- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.601
UMUT YUMURTASI
AYYY ÇOK GÜLDÜM VALLA
:sm_cool:
Selam kizlarr.
Oku oku ancak bitti
Elara hosgeldin canimm.
Kizlar ben de sizleri merak ediyorum facedenmi birbirinizi taniyorsunuz,burdanmi resim ekliycez? Face benim icin daha kolay...
http://lt1f.lilypie.com/NVDpp3.png
umut bu linki kopy yap
kullanıcı paneline gir
profili düzenle de
aşagı tarafta çizelge kısmı var oraya yapıştır kaydet de
Gemis olsun canim insallah önemli bisey degildir.ıyı sevındım aklımda olsun bende yabarım
ıns yoktur cnm bısı ama ben hıc ıyı degılım bulanık goruom basımda sıddetlı agrılarkasıgımdan dogrulamıyorum felan fılan yarın ola hayrola
Basiniz sagolsun,mekani cennet olsun...sağol canım
teyzemin eşi vefat etti
Saglikla git gel canim,hayirli yolculuklar.bır dunya ısım var utu yapcam valız hazırlayacam yarın gece cıkıyoruz yolaaa
Kizlar ari gibi calisir olmusuz yine Elaranin döndügü nasilda belli oldu neyse canlar ben kacar cok calismam lazim cok daha ev temizliycem aksama misafirim var yemek yapacam bu arada yeni bir magaza acildi evimin yakinina oraya ugrayacam bakalim ise yarar birseyler var mi ha bu arada Ankarada yasayan arkadaslar orada yeni bir dükkan acildi Almanyada cok bilinen bir dükkan süper uygun fiatlar ve kullanisli esyalar var kozmetik,temizlik malzemesi bebek ürünleri,akliniza gelebilecek kiyafet harici ürünler merak eden olursa özelden ismini yazarim ama gitmenizi tavsiye ederim ....
Kizimda ilk ben olmustum ama :kedi:mimoza bu yaşlı kadınlar hep böle diyor biliyormusn
gecen arkadaşımın anneside öle demiş..
ilişkide istekli olmaa,duvar gibi olcan demişşkaydirigubbakcemile3
ben buna inanmıyorum ama
kadının önce orgazm olması fikri bana cok mantıklı geliyor.
Insallah kalirsin canim.Bende aldim cok heyecanliyim cumartesi gelsede baslasam yapmaya :)canım yazma sakın benim için uğraşma ben bulmuştum o yazıyı senin yazdığın gün netten ama şimdi bulumadım adını unuttum...şimdi tekrar bulurum ..kiti alınca bi tuhaf oldum ya heyecan yaptım sanki hemen hamile kalıcam:)
Yollarim canim...canim özelime adlarinizi yollayin tek tek yaparim insallahhhhh ne demekkkkkkk
Selam kizlarr.
Oku oku ancak bitti
Elara hosgeldin canimm.
Kizlar ben de sizleri merak ediyorum facedenmi birbirinizi taniyorsunuz,burdanmi resim ekliycez? Face benim icin daha kolay...
deneme
Hahahah ay cok güldüm,Allah da sizi güldürsün kizlar :)UMUT YUMURTASI
AYYY ÇOK GÜLDÜM VALLA
:sm_cool:
evet var canim...h.b cnm sagoll
face resmin varmı??
varsa ben ekleyim seni ordan bakışalım birbirimize:)
bende seni merak ediyomm
Bana biseyler yolladin ama gecen hafta degildi baktim simdi temmuzun 30unda yollamissin...selvi sana gecen hafta ben sana bişiler yolladımmı??
kime ne yolladım hatırlamıyorum.hep silmişim mesajları
mimoza sanada mı yollamadım ben bişi
Süper olmuş
kız nerde peki günüm benim ok buldum 13 dimi :))
iyide bu karı koca bırakıp gitmişler yumurtayı :)))
seninkiler yumurtaya doğru gidiyolar :)))
hahah
kocayla yumu dölleyememişsinizz.arkanıza bakmadan üzgün üzgün gidiyınuzz
regli olunca tekrar başa gelceniz.yuma dogru yüriceniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?