bebek cinsiyet belirleme..

Gamzeeeee
benim 40 tane muhammet hazır valla :)))
kesiyom şimdi kağıtları :))))
Kizlar gercektende yutuyormusunuz, mide hazmedermi onlari acaba?

Hadi gözün aydin korkulacak bisey yokmus.

canlarım merak etmıssınız cok tsk ederım ancak dedıgım gıbı cıkmam lasımdı kusuruma bakmayın olurmu
ılac drun dedıgını aynen soyluyum normalde kas adet vs gıbı agrılar ıcınmıs ancak hameıle kalmayı kolaylastırıyor dedı hatta okadar emın konustukı sen bırdahakı ay bı gelde bakalım dedı adı advil ama drunuza sormadna kullanmayın sakın :)

Çok ilginç ya hadi bakalım inşallah etkisini bu ay gösterirde sonra bizde deneriz.Tabi doktor tavsiyesiyle.

aa bakk dedigim gibi tatildee hamile kalmışşş.deniz suyu alkali etki yapmış olabilirrrr
gamzee sen deniz suyu getircektin getirdinmi gızz:))
trabzona gidiyon ordan bari getir dolaba stoklaa hehe
bcm valla getırmedım ıgrenc ya agzıma kacınca bıle mıdem bulandı bıde pıs pıs seyler geldı aklıma anlayın herkes denızde öggggggg

ütün bitttimiii bacımm
yolculuk nezamandıı.saatini sölede arkandan su dökiyim:)
bcm ha sımdı bıttı valla yarın gece 11 gıbı cıkarız dedı esım
Gamzeeeee
benim 40 tane muhammet hazır valla :)))
kesiyom şimdi kağıtları :))))
vallamı ay benımde kayınpeder ımam onamı yazdırsam dıyodum hehehehe
umuttt benim bildigim duayı sana özelden atcam akşam .benimki daha kolay bacım:))
ugraşma öle tek tek yutcam diye,mide spazmı gecirirsiz mazallahh:))

kız banada yolla bcm bende yapayım:):)):)::) o degısıkmıııııı

evet fiona.bingoooooooo
bağlantın ne.....

Canım ya bu kadar olur.Dün anne çocuk sağlığı ile ilgili taaa kızıma hamile iken aldığım kitaba şöyle bir bakayım dedim.İçerisinde kendi ellerimle yazdığım bir not buldum.Allah bilir ne zaman yazdım.Yani en az 6-7 yıl önce yazmışım.Önce anlam veremedim.Notta erkek bebek için şunlar yapılır diyor 1-............. içeren öksürük şurubu iç.2-Bol su tüket 3-Partnerden sonra orgazm ol 4-erkek neskafe içecek sıcak banyo yok5-Vitamin b6 al.

Son düzenleme:
saqolun vallahı kalmazsamda sorun dııl dedım ya en onemlısı ıyı olmamdı sımdı buna cok sevınıyorum elbet bırgun olur hayırlısı nezamansa ozaman olsun ıns
Elara cnm kızımı sormussun sagol ıyı cok sukur bıtane ıgnesı kaldı onuda bu aksam yabtırıcaz cok sukur hastaneyı ayaga kaldırıyorvalla

şurubun adını sil yasak fionacım
bendekide başka bi öksürük şurubu.ama 5 günden fazla kullanılmaz yazıyor dikkat et.bendemi içsem naapsam.....:)))fazlasıyla alkali yapıyor bu şurup

gamzecim bizede dua et canım unutma.......
busecim oku oku oku.baştan sona kadar oku not al...kolay değil kaç sene uğraştık biz...şaka bi yana ne öğrenmek istiyorsan oku bulursun. takıldığın yer olursa sor cevaplarız canım....
fionacım dediğin maddeye baktım yazmıyo.ama öksürük şurubu..resmen reçetesinde yazıyo.idrarın phsını 9a kadar yükseltir.o sebepten olabilirki 5 günden fazla kullanılmaz yazıyo..çok ilginç.istersen adını özelden yazıyım...hemde çok kısa zamanda vucut alkali oluyo..

Yaz canım zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…