bebek cinsiyet belirleme..

Canim hapi birakacam doktorum endo icin faydasi olur diye verdi zaten tüp bebk denemesinden sonra sadece 5 aydir kullaniyorum bu ay son yani 02 Eylülde hasta olduktan sonra almiyacagim iste canim doktorum dediki yumurta takibi yapamam gerek yok silik cizgi cikinca yap sabirli ol tuturana kadar dene galiba oda bakti benden birsey olmaz bari kendi haline birakayim dedi eger tutturursan bir bant var kalcadan yapistiririz düsük olmaz dedi tabi tuturursam baskada yardimci olmuyor tekrar tüp bebk denemesinden yana tamami ile duygusal yani onuda ben istemiyorum zaten menp baslangici var daha cok yumos kaybediyorum birde hormonlardan esim korkuyor ilerde baska hastalik felan yapar diye yapma sana yazik diyor verirse Rabbim verir zaten diyor vermesede var zaten hic olmayanlari düsün diyor tabi hakli ben tüp tedavisindeyken bunla ilgili topikteki arkadslarla yazisiyordum ve onlari cok iyi anladim Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bütün iyi kullarini kaderine hayirli ve saglikli evlat yazilari yazsin

yolla bakem neymiş elaracım...kızlar benimki çağırıyo.elara mesajları at sana zahmet olmazsa canım.yarın okurum inşallah...herkese ii geceler .....

amin cnm.ne diyim Allah yardımcın olsunn.yardımcı olabilecegim bişi olursa elimden geldigince bişilr yapmaya calışırıımm
ama doktorunun tavrı hoşuma gitmedi acıkcası.başka doktora gitsen iyi olur.

fiona canım senin kan tazelem olayı nasıl eşin nezaman tazeleniyor.ona kalırsa benim 2011 kasımından önce bebek yapamam.üstelik benimkinin kasımda doğduğuda kesin değil.kaynanatör herşeyi aklında tuti onu bilmikaydirigubbakcemile3...

eceiremcim kişibaşı 180mi..aynen bende oha diyim.kız iki kişilik akşam yemeğine vereceğim paraya ben bi kurban keserim.bütün ramazan akşamları et yirimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…