bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar ari gibi calisir olmusuz yine Elaranin döndügü nasilda belli oldu neyse canlar ben kacar cok calismam lazim cok daha ev temizliycem aksama misafirim var yemek yapacam bu arada yeni bir magaza acildi evimin yakinina oraya ugrayacam bakalim ise yarar birseyler var mi ha bu arada Ankarada yasayan arkadaslar orada yeni bir dükkan acildi Almanyada cok bilinen bir dükkan süper uygun fiatlar ve kullanisli esyalar var kozmetik,temizlik malzemesi bebek ürünleri,akliniza gelebilecek kiyafet harici ürünler merak eden olursa özelden ismini yazarim ama gitmenizi tavsiye ederim ....

Kızlarrrr cetvelim nasıl olmuşşş:))

ovulasyon takip cetveliii
gamze ve umut size yapacagım cetvel bundandıı

guzel olmus cnm ellerına saglık ben bu ay gene gec oldum bakın kızlar aklıma ne geldı o fıtıl ve ılacla 3 ay alkallı oluyomusuzya gercekden dogruluk payı varmıkı acaba ben 3 ay gayet ıyı oldum ama bu ay 4 gun gecıkmelı oldummm ya denıze gıttıgımden mı oldu mıkrop felan bılmıyom valla

avona güvenmiyorum ben
eczanelere sorabilirsin
mustela diye bir marka var
ben onu tavsiye ederim canım

avonu bende sevmiyorum .sadece foreway parfümü kullanıyorum
benim bahsettigim ürün avolon organic diye geciyor
c vitamini içerikli bi ürünmüş

kızlar hava cok sıcak nasıl utu yapcam ya off zaten hıc sevmem utuyu yaaaaaaaaa

benim ütülerde biriktiydi gamze
1 haftadır sabah gözümü acar acmaz ütü yapıyordum:)ozaman serin oluyor.kolay gelsinnn

Ben musaıtım cnm nezaman ıstersen

Kızlarrrr cetvelim nasıl olmuşşş:))

ovulasyon takip cetveliii
gamze ve umut size yapacagım cetvel bundandıı
güzel olmuş zemuszemus bende su içme özürlü olduğum için akıntıdan neyin anlamam kit alıcam mecburen bi de bişi soracaktım suya sabah akşam fatiha vardı kaç taneydi CADIARZU elara sen hangi marka alıcan kiti

ben musaıtım cnm nezaman ıstersen

kızım uyusun 2 gibi özele gel.senle kozlarımızı paylaşacazz Çok üzgünüm çoook

boncuk ovulasyon kitleri konusunda başarılı.o hangi markayı önerirse onu alcam cnm.gelince yazar.

süper olmus bende isterim delikafadulden
tabi birkac ay sonra düsünüyorum o zaman banada yaparsin degil mi? Olumunekankayizsmile

cnm senin cocugun varmıydı başka?
şimdide yapabilriisn bu cetveli.yumurtlama günlerini takip edersin.düzenlimi sen adetlerin

canım hayırlıı olsuunn evinn ben evindesinn sandımm
off bu işler okadar zorkii napacam bilmiyorummmm
yatak odasında duvar kağıdı çok güzel oluyoo

kolay gelsinnn
neresiymiş o bahsettigin yer merak ettim

kız yeni çıktın mahpustan bismillah ne kozupaylaşçan benimle yaw:)

benimde 50nin altındaydıı ve erkek diye ümitlendimm öyle olduu
bir arkadaşımınn 100ün üstündeydii ve onaa kızın olacakk dedimm ve öğrendi kız

karabiber sen evde kendikendine yapmışmıydın ilk testi...erkek olduunda test çizgiside geç çıkıyomuş çünkü. kız olunca hemen çıkıyo ve benimde ööle olmuştu...

truf inşallah başlamazz çünküü bende hep bekledimm ne zaman kokulardan tiksinecemm yadaaa neyden nefret edecemm başım dönecek diyee amaa hiç olmadııı
kızlarımda yataktan çıkmak zorduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…