- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.221
ben zayıfladım hamıs kaldım kazayla kucukluge esım dalga gecıyo hatun gene zayıfle-arsan hamıs falan kalırsın bosver dıyo dalga gecıyo benle :)):):)):::)
ben zayıfladım hamıs kaldım kazayla kucukluge esım dalga gecıyo hatun gene zayıfle-arsan hamıs falan kalırsın bosver dıyo dalga gecıyo benle :)):):)):::)
saol canım ,geçen seneki hedefim buydu...fıstık gibi bi anne olmak..
Rabbin nasip ederse bu sene ki hedefim de tekrar anne :Saruboceqlmak....
amin inş.dogum kontrol hapı kullanmıyon dimi
bu arada bişiy diycem.benim bilgisayrın klavyesinde bi sorun var.normalde bi sorun yok aslında da buraya yazarken hep eksik harf basıyorum..yoksa çok dikkat ediyorum yazdıklarımaama illa harf eksik oluyor yada bitişik yazıyorum.kusura bakmayın..
dogru düşünüyorsun bende kullanmadım hiç
en korktugumda bu yöntemleri denemeden kaza ile hamile kalmak.inş öle bişi olmaz
matematik yabancı sitelerde jonas yöntemini uygulayan varmı.yada bu takvime bakılcak bi link filan varmı ya.
genelde dogru oluyor.ama 6-7ay saklayıp erkek olan cocuklarda cıkabiliyor.ama cok nadir
gelininiz 7-8 haftalıkken ultarason resmine baksın
eger bebek ultrason resminin saga yakın duruyorsa kız.sola yakın duruyorsa erkek demektir:)
bu yöntem cogu insanda tuttu. bende dahil
dogru düşünüyorsun bende kullanmadım hiç
en korktugumda bu yöntemleri denemeden kaza ile hamile kalmak.inş öle bişi olmaz
aynen bende öle düşünüyom.öle hamile kalırsam tabi üzülmem ama bu yöntemleri deniyip hamile kalmayıda cok isterim sonucunu görmek için
kızım olursa da ben mutu olurum.zaten kzııma bi kızkardeş istedigim için 3 cocuk düşünüyorum Allah nasip ederse. bidenede oglum olsa süper aile oluruz hehe
yok cok dogru benım buyuk kızım 9 ay gostermedı genelede gostermeyenler yuzde 90 kız oluyo cnm
nasıl yanii canımm yaaaaaa
benim bebişinkine baktımm tamm ortada ama bebişin kafası sol taraftaaa
ah canımm ahh benşm bu sıpaaa 10 haftalıkken gösterdii amaa acabaa doğrumukiii
ben çıkıyım kızlar.bebiş görcez ya hediye almaya gidcez şimdi.yelek patik örmüştü,yanına da bi takım alsam yeter sanırım...hepinizi öptümmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?