- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.641
gamzecimm çokk sağolll
ya kızlarr lütfenn yaaaaaa başlamayınn tekrarr
herkes kendince haklıı olabilirr amaa neden bu kadar uzatmakkk
esmercimmm bence artıkk birşeylerr yazmaaa konu kapandıı gittiiii ,burdaa artıkk farklıı şeylerr yazılsınn
kırıcıı olmayınn
elara sayesinde arkadaşlar burdaa aynıı sorunlarınıı paylaşıyooo,kimseye söyleyemediklerinii konuşuyooo
önemllii olann yöntemm falann değill gerçöektenn herkesinn erkekk bebek hakkında konuşmasıı
canlarımm vallahaa birbirinizii kırdığınızaa değmezzz
bak elaraa dünden geldii amaa geçmişlee ilgilii kötüü birşey yazmadıı
Bi hafta rahattım yine çıktı geldi dengesiz
yaratık gibi ha bire ürüyoooooo ürüyooooo.kökünü kurutamadım bi türlü.bu sülük türünün.
Bakın okuyun kım başlatıyo tartişmayı.
trufff evet fillii boyaa ya evet oda güzel duruyomuşşşşş
daha açıkk gibii kum bejindenn
walla arkadaşlar kime ne yazacağımı şaşırdım. kimin kimle tartıştığını bile unuttum ben...şimdi bişiy sorana cevap vermek istiyorum, kimsenin bana bi kötülüğü olmadı burada aksine iyi etkileşim oldu herkesle . elaracım iletişim hakkımı elimden almaya çalıştığının farkındamısın. bilgi eklemek istiyorum özelden yaz sayfaya ekleme diyosun biriyle konuşucam konuşma diyosun. buradaki insanlardan da kopmak istemiyorum hakikaten sevdiğim ve görüşmek istediğim insanlar var napçam şaşırdım valla
ben bu sayfadan çıkıyorum kızlar başka bir yerde görüşürüz inşallah ...hepinizi seviyorum öptüm...
O istiyoki herkes benımle arkadaşlık etsin başka kımseyle görüşmesin istediği o başka bişey deyil işten içe esir alıyo.
ben bu sayfadan çıkıyorum kızlar başka bir yerde görüşürüz inşallah ...hepinizi seviyorum öptüm...[/QUOTE
unutun hepsini güzelce konuşalım kızlar
kızlar selam ben geldımmm kusura bakmayın anı cıktım evden dr 12 cagırdı pay gıyındım cıktım sımdıde mısafırım var gelınce anlatırım sunu dıyım sadece ıyıyım :)
Burdakii olan arkadaşlardan acil cevapp
dediğimm gibii boyaya karar vermemm gerekiyoo
bu soruyuu soracck yer bulamadımm kk daa
ev rengii filli boya kum bejii nasıll
kese kağıdıı koyuuu
ne renkk güzel duruyoo
ya arkadaşım ben senin yerinde olsam
ciddiyim eğer o karşımdaki insanla anlaşamıyorsam onunla görüşmemek için elimden geleni yaparım . Senin böylede bi hakkın var ya kötü şeyler konuşmazsın yada başka sayfalarda yazarsın. Ben olsam öyle yaparım .
bi gelmişsi ortalık yine karışmış , birde ortada gerçek var topiği Elara açmış ve herkes ondan bilgi amaçlı birsürü şeyler öğreniyor . 5 gün içinde insanlar onu bekledi.
Rahatsızlık verme lütfen . Girişin bile ofsayt topiğe
Biz burda tartışma istemiyoruz dimi KIZLARRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?