bebek cinsiyet belirleme..

BENIM..16.01.1979 esımınkı 03.08.1974 nısanın 13 son relım 2008 benımkı nasıl olmus kucuk kızımın dogum tarıhı cnm bu merak ettım valla bakarsan sevınırım cnm

cnm benım muhtemelen sonuna dogru kalmıstım heralde cunku kazyla oldu 13 gun gecmıstı test yaptım cok acıktı ıkıncı cızgı ama dr gıttıgımde kese bıle olusmamıstı gorememıstı yanı hamılelık var yok arası demıstı

elara
12 - 15 eylül
15ekim garanti erkek
16-23 ekim arası
7- 12 kasım arası hatta 8 ve 9. günler dolunay
30 kasım 8 aralık 6 aralık da dolunay
bunlar senin ve eşinin kesiştiği günler

Arkadaşlar cok acık ve net bişi sölicem
gecen hafta bana onca küfür eden mahlukatla muhatap olan benle olmasın
.muhatap olmak isteyende gitsin başka sayfada olsun
o kişi bende engelli ne yazdıgını görmüyorum.sadece nick olarak görünüyor
o bile rahatsız edici öggg

Burdakii olan arkadaşlardan acil cevapp
dediğimm gibii boyaya karar vermemm gerekiyoo
bu soruyuu soracck yer bulamadımm kk daa
ev rengii filli boya kum bejii nasıll
kese kağıdıı koyuuu
ne renkk güzel duruyoo

ya sen ne kadar bencil bi kadınsın ya ınanamıyorum insan bu kadar aşağılık olamaz ya pesssssssss diorum yani. Gerçekten bi psikoloğa görün derim .hamile kalmayı bırak şimdi çocuğunda senın gibi dengesiz olmasın yazık ya çocuğuna senın gibi dengesiz bi insanın yanında üzülüyorum valla. Alırlar yakında o çocuğu yanından esirgeme kurumları.aklı dengesi yerınde deyil diye.

sen kıme mahlukat diyosun yaaaaaaaaaaaaaa asıl mahlukat sensin dengesiz seviyeni bil.madem yazılarımı görmüyosun neden hemen atlıyosun sorunlu
kadın.

gamzecimm çokk sağolll
ya kızlarr lütfenn yaaaaaa başlamayınn tekrarr
herkes kendince haklıı olabilirr amaa neden bu kadar uzatmakkk
esmercimmm bence artıkk birşeylerr yazmaaa konu kapandıı gittiiii ,burdaa artıkk farklıı şeylerr yazılsınn
kırıcıı olmayınn
elara sayesinde arkadaşlar burdaa aynıı sorunlarınıı paylaşıyooo,kimseye söyleyemediklerinii konuşuyooo
önemllii olann yöntemm falann değill gerçöektenn herkesinn erkekk bebek hakkında konuşmasıı
canlarımm vallahaa birbirinizii kırdığınızaa değmezzz
bak elaraa dünden geldii amaa geçmişlee ilgilii kötüü birşey yazmadıı

EMEĞİNE SAĞLIK canım

ya kızlar ben naapcam şimdi.benim dün son erkek günümdü.ve tam yumurtlama günüm kız gününün zirvesinde yawwwwwww

mimoza rahat ol canım Rabbim'e dua et

Burdakii olan arkadaşlardan acil cevapp
dediğimm gibii boyaya karar vermemm gerekiyoo
bu soruyuu soracck yer bulamadımm kk daa
ev rengii filli boya kum bejii nasıll
kese kağıdıı koyuuu
ne renkk güzel duruyoo

filli boyaysa eğer
ben bademi rengi diyorum
benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…