bebek cinsiyet belirleme..

özellikle 9 haftalıkkenki şekiller aynı gibi.
13 haftalık olunca erkegin ortadaki cıktısı yukarı bakıyor
kız bebekelrininki aşagı bakıyor.burdan ayırt ediyorlar doktorlarda
yani demek istedigim en az 13 haftalık olmalı cinsiyet için bişiler sölemek için

canım ateş ölçemke istiyorsanızz kızınınn ateşinii ölçtüğünle değil ezcanelerde ağızdan ölçülen dereceler var ondan all onla ölçmen lazım

anaaaaaaaa hangi site kızz oooo
yoksa sende zayıfla sitesimii
eğer oraysa bende koydumm resimm orayaaaa
amaa kaldırıdımm
benn 80den 56 ya inmiştimm
amaa şimdii şişkoyumm geneeee
nee yaptılarr sanaaa
çokmuu soruu sordularr nasıll zayıfladın diyeee

canımm ya bende yüklüyordum eskidenn amaa şimdii yapamıyorumkiiii
hep izin verilmiyoo yazıyooo
onu çözemedim bir türlü

karabıberım nasıl dustun kız banada sole cnm ya neler yaptın hangı dıyetı yaptın?????

ah ahhh sankii benii anlattınnn bende zayıfladığımdaaa büyükk kızımm banaa anne dedii
aaaa kızınızmıı dedilerr b ende kardeşinizz sandımm dedii bayann

birde polonyayaa eşimin yanınaa tatile gidecektim kıyafet alışverişi yapıyorum adanadaa kızz nişanlımısınınzz diyoooo
eşime anlattımm odaa kıskanmıştıı
nasıl derlerrr diyee
amaa davull gibiyimm şimdii
çocuğuu bir doğursaydımmmmmmm

canım kızlarının 7-8 haftalık ultrason resimelri varsa ordan bak bi isttersen saga mı solamı daha yakınlar
bebekler kesenin ortasından duruyor genelde ama hafif saga sola daha yakın oluyorr

canımm büyük kızlarınn yokk atıldımı nerde bilmiyorumm bda tam ortadaa sankii
neyse kızlar yarın eskii doktorumdann randevuu aldımm 2 gibii cuma doktor yokmuşş
ytarınn bu derr belkii satenn ilkk erkeğede bu benzetti:CüvCüv:

cnm senin ogluş olcak gibi geliyor bana
doktor tecrübeli birimi? genelde 10 haftalıkken genital organ belli olmaz.kemik yapısından anlıyorlar bu haftalarda.
bak bi link var onu bulabilrsem gösteriyim size cok enteresan

cnımm bu doktorr ünlüü bir doktorr tüp bebek bilee yapmışlarr amaa bilmiyorumkii ya
10 hafta 3 günlükken dedii
yanii 11 den gün allmışş oluyooo
bulursan koyda bakayımm canımmm

ay cnm ıns mujdelı haberle gelırsın ınan kendımın olmus gıbı sevınıyom sana rabbım ıns gonlundekı muradı nasıp eder tum ısteyenlerede ıns

erkek demıstı dımı karabıberım kız erkekler erken bellı oluyo cnm ya ıns erkek o teyzesı yer onu. bana bırı erkege benzıyo dese kız gıderdım baska dr de gıtsene cnm ay nasıl meraklandım

kız gittimm yaa eçennhaakaa dokttraa amaa söylemedii yadımmmbburaya
şimdii yarınnen eskii doktumaa gidecemm
buda demezsee artıkk giderimm bbaşkaa doktoraaa

ben şimdi 13 haftalıkk oluyorumm artıkk derlerr kesinnngamyoncuiremsu

karabıberım nasıl dustun kız banada sole cnm ya neler yaptın hangı dıyetı yaptın?????

az ve sık yedimm birdee 2 yıl boyuncaa benn hergünn yürüdümm polonyadaydımm ozamalar
izneee zayıff gitmeliyimm deyipp hergünn yürüdümmm
dur koyabilirsemm si,zee sayfayaa burayaa koyayımm sonra silerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…