünüyorum yumurtlamamı bulamıyorum sanırım öbür listeye eklersin emi? buarada duaya benide eklersen sevinirim nezamana bitiyo yer kaldıysa alırım bende olumunekankayizsmile
evet ilkinde zaten çok planlı gitmiştiniz ben yoktum onda söylendiği günler okundu ve bitti problemsiz ... ben 2. yi dedim duası okunmayan... bu durumda 3. dende 260 okumuş oldum :hulya:..... orda da devam ederseniz benide alın kaydirigubbakcemile facede daha aktifim
h.b elif sagol iyiyim sen nasılsın
kızlar alakasız olacak ama bişi sorcamm
cilt nemlendirici olarak ne kullanıyonuzz??
avalon organik c vitamini diye bi krem duydunuzmu.sipariş vercemm organik oldugu için, ama cildim cok hassas iyi gelirmi bilmiyorum
bu konu benimde bi türlü çözemediğim bi yara oldu .. organik olmayan hiç bir ürüne güvenmiyorum artık... ceyda düvencinin cildini çok beğenirim onun nemlendiricisi yenecek kadar organikmiş bi röportajında öğrenmiştim ama marka bilmiyorum yenecek kadar organik nemlendirici bilen varsa sölesin gerçekten
gunaydın kızlarr
elara cnm hosgeldın nasılsın bakalım
cnm dra saat 2 de gıdıcem ama cok heyecanlıyım bı yanımda cok korkuyor benım aklımada kıst gelıyor ama pekı bu mıde bulantısı bas donmesı fılan ne oluyor aksam sacmaladım bıraz takıldım dıs gebelık fılan yoktur degılmı cunku kendımı hıc bı donem bukadar halsız bukadar yorgun hıssetmemıstım neyse ogrenıcez ıns bırseyım yoktur
ancak cok gergınım su attan muane olayı fılan
Bu arada drumu gorucegım ıcınde cok heyecanlıyım ozlemısım ya :)
Seni gorduk daha ıyı olduk.ben mahpusa mektup attım 200 okudum dıye ulastımı bılmem haberın olsun.
cnm ben sebemad urunlerını kullanıyorum cokta memnunum ph sı ıyı ve cıldıme ıyı gelıyor
butun urunlerını kullanıyorum ben goz altı gece gunduz kremı banyo jelını fılan memnunum
gunaydın kızlarr
elara cnm hosgeldın nasılsın bakalım
cnm dra saat 2 de gıdıcem ama cok heyecanlıyım bı yanımda cok korkuyor benım aklımada kıst gelıyor ama pekı bu mıde bulantısı bas donmesı fılan ne oluyor aksam sacmaladım bıraz takıldım dıs gebelık fılan yoktur degılmı cunku kendımı hıc bı donem bukadar halsız bukadar yorgun hıssetmemıstım neyse ogrenıcez ıns bırseyım yoktur
ancak cok gergınım su attan muane olayı fılan
Bu arada drumu gorucegım ıcınde cok heyecanlıyım ozlemısım ya :)
Yz Bakm | Dogalecza.com Trkiyenin Doal Salk Merkezi "Prof. Dr. M.Erdoan SRAT" bide bu ürün var.sertifalı organik ürünlerinin hepsiii
Logona rnleri | Naturey.com bu sayfanın en altında ürünle ilgili acıklama yapılmışş
yine aynı siteede avolon içinde sertifikalı organik deniliyor.ama kararsız kaldım benn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?