bebek cinsiyet belirleme..

gamzecim oluyodur muhakkak.ama bak bu kaçıncı ..
fhnanın kesin çatladı demişti dr ve ogün olmuştu.yani hiç tereddüt yok.biraz olsa en azından çatladığını nerden biliyoruz falan derdik ama kesin...
ben bu bioritim konusunu ciddiye almaya başladım.benim kocanın d.tarihi belli değil.en azından benimki kesi.bende o günlere denk getirip yumurtlama anına en yakın zamanda yapıcam.başkada yapabilecek hiçbirşey yok...

Hakkında hayırlısı olsun canım.Sağlıklı olması herşeyden önemli.Ama şu konuda haklısın hepsi boş.Rabbim istemeyince olmuyor.Daha doğrusu bizim için en hayırlısını o biliyor.

o zaman benim hiç şansım yok çünkü 16-17 de yumurtluyom hep.Mesela polikistik over olanlar bazen çok geç hatta 25-30 gibi yumurtluyorlar.Ama oğlu olanlarda var.

fionacım tabiki vardır ama ben bu kaçıncı denk gelişi.çok şaşırdım o sebepten dedim.yoksa tabiki var.sanki erken yumurtllayıp kızı olan yokmuki..var...bu sadece fazlasıyla denk gelen bi tesadüf olsagerek...

Evet evet tesadüf bence de.Öyle diyelim öyle olsun.Teravet 28 üstü olanlara yanılmıyorsam ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra bana haber verin diyodu yani ona göre yine yardımcı oluyodu.yani önemli olan yumurtlamanın günü değil o günü tespit etmek ve çok geciktirmemek

ayy ben isterim şöle 4 kilo bi tosuncuk
yarabbim inşallah
şu mubarek günlerde
sağlıklı eli ayağı düzgün

inşallah cnmmm.Allah gönlüne göre versinnn

Sen ilaca baksana içeriğinde söylediğim madde var mı?

fionaaa o madde neymişş merak ettim..

cnm ben sana yollamadımmı duaların hepsini??

ben de çok uzun sayılmam hani 158

kaydirigubbakcemile3 ece aynen bendeee cnmm:)

biz üçümüzde minyonuz ama kapmışız dev gibi adamalarıı.benim kocamda cok uzunnn.
ama hep uzun boylu eşim olsun istemiştim.Rabbim gönlüme göre verdi.uzun boylu esmerrr kocişim:)

cnm hakkında hayırlısı böleymiş demekki.üzülme sakın.kızına bacı olur güzel güzel anlaşırlar.Allah onlara can saglıgı versin,sana bagışlasın inşallahhh
sen üstüne düşenleri yaptın Rabbim bölesini uygun görmüş yapacak bişi yok.bbiz inanan insanlarızz.

Elaraa mesajim gelmedimi?

Kizlar facede arkadas olmak isterseniz özelden isimlerinizi yazin bana...

cnm bugün msj trafigi yaşadım.senin msjıda aldım cvpta yazdım ama 600 sn dolmadıgı için yollayaamdım.sonradanda unuttum
seni eklicem akşam cnm aklımdasın.

mimoza bazı kadınların vajinası aşırı asidik oluyormuş.ne yapılırsa yapılsın alkali zor oluyormuş ve bu kadınların oglu olma ihtimali cok düşükmüş.bi prof sölemiş hastasına.forumların birinde okumuştumm
fhna nında böle bişi olmuş olabilirr

yada daha öncede sölemiştim ben doktora gittiklerinde yum catlamış demiş.acaba doktora gitmeden nezaman yum catladı ve doktordan geldikten kac saat sonra ilişki oldu???
yani bunlarda önemli bence.

o zaman benim hiç şansım yok çünkü 16-17 de yumurtluyom hep.Mesela polikistik over olanlar bazen çok geç hatta 25-30 gibi yumurtluyorlar.Ama oğlu olanlarda var.

aynen ebnim yumda 17.gün filan catlıyor
ozaman 28 günde regli olanların oglu olma ihtimali yüskek
30 ve üstü olanların şansı düşük.mantıklı bi acıklmassı varsa inanırım ama diger türlü bana sacma geliyor

Tamam canim ben burdan ilk defa özel msj gönderdimde ondan sormustum

afiyet olsun.bende anneme gitcem.kızım kayyu izliyor bitmesini bekliyom
neyseki niyetli degilim bugünnn

benim kızım da tam bir kayu sapığı oldu
geçen gün kayu faaliyet seti almış babası
dün sürekli kayu cd sini seyretti
gece 12 de hala seyrediyodu kapattık
ağladı ağladı ağladı
aldım kucağıma zor susturdum
babası sakladı o sırada cd yi
bi daha vermeyi düşünmüyorum
sürekli kayu sorup duruyodu önceden de
tv de 'anne kayu varmı?' diye ama onun en azından bi saati var
bu tamamen kötü olmuştu ki atlattık çok şükür

quwer bende kürtaj oldum 3 ay dedi.arkadaşım düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı....
ben önceki düşükten 5 ay sonra hamile kalmıştım
Bende temmuzda düşük yaptım.Bir kere adet görsen iyi olur ama beklemesende sorun olmaz dedi doktor.
bende şu testlerimi bi yaptırıyımda öle düşünüyorum
amaan ne güzel bende topuklu ayakkabıya hasret kaldım
benim boyum 1.68
eşiminki 1.70

sağlıklı olsunda kız olsun
onun olması içinde uğraşan o kadar çok insan varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…