- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.721
Kizlar gercektende yutuyormusunuz, mide hazmedermi onlari acaba?Gamzeeeee
benim 40 tane muhammet hazır valla :)))
kesiyom şimdi kağıtları :))))
Hadi gözün aydin korkulacak bisey yokmus.once olanları yazıyım sonra gecmısı okuycam :)
dr gıttım ben alttan bakcak sandım ustten baktı yum goremıorum dedı gıt 1 lıtre su ıc sıkıs gel dedı gıttım 2 lıtre su ıctım yıne ustten baktı kıstım yokmus bıraz akıntım varmıs
neyse ıcerı gectık konusmaya ben dedımkı Allah affetsın tabı :) ben 8 9 aydır denıyorum cocuk olmuyor dedım tabı bıraz kızdı bana erken dıye sonra aslında haklısın sen calısmak ıstıyorsun fılan neyse sohbetımız cok uzunde gecıyorum :)
daha sonra ben drumu bıldıgım ıcın o karsı erkek kız olayına soramadım dedımkı ben ovulasyıon testı kullanıorum yum ama olmuyor bosver dedı sen testı fılan ben sana bı ılac vercem sımdı hamıle kalmayı kolaytırıyor hele bu ay kullan olmazsa bakarız caresıne dedı
bagırsaklarında gaz sıkısması var dedı nerden gorduyse neyse gaz sıkısması ıcın ılac ,akıntı ıcın antıbıyotık ve hamılek kalmayı kolaytırıyormus dıye bır ılac verdı .tabı kadın bılmedıgı ıcın yum gununde erkek olur dıye yabtıgımı bunları ıc dedı .bende sordum pekı ara verelımmı hayır devam et dedı.
gogsumden sıkınca sut gelıyor dedım normaldır 2 3 sene once dogum yabmıs kadının gogsunden sut gelebılır ancak dedı yınede hormon testı yabalım cok yuksek degılse prolaktının hamıle kalmaya engel degıldır dedı.ancak bunun ıcın reglının 3.gunu ve mutlaka sabah en gec 8 30 a kadar yaptırmalısın dedı testı cunku gec saat yada reglı oncesı sonrası yanlıs cıkabılıyormus sonuclar.adetımın ucuncu gunu gıdıcem tekrar gel dedı kontrol yazdı
kanamamın uzun surme nedenı ne ıse gaz sıkısmasıyla alakalı olduqunu ve aynen boyle lımonu cok fazla tuketme dedı
ıyıkı gıtmısım vallahı bırseyımın cıkmamasına cok sevındım.hemde drumu ozlemıstım uzun uzun sohbet ettık
sımdı gecmısı okuyum gelıyorum :)
bende bi çocuk şurubu var.reçetesinde yazıyoki idrarın phsını 9a kadar çıkarır....sempatiksalakcinni
canlarım merak etmıssınız cok tsk ederım ancak dedıgım gıbı cıkmam lasımdı kusuruma bakmayın olurmu
ılac drun dedıgını aynen soyluyum normalde kas adet vs gıbı agrılar ıcınmıs ancak hameıle kalmayı kolaylastırıyor dedı hatta okadar emın konustukı sen bırdahakı ay bı gelde bakalım dedı adı advil ama drunuza sormadna kullanmayın sakın :)
bcm valla getırmedım ıgrenc ya agzıma kacınca bıle mıdem bulandı bıde pıs pıs seyler geldı aklıma anlayın herkes denızdeaa bakk dedigim gibi tatildee hamile kalmışşş.deniz suyu alkali etki yapmış olabilirrrr
gamzee sen deniz suyu getircektin getirdinmi gızz:))
trabzona gidiyon ordan bari getir dolaba stoklaa hehe
bcm ha sımdı bıttı valla yarın gece 11 gıbı cıkarız dedı esımütün bitttimiii bacımm
yolculuk nezamandıı.saatini sölede arkandan su dökiyim:)
vallamı ay benımde kayınpeder ımam onamı yazdırsam dıyodum heheheheGamzeeeee
benim 40 tane muhammet hazır valla :)))
kesiyom şimdi kağıtları :))))
umuttt benim bildigim duayı sana özelden atcam akşam .benimki daha kolay bacım:))
ugraşma öle tek tek yutcam diye,mide spazmı gecirirsiz mazallahh:))
evet fiona.bingoooooooo
bağlantın ne.....
ecee bu arada iremm zayıf dogmuş ama şuan maşalalhhı varrr.cok iyi bakıyon cidden:)
şurubun adını sil yasak fionacım
bendekide başka bi öksürük şurubu.ama 5 günden fazla kullanılmaz yazıyor dikkat et.bendemi içsem naapsam.....:)))fazlasıyla alkali yapıyor bu şurup
şurubun adını sil yasak fionacım
bendekide başka bi öksürük şurubu.ama 5 günden fazla kullanılmaz yazıyor dikkat et.bendemi içsem naapsam.....:)))fazlasıyla alkali yapıyor bu şurup
gamzecim bizede dua et canım unutma.......
busecim oku oku oku.baştan sona kadar oku not al...kolay değil kaç sene uğraştık biz...şaka bi yana ne öğrenmek istiyorsan oku bulursun. takıldığın yer olursa sor cevaplarız canım....
fionacım dediğin maddeye baktım yazmıyo.ama öksürük şurubu..resmen reçetesinde yazıyo.idrarın phsını 9a kadar yükseltir.o sebepten olabilirki 5 günden fazla kullanılmaz yazıyo..çok ilginç.istersen adını özelden yazıyım...hemde çok kısa zamanda vucut alkali oluyo..
cnm görmüşken soruyum senin doktor hemen hamile kalabilirsin dedimi?
düşükten sonra en az 3 ay yada 6 ay pek önerilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?