- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.821
hımm anladım cnm.Allah yardımcın olsun.düşüklerin içinde cok gecmiş olsun.inşallah bidaha yaşamazsınnn
şuan dogum kontrol hapı kullanıyorsan nasıl hamile kalcan cnm?
sana tavsiyem cok stres yapma, sakin ol.illaa erkek cocuk için şu saatte olmalı diye düşünme bence
cünkü senin olayın cok farklı.normal şartlarda hamile kalman zormuş bide hamile kalacagın günleri kısıtlama.
herşey duayla. sen hamile kalmak için ugraşş erkek cocuk fikri ikinci planda kalsın cnm.
yum takibi filan yaptırsan olmazmı.hamile kalman daha kolay olur .erkek cocuk içinde ideal
ben sana kac msj yolladım.başlıklarını yazsana bana özelden.hangilerini yollamadıysam yolayım sana.
kime ne gönderdim bilmiyom ya
Elara üç mesaj geldi bana.
senin bende bayağı bi mesajın var elara.diyet listesi dua yöntemler falan....onların hepsi bende var.ben yeni bişilermi var didimdi....yerimseniben
hoşgeldinn cnmm
benim kocişte kanepedee uyuyorrr herzamanki gibii
yorulmuştur adam napsın:)))
:asigim:
endoyu nedemek anlamadım ?
senin gidecegin otelde net olmasa ayıp olur zaten.cok güzel biyer ve lüksss
ne kadar fiyatı?indirime girmiştir artık
Endometre kalinligi rahim ic duvari hamile kalinca cenin tutunmasi icin o duvarin kalin olmasi lazim yani normalde 8-10 mm bende ise 3-4 arasi yani nasil umutsuz vakayim anla canim.Bu arada ben kacar kizlar size iyi geceler opuyorumnanaktan
Canim hapi birakacam doktorum endo icin faydasi olur diye verdi zaten tüp bebk denemesinden sonra sadece 5 aydir kullaniyorum bu ay son yani 02 Eylülde hasta olduktan sonra almiyacagim iste canim doktorum dediki yumurta takibi yapamam gerek yok silik cizgi cikinca yap sabirli ol tuturana kadar dene galiba oda bakti benden birsey olmaz bari kendi haline birakayim dedi eger tutturursan bir bant var kalcadan yapistiririz düsük olmaz dedi tabi tuturursam baskada yardimci olmuyor tekrar tüp bebk denemesinden yana tamami ile duygusal yani onuda ben istemiyorum zaten menp baslangici var daha cok yumos kaybediyorum birde hormonlardan esim korkuyor ilerde baska hastalik felan yapar diye yapma sana yazik diyor verirse Rabbim verir zaten diyor vermesede var zaten hic olmayanlari düsün diyor tabi hakli ben tüp tedavisindeyken bunla ilgili topikteki arkadslarla yazisiyordum ve onlari cok iyi anladim Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bütün iyi kullarini kaderine hayirli ve saglikli evlat yazilari yazsin
evt cnm indirime girmiş
kişi başı bi gece 180tl:)
Endometre kalinligi rahim ic duvari hamile kalinca cenin tutunmasi icin o duvarin kalin olmasi lazim yani normalde 8-10 mm bende ise 3-4 arasi yani nasil umutsuz vakayim anla canim.Bu arada ben kacar kizlar size iyi geceler opuyorumnanaktan
sanada iyi geceler cnm hayırlısı Allahtan..
Şimdi aklıma geldi arkadaşım da kürtajdan sonra hamile kaldı ve kızı olacak.
kaydirigubbakcemile3 bu indirime girmiş halimi cnm:))
ohaa diyorummm
eceiremcim kişibaşı 180mi..aynen bende oha diyim.kız iki kişilik akşam yemeğine vereceğim paraya ben bi kurban keserim.bütün ramazan akşamları et yirimkaydirigubbakcemile3
benim 45 arkadaşım düşük yaşadıı kürtaj oldular.şuan hepsininde kızı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?