- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.201
kızlarrr sizi görmek istiyomm albüm yapın kendinize:))
matematik eline saglık cnm dolapları düzenlemişsin
bende cok düzenliyimdir.dolalar kalıp gibidir.cekmecelerim boştur.fazlalık bişi bırakmam evde.
yine cok süper bilgiler vermişin sagol cnm.eklerim ilk sayfaya
ateş ölctügümüz şeyin adı termometrekaydirigubbakcemile3
senin regli bitmiş hergün not al yum gününe kadar not et o gün buraya toplu yazarsın yorumlarız.
benim reglime 1 hafta var bittikten sonra bende başlıcam.
cnm yazıp sılmeyı zor ogrendık bıde album yapmaya kalkarsak bu sene bıttı :):):)):):):
7 kısının ıcınde olmak ıstıyorumm.:)::)):)):) rabbım nolur allahım sen bılıyosun benı
soru kısmını yine okumamışım pardon...
hayır canım.1 tanesinin sarısı ile beyazınıı ayırıyon,ph sini ölçüyon.,vajinaya yerleştiriyosun.15- 20 dk bekleyip ilşkiye giryosun..
berra bilgisayar ögretmeni mi ki.sanki rahat yazamıyor gibi.okulda ders saatinde yazıyor gibi geliyor bana:))bera nbr cnm ses ver bakiiimmm
cnm yazıp sılmeyı zor ogrendık bıde album yapmaya kalkarsak bu sene bıttı :):):)):):):
matamatık baska tıyolarda verecektın nere gıttınnnnnnnn cancazımmmm
elaracım kıs gıbı dusunmuyomuydun sen yanlıs hatırlamıyosam hydr????
aminn inş cnm
nisan matematik ben berra gamze ilk 5 kişi bellii:)
gızzzz 10-15 tane yumurta yazmıştın.sanırım 10-15 dk bekleyin yazacaktın:)neyse düzeltiyim onu ben. berra kac yumurtadan yaptı acaba:bbo:
berra bilgisayar ögretmeni mi ki.sanki rahat yazamıyor gibi.okulda ders saatinde yazıyor gibi geliyor bana:))
hehe bacım sen hiç merak etme bu forumun kurdu yapcam ben senii.aklinialirimsmile
kışın düşünüyom cnm ama şimdiden ateş ölcmeye başlıyımki bileyim ateş degerlerimi.pratik yapıyım yani.
bencede çok uzun sürüyodün gece hazır boşum hafta sonu gezdiğimiz yerlerd çekiliğimiz fotoları face ye yükliyim dedim...amann nnnn saatller sürdü....
bide benim başım çok yandı bu foto ekleme işinden...doğumdan sonra rejim yapıp 28 kilo verdim bi zayıflam sitesine de öncesi sonrası die ekledim.anam eklemez olaydım....başım çok ağrıdı.sonra anlatırım..uzun hikae..
bencede çok uzun sürüyodün gece hazır boşum hafta sonu gezdiğimiz yerlerd çekiliğimiz fotoları face ye yükliyim dedim...amann nnnn saatller sürdü....
bide benim başım çok yandı bu foto ekleme işinden...doğumdan sonra rejim yapıp 28 kilo verdim bi zayıflam sitesine de öncesi sonrası die ekledim.anam eklemez olaydım....başım çok ağrıdı.sonra anlatırım..uzun hikae..
maşallah cok ii kilo vermişin
şuanki boy kilo kac?
buraya resim yüklemek cok kısa sürüyor.2 dk da yükleniyor.ama resimin boyutunu küçültmek gerekiyor.onun yöntemide cok basit.
ayrıca sadece arkadaş listendekiler görüyor albümü
nıye kız akupunturun zararı varmı boyum 165 kılom 80 malesef cnmgamze senin boyun kilon kac?
akupunturu filan boşver.diyetisyene git verdigi programı uygula bide spor yap daha saglıklı kilo verirsin
matamatık nasıl verdın kız kıloları bende vermeyı dusunuyom ama akupuntur taktırmayı dsunuyom sence nasıl ıse yararmı
nıye kız akupunturun zararı varmı boyum 165 kılom 80 malesef cnm
bende zayıf hamile kalmak istiyorum.gerci kilo sorunum cok yok.bi kac kilo daha versem yeterli
ooo baya zayıfmışın matematik.nasıl ,ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu vallaa maşallahh tebrik ederimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?