- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.521
Kızlarrrr cetvelim nasıl olmuşşş:))
ovulasyon takip cetveliii
gamze ve umut size yapacagım cetvel bundandıı
avona güvenmiyorum ben
eczanelere sorabilirsin
mustela diye bir marka var
ben onu tavsiye ederim canım
kızlar hava cok sıcak nasıl utu yapcam ya off zaten hıc sevmem utuyu yaaaaaaaaa
Ben musaıtım cnm nezaman ıstersenh.b cnm sagol iyiyimm .kızın nasıl oldu???
cnm bende en az senin kadar meraktayımm.dış gebelik filan olsa degerin yine 5 den yukarı cıkardı cnm.
hamileisnde üsütüne filanmı gördüm dicem ama testtede negatif cıkmıştı.ilişkiden kac gün sonra test yaptırmıştın sen??
tmm Allah kabul etsinnn.bu arada müsait zamanda senle konuşcaklarım var elif.
güzel olmuş zemuszemus bende su içme özürlü olduğum için akıntıdan neyin anlamam kit alıcam mecburen bi de bişi soracaktım suya sabah akşam fatiha vardı kaç taneydi CADIARZU elara sen hangi marka alıcan kitiKızlarrrr cetvelim nasıl olmuşşş:))
güzel olmuş zemuszemus bende su içme özürlü olduğum için akıntıdan neyin anlamam kit alıcam mecburen bi de bişi soracaktım suya sabah akşam fatiha vardı kaç taneydi CADIARZU elara sen hangi marka alıcan kiti
Kızlarrrr cetvelim nasıl olmuşşş:))
ben musaıtım cnm nezaman ıstersen
güzel olmuş zemuszemus bende su içme özürlü olduğum için akıntıdan neyin anlamam kit alıcam mecburen bi de bişi soracaktım suya sabah akşam fatiha vardı kaç taneydi cadıarzu elara sen hangi marka alıcan kiti
süper olmus bende isterim delikafadulden
tabi birkac ay sonra düsünüyorum o zaman banada yaparsin degil mi? Olumunekankayizsmile
cnm ozel bır cam o temperlı cam dıyorlar ıstersen userınde tepın yınede kırılmaz ınanısa gore eve gırerken yerde nzar boncugu olur ınsanlarda uzerınden gecerse goz degmezmıs dekor olarak basta hosuma gıtmıstı bu yonude ıyı oldu benım ıcın
yaptıkların guzel seyler emınım cok guzel olucaktır cnm evet zor ısler ama hepsı yavas yavas olur ben henuz tasınmadım o yuzden resmı yok gıder gıtmez cekıcem benım evım baya bı ufak ama olsun
yatak odasına bende komıdınlerın uzerıne 2 setır seklınde duvar kagıdı yabıcam dekor olsun dıe ama umarım guzel olur
bu arada herkese ıyı aksamlar reglım 5 gun surdu bıttı bugun 9.cu gun kahverengı yada kanlı akıntım gelıor cok fena kasık agrım var yarın randovu aldım dra gıdıcem kıstten suphelenıyorum ıns kotu bırsey degıldır
sızler nasılsınız neler yabtınız
kızlar merhaba ikili test sonucum çıktı şimdi.yarın doktora gidecem.fb-hcg değeri 35,04 çıktı.
kizlar ari gibi calisir olmusuz yine elaranin döndügü nasilda belli oldu neyse canlar ben kacar cok calismam lazim cok daha ev temizliycem aksama misafirim var yemek yapacam bu arada yeni bir magaza acildi evimin yakinina oraya ugrayacam bakalim ise yarar birseyler var mi ha bu arada ankarada yasayan arkadaslar orada yeni bir dükkan acildi almanyada cok bilinen bir dükkan süper uygun fiatlar ve kullanisli esyalar var kozmetik,temizlik malzemesi bebek ürünleri,akliniza gelebilecek kiyafet harici ürünler merak eden olursa özelden ismini yazarim ama gitmenizi tavsiye ederim ....
kızım uyusun 2 gibi özele gel.senle kozlarımızı paylaşacazz Çok üzgünüm çoook
boncuk ovulasyon kitleri konusunda başarılı.o hangi markayı önerirse onu alcam cnm.gelince yazar.
cnm senin cocugun varmıydı başka?
şimdide yapabilriisn bu cetveli.yumurtlama günlerini takip edersin.düzenlimi sen adetlerin
huu huuuu ben geldimmmmmm
benimde 50nin altındaydıı ve erkek diye ümitlendimm öyle olduu
bir arkadaşımınn 100ün üstündeydii ve onaa kızın olacakk dedimm ve öğrendi kız
kaydirigubbakcemile3 curly bana 1 hafta ceza veren vicdansız yönetici:))
yani forumun yöntecilerinden cnm.
canım benim 7 haftalıkken başlıyor bulantılarım zaten
bakalım hayırlısı canım
niyeki sen de yapabilirsin
eşin senin karnına elini koysun yapsın
Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım
çalışıyorum bugün canım
elara hiç pas yok hayırdır
bır dunya ısım var utu yapcam valız hazırlayacam yarın gece cıkıyoruz yolaaa
hoşgeldinn canımm inann buranınn gülüü senmişsinn kızzz
gelen giden fazla olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?