- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.741
o kürtajdan sonra canım
geçen seferkinde 3 ay demişti
bu kendiliğinden düştüya buna bişey demedi
yazıyorum ve hemen siliyorum ......................aldınmı..
merak eden olursa kızlar yazarım.
o kürtajdan sonra canım
geçen seferkinde 3 ay demişti
bu kendiliğinden düştüya buna bişey demedi
once olanları yazıyım sonra gecmısı okuycam :)
dr gıttım ben alttan bakcak sandım ustten baktı yum goremıorum dedı gıt 1 lıtre su ıc sıkıs gel dedı gıttım 2 lıtre su ıctım yıne ustten baktı kıstım yokmus bıraz akıntım varmıs
neyse ıcerı gectık konusmaya ben dedımkı Allah affetsın tabı :) ben 8 9 aydır denıyorum cocuk olmuyor dedım tabı bıraz kızdı bana erken dıye sonra aslında haklısın sen calısmak ıstıyorsun fılan neyse sohbetımız cok uzunde gecıyorum :)
daha sonra ben drumu bıldıgım ıcın o karsı erkek kız olayına soramadım dedımkı ben ovulasyıon testı kullanıorum yum ama olmuyor bosver dedı sen testı fılan ben sana bı ılac vercem sımdı hamıle kalmayı kolaytırıyor hele bu ay kullan olmazsa bakarız caresıne dedı
bagırsaklarında gaz sıkısması var dedı nerden gorduyse neyse gaz sıkısması ıcın ılac ,akıntı ıcın antıbıyotık ve hamılek kalmayı kolaytırıyormus dıye bır ılac verdı .tabı kadın bılmedıgı ıcın yum gununde erkek olur dıye yabtıgımı bunları ıc dedı .bende sordum pekı ara verelımmı hayır devam et dedı.
gogsumden sıkınca sut gelıyor dedım normaldır 2 3 sene once dogum yabmıs kadının gogsunden sut gelebılır ancak dedı yınede hormon testı yabalım cok yuksek degılse prolaktının hamıle kalmaya engel degıldır dedı.ancak bunun ıcın reglının 3.gunu ve mutlaka sabah en gec 8 30 a kadar yaptırmalısın dedı testı cunku gec saat yada reglı oncesı sonrası yanlıs cıkabılıyormus sonuclar.adetımın ucuncu gunu gıdıcem tekrar gel dedı kontrol yazdı
kanamamın uzun surme nedenı ne ıse gaz sıkısmasıyla alakalı olduqunu ve aynen boyle lımonu cok fazla tuketme dedı
ıyıkı gıtmısım vallahı bırseyımın cıkmamasına cok sevındım.hemde drumu ozlemıstım uzun uzun sohbet ettık
sımdı gecmısı okuyum gelıyorum :)
benim kızım 2.430 doğdu((
çok zor baktım
inş. bu kilolu olur..
iyide kızlar benimde mememi sıkınca süt geliyo..benimdemi hormonlarım yüksekki acaba...ya kuzenim emzirirken hamile kaldı .benimki kanallardaki süt onunki resmen emzirme sütü...
acaba bende bundanmı kaç aydır hamiş kalamıyorum.
evet ssvd yi kabul ettisezeryan sonrası normal dogumu kabul ediyormu doktorun?
her doktor bu riski almaz çünkü
ben normal yapamam çok korkuyorum.
ben bidamlacık kadınım 160 boy var benden çok büyük bişey
çıkıcanı ummuyorum:))))
bana kürtajdan 3 ay sonra dedi amaquwer bende kürtaj oldum 3 ay dedi.arkadaşım düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı....
ecem cnm kısmet eve gusel olurdu ben dogumun yazın tam ortasına gelmesını sevmıyorum ama kısmet :)
unuturmuyum cnm arkadasım ınan hepınız soyleyecem ıns sag salım gıdersemgamzem güle gül git cnm
dualarında benide unutma nolurr
buna çok ihtiyacım var..
gamzem demek sonunda gıdıyorsun hadı hayırlısı tatlım
kızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
hayırlı sağlıklı evlat olsun canımkızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
kızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
Canim hayirlisi böyleymis,üzme kendini.Allah saglikla kavusmayi nasip etsin insallah.kızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
fhnacım yani yumurta çadladıktan sonra hamile kaldığın halde kız oldu.ya o+12 oldu senin yada şu bioritim olayı sendede tuttu.bana d.tarihin ve hamile kaldığın günü yazarsan ona bi bakıyım...
Kjızlar ben yine diyorum 14.günden sonra çatlayan yumurta kesin kız...daha öncede bunu çok gördüm.yumurtanız kaliteli ise 14.güne kadar en fazla çatlıyor.ve bu erkek bebeğin şansını artırıyor.teravet bile siklusu 28den fazla olan kadınlara gün vermiyor sırf bu yüzden.bi arkadaş vardı 15.gün çatlıyodu oda tam o gün tek ilişkiyle kaldı oda kız...bu bir tesadüf olamaz...
canim ALlah bagislasin sebeblere yapisiyoruz ise ne yapcan rabbim senin hakkinda kizi hayirli görmüs bundan ötesine gecilmiyor isteeeeeekızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
takil bize hayatini yasaaaaa canimmmmmmmmkızlar slm
bende cinciyet belirlemeyi öğrene bilirmiyim nasıl öğrencez bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?