- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.241
ah canımm ahh benşm bu sıpaaa 10 haftalıkken gösterdii amaa acabaa doğrumukiii
güle gülee cnm
çok iyi fikir ben geçen ay akıntıı ,sancımı,göğüslerde hassesiyetle bulmaya çalıştım ama 19 mayıs haftası tatilegittik.mecburen geçiktici hap aldım.düzen bozuldu.kızımın (ateş ölçtüğümüz şeyin adı neydi ya ,çok komik aklıma gelmiyo:roflol:)
işte o doğru ölçmüyo,kafayı yedi yenisini alıyım.ben bugün abdest alcam.yarın başlıım ölçmeye aslında adetin 5. günü başlıyo ama neyse artık.fertilyfriend e gireriz derecelerimiziolumunekankayizsmile
elaracım kıs gıbı dusunmuyomuydun sen yanlıs hatırlamıyosam hydr????
bencede çok uzun sürüyodün gece hazır boşum hafta sonu gezdiğimiz yerlerd çekiliğimiz fotoları face ye yükliyim dedim...amann nnnn saatller sürdü....
bide benim başım çok yandı bu foto ekleme işinden...doğumdan sonra rejim yapıp 28 kilo verdim bi zayıflam sitesine de öncesi sonrası die ekledim.anam eklemez olaydım....başım çok ağrıdı.sonra anlatırım..uzun hikae..
maşallah cok ii kilo vermişin
şuanki boy kilo kac?
buraya resim yüklemek cok kısa sürüyor.2 dk da yükleniyor.ama resimin boyutunu küçültmek gerekiyor.onun yöntemide cok basit.
ayrıca sadece arkadaş listendekiler görüyor albümü
anaaaaaaaa hangi site kızz oooo
yoksa sende zayıfla sitesimii
eğer oraysa bende koydumm resimm orayaaaa
amaa kaldırıdımm
benn 80den 56 ya inmiştimm
amaa şimdii şişkoyumm geneeee
nee yaptılarr sanaaa
çokmuu soruu sordularr nasıll zayıfladın diyeee
gamze senin boyun kilon kac?
akupunturu filan boşver.diyetisyene git verdigi programı uygula bide spor yap daha saglıklı kilo verirsin
akapunktur bilmyorum canım.ben sadece düzenli yemek ve sporla verdim.formülü çok basit.tek gereken irade...
zaten abur cuburu kesince 10 kilo birden verdim sonrası alışana kadar zordu.ama şimdi aynaya baktıkça içim açılıyo.kızımın benim olduğunakimse inanmıyo.eşimde tam tersi kilo aldı.herkes ayyy hanımın çok genç ,çok güzel diyince eşim nemi acyip kıskanıyo.benimde çoooook hoşuma gidyor..kaydirigubbakcemile2
canım kızlarının 7-8 haftalık ultrason resimelri varsa ordan bak bi isttersen saga mı solamı daha yakınlar
bebekler kesenin ortasından duruyor genelde ama hafif saga sola daha yakın oluyorr
cnm senin ogluş olcak gibi geliyor bana
doktor tecrübeli birimi? genelde 10 haftalıkken genital organ belli olmaz.kemik yapısından anlıyorlar bu haftalarda.
bak bi link var onu bulabilrsem gösteriyim size cok enteresan
elara cok guzel olmus emegine saglik
simdi yumurtai vajinaya koysak 20 dk beklesek hic kalkmadan o is olsa yumurta icerde kalsa acaba spermlere yada dollenmeye bi zarari olurmu ki acep ?.
canımm büyük kızlarınn yokk atıldımı nerde bilmiyorumm bda tam ortadaa sankii
neyse kızlar yarın eskii doktorumdann randevuu aldımm 2 gibii cuma doktor yokmuşş
ytarınn bu derr belkii satenn ilkk erkeğede bu benzetti:CüvCüv:
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
bakın ne kadar benziyor ilk haftalarda kzı ev erkegin genital organları.zaten ondan bu kadar emin olamıyor doktorlar
erkek demıstı dımı karabıberım kız erkekler erken bellı oluyo cnm ya ıns erkek o teyzesı yer onu. bana bırı erkege benzıyo dese kız gıderdım baska dr de gıtsene cnm ay nasıl meraklandım
özellikle 9 haftalıkkenki şekiller aynı gibi.
13 haftalık olunca erkegin ortadaki cıktısı yukarı bakıyor
kız bebekelrininki aşagı bakıyor.burdan ayırt ediyorlar doktorlarda
yani demek istedigim en az 13 haftalık olmalı cinsiyet için bişiler sölemek için
karabıberım nasıl dustun kız banada sole cnm ya neler yaptın hangı dıyetı yaptın?????
az ve sık yedimm birdee 2 yıl boyuncaa benn hergünn yürüdümm polonyadaydımm ozamalar
izneee zayıff gitmeliyimm deyipp hergünn yürüdümmm
dur koyabilirsemm si,zee sayfayaa burayaa koyayımm sonra silerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?