- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.541
sagol cnmm:asigim:
sizde evi almışsınız hayırlı olsun.Allah agız tadıyla oturmayı ansip etsin inş
Göktug bey bereketiyle geldii maşallah
mavicim h.b sagolll
ariel nickiyle arkadaş girdi sonrasında.bana gelmedi mesajınnn
gerci sende yoktun sanırımmm ablanamı gitcektinnn öle bişi vardı sanki
karabiber sen evde kendikendine yapmışmıydın ilk testi...erkek olduunda test çizgiside geç çıkıyomuş çünkü. kız olunca hemen çıkıyo ve benimde ööle olmuştu...
kızlar inanamıyorum şuan 32 derece adanaa ve esiyoo az bişii şükürler olsunn
kafayıı yemiştimm nerdeyseee
ilk defa rahat oturabiliyorumm bilgisayar başındaaa
hiç giremez olmuştumm bu odayaa
ohhhhhhkimler gelmis efendim hosgeldin sef GELDIN KIZ EZIYET ETTILERMI MAPUSTA bizim mahalleye geleydin de göruseydik merak ettik senuuuugurbetde cok mübarek bi kadın:) prv delicekti naptıkiii deliii:))
kızlar selam...
elara hoşceldun canum...
avon muhabbetine katılıyoum.aldığım ürünleri beş para etmez.
bende olay markayı merak ediyorum.kullananları okudum memnun olan çok var.banada göz çevresi ve gündüz nemlendiricisi lazım ama birtürlü alamadım..organik diye satılan ürünlerede dikkat etmek lazım.
ohhhhhhkimler gelmis efendim hosgeldin sef GELDIN KIZ EZIYET ETTILERMI MAPUSTA bizim mahalleye geleydin de göruseydik merak ettik senuuuu
yok anam nerdeeee eylul sonu insallah o is tamam delecez bisi birakmiycaz valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hoşbuldum telaşe müdürü:))
napıyon nasıl giidyorr.varmı takıldıgın yeni bişi:)
hayırlısıyla bi hamile kalsaydın en çok ben sevincemm valla.cok isterim senin oglunun olmasını.cok ugraşıyon,herşeyi didik didik yapıyonn valla üzülüyom bazen sana.
geçen teyzenin birinin 6 kız kardeşimiş. mukabelede tanıştım.bana diyoki ikiden üçden dörtten sonra oğlan olmazsa beşten sonra oğlan tutmaz...anası 7 tane doğurmuş.yediiside kızmış.ikisi doğunca ölmüş.kendide iki kızdan sonra oğlan doğurmuş.kardeşininde kiki oğlu varmış...
iki oğlandan sonra üçüncüde oğlan olursa o kadının kızı olmazmış...falan..
birde bana dediki sakın istekli olma kocan olsun.yoksa kızın olur dedi-tatlicadiarzu-
aman kiz bulasici olmasin bu banlanmaaaaaa hehhehehehhehehhehhhehoşbuldummmm cnmmmopuyorumnanaktan
yok cnm bana iyi baktılar ordaa.tekrarmı gitsem napsam:))
gide gele orda da tanındım gönlümü hoş tututorlar gardiyanlar filann :)
cidden yaa bu kacıncı oldu banlanalı.valla alışkanlık oldu bende.her ay banlanıyom hehe
hemen mi taşıncanız
havalrın serinlemesini bekleyin bari
bi kadın tutarsın temizlerr ,annen ablan filan da varsa yardımcı olurlar sana cnm
bende taşındagımda hamileydim.cok rahat olmuştu:))
eşim ve annem yaptılar herşeyi sagolsunlar
nereye gidiyorsun canım
AHHHH CAIM KIYAMMAM sana yaaaaaa o kocan senin tam dayaklikkkBak anlatımdee nasıll çıldımıyayımm canımmm
bizim işler karmakarışıkk olduu
Biz bu evi aldıkk yaaaa ,içine kartonpiyer yapılıyoo değilmii
amaa eşimm istanbuldan adanaya tayinii çıkan arkadaşınaaa bize ev tut demesiyleee bizimm bu oturduğumuzz evii onlara tuttuuu
eeeeeeeeeeeee adamalr kirayıı yolladılarrr,biz ağğgıya bakım yaptıryorumm adamlarınn ordaa günüü bittiii ,pazar eşyalarıı bizimm bu eve girmesii lazımm benimm biran evvel çıkmamm lazımmmm amaa illerr bitmedii adamlara baskı yapıyoruzz çabu olunn onlarda ancakk ayınn 1 ne bityer diyoo
istanbuldakilerr eşyalar pazar yola çıkarr diyooooooooo
eeeeeeeeee eşimde diyokii barii yatak odası çocukk odasınıı bitirinn eşyalarıı orayaa cumartesii çndirtecemm
eşyalar üst üste olacakkkkk tabikii bunlarıı duaynn benn ağlıyorumm herşeyee elimm ayağımaa dolaştıııı
hamileyimm sıcakk varr
işlerii hızlı yapamıyorummm
eşime okadar dedimm burayıı tutmaa onlaraa bundada beni dinlemedii ve çokk samimi olmadığımm arkadaşınıı üstümee getirdiyoo eşiylee pek aramız iyii değilll,
sonraa benn evimdeykenn inşaaat devamm edeceekkk bu halimle ney apacamm annemde bugünn geliyoo amaa 5ne kadar yanındaa dururumm diyooo sonra istanbulaa gidecekkk
kızkardeşimm ordaa görev yapıyoo polis olduu
ilk görevv yerrii
tanıdıklarda kalıyorrr 1 aydırr anneee yanımaa gell benn düzenimii kuramadımm diyoo ev tutacamm eşyaa alacamm yardımcııı ol diyoo
annemde 5nde oraya gidecekmişş,2 kızkardeşizz satennn başkada yokk
eeee ben tam işler bitmediğii içinn yerleşmemişş oluyorummmm
nasıl mutluu olayıımm
profilimde ondan yazıyoo yanii mutluu olamıyorumm diyee
eşimee kızıyorummm bu seferr
relaks ol diyoo ancakk demesii kolayyyyy
halbukii tüm işler bitince insemmm evimee güzel olurrr amaa ben inşaatınn içine iniyorummmm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?