- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.761
kızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
fhnacım yani yumurta çadladıktan sonra hamile kaldığın halde kız oldu.ya o+12 oldu senin yada şu bioritim olayı sendede tuttu.bana d.tarihin ve hamile kaldığın günü yazarsan ona bi bakıyım...
kjızlar ben yine diyorum 14.günden sonra çatlayan yumurta kesin kız...daha öncede bunu çok gördüm.yumurtanız kaliteli ise 14.güne kadar en fazla çatlıyor.ve bu erkek bebeğin şansını artırıyor.teravet bile siklusu 28den fazla olan kadınlara gün vermiyor sırf bu yüzden.bi arkadaş vardı 15.gün çatlıyodu oda tam o gün tek ilişkiyle kaldı oda kız...bu bir tesadüf olamaz...
fionacım tabiki vardır ama ben bu kaçıncı denk gelişi.çok şaşırdım o sebepten dedim.yoksa tabiki var.sanki erken yumurtllayıp kızı olan yokmuki..var...bu sadece fazlasıyla denk gelen bi tesadüf olsagerek...
ayy ben isterim şöle 4 kilo bi tosuncuk
yarabbim inşallah
şu mubarek günlerde
sağlıklı eli ayağı düzgün
Sen ilaca baksana içeriğinde söylediğim madde var mı?
bcm valla getırmedım ıgrenc ya agzıma kacınca bıle mıdem bulandı bıde pıs pıs seyler geldı aklıma anlayın herkes denızdeöggggggg
:))) havuz olsa miden bulansın derim ama denizde bişi olmaz yaw.
sanki sen yapmıyonmu denizdee kaydirigubbakcemile3
kız banada yolla bcm bende yapayım:):)):)::) o degısıkmıııııı
ben de çok uzun sayılmam hani 158
valla benim eşimde bi boy var 1.87 filan
bazen diyorum ne kadar uzunsun diye
acaba benmi biraz çektim:))yaşlanınca
inş.kızım babasına çeker..
uzun boylu bir kız olur
uzun boylu hatunlara çok özenirim
ne giyseler yakışıyor(
ben hemem hemen aldığım her pzntolonun boyunu yaptırıyorum:))))))))
inşallah cnmmm.Allah gönlüne göre versinnn
fionaaa o madde neymişş merak ettim..
cnm ben sana yollamadımmı duaların hepsini??
kızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
Elaraa mesajim gelmedimi?
Kizlar facede arkadas olmak isterseniz özelden isimlerinizi yazin bana...
mimoza bazı kadınların vajinası aşırı asidik oluyormuş.ne yapılırsa yapılsın alkali zor oluyormuş ve bu kadınların oglu olma ihtimali cok düşükmüş.bi prof sölemiş hastasına.forumların birinde okumuştummgamzecim oluyodur muhakkak.ama bak bu kaçıncı ..
fhnanın kesin çatladı demişti dr ve ogün olmuştu.yani hiç tereddüt yok.biraz olsa en azından çatladığını nerden biliyoruz falan derdik ama kesin...
ben bu bioritim konusunu ciddiye almaya başladım.benim kocanın d.tarihi belli değil.en azından benimki kesi.bende o günlere denk getirip yumurtlama anına en yakın zamanda yapıcam.başkada yapabilecek hiçbirşey yok...
o zaman benim hiç şansım yok çünkü 16-17 de yumurtluyom hep.Mesela polikistik over olanlar bazen çok geç hatta 25-30 gibi yumurtluyorlar.Ama oğlu olanlarda var.
kız bana hıc dua yollamadın bcmmmmmmmmmmmm
Elara belki buraya yazmak sakıncalı olur diye özele yazdım
cnm hakkında hayırlısı böleymiş demekki.üzülme sakın.kızına bacı olur güzel güzel anlaşırlar.Allah onlara can saglıgı versin,sana bagışlasın inşallahhh
sen üstüne düşenleri yaptın Rabbim bölesini uygun görmüş yapacak bişi yok.bbiz inanan insanlarızz.
cnm bugün msj trafigi yaşadım.senin msjıda aldım cvpta yazdım ama 600 sn dolmadıgı için yollayaamdım.sonradanda unuttum
seni eklicem akşam cnm aklımdasın.
afiyet olsun.bende anneme gitcem.kızım kayyu izliyor bitmesini bekliyom
neyseki niyetli degilim bugünnn
mutlucum ben sadece kadına göre bakıyorum.
ben önceki düşükten 5 ay sonra hamile kalmıştımquwer bende kürtaj oldum 3 ay dedi.arkadaşım düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı....
bende şu testlerimi bi yaptırıyımda öle düşünüyorumBende temmuzda düşük yaptım.Bir kere adet görsen iyi olur ama beklemesende sorun olmaz dedi doktor.
amaan ne güzel bende topuklu ayakkabıya hasret kaldımvalla benim eşimde bi boy var 1.87 filan
bazen diyorum ne kadar uzunsun diye
acaba benmi biraz çektim:))yaşlanınca
inş.kızım babasına çeker..
uzun boylu bir kız olur
uzun boylu hatunlara çok özenirim
ne giyseler yakışıyor(
ben hemem hemen aldığım her pzntolonun boyunu yaptırıyorum:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?