- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.061
amin cnm sagolll
3 yıl bitiyorrrr
kız bana bugun yollarmısın belkı gıderken yolda felan okurum yolcunun duası makbulmus ya cnm
umutttt aklıma bi fikirr geldiiiii
hani sana dua yollıcaktım ya.bi şartla yollarımmmkaydirigubbakcemile3
resmini gösterrr ondan sonra hahah
gamzeyide aynı yöntemlee kandırmıştımmmmmaklinialirimsmile
bcm sen daha cıcegı burnundaymıssın yhu massallah ben aralıkda 13 seneye gırecez yaslandım bennn
tmm cnm yollıcam sana bugünn
ama umuta yokkk:dilcikar:
hatuna bak yaa gizemli takılıyor.herkes resmini gösterdi bi o göstermedi
yok ona hiç bişi dimi gamze:)
tmm cnm yollıcam sana bugünn
ama umuta yokkk:dilcikar:
hatuna bak yaa gizemli takılıyor.herkes resmini gösterdi bi o göstermedi
yok ona hiç bişi dimi gamze:)
sırnaşık şeysırnaşık şey
benim burdaki bilgisayarda resmim yok işyeri burası :)))
evet biliyorum o meuhabbeti
sen beni zaten tahmin ediyosundur nasıl olduğumu :dance::dance:
ewet valla merak edıyoz ama cok kararlı bcm gortermemekde umutu kandıracagını sanmıyommm:):)):):):
:umursamaz: bu bahanelere karnım tok benimmmm
gızz ben seni nasıl tahmin ediyim deli.müneccimmiyim ben:)
yok kız öyle bişey valla
şok olmayın diye göstermiyorum :)))
baksana hepiniz bahsettiniz çok şekersin çok güzelsin :))
ben artık yaşlandım((
valla ben senden korkarım
unutu nasıl bi çırpıda buldun
qwert nasıl buldun ????
sen şimdi benide biliyosundur sen :))
bu arada valla bilgisayarda resmim yok yemin ettim bak
bende aldıranlardanım 5 senedir... ilk 2 gittiğimde yerin dibine geçmiştim ama sonra kaşarlandım şakkıdı ve şiddetle tavsiye ederim sir ağdayı gidemeyenler kendi yapsın 2-3 senden sonuca inanamayacaksınız benim tahminimce 2 yıl sonra gitmeme gerek kalmıyacak :kedi:bizim gelin epilasyona giidiyor baya azaldı diyor.
ben utanırım yaw acamam elin karılarına kutumu:))
evet yaw onlar bayılıyo ama bizim için kötü ben kocişi 5 ay askere gönderdiğimde ilk 2 ay, ayda 1 gördüm bi dahada 3 ay sonra teskereyi aldığında akannehirvalla şimdi açık konuşuyum
senin anan ağlıcak çünkü kapanmıştır deliklerin:)))
eşinin çok hoşuna gidicek çünkü
erkekler bayılırmış ....... gerisini anla cnm
vallaha üzülme takma desem boş benimki kendini bu kadar aşmasada bende de var bi patavatsız ama biraz biraz işi çözmeye başladım aileme karşı bişi sölemediği sürece (ki popo ister yasakkelime ) söylediklerine gülüp geçiyorum bazende espri adı altında lafın alasını söylüyorumne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
geçmiş olsun götürdünüz mü doktora ne dedi ?ay kızlar salgın ınankı benım kucuk kızım gece sabaha kadar kustu ates ılac verdım bırazda uyuyo sımdı kalksın dr goturecem oksuruk var zaten bıyere cıkacak olursan muhakkak bır sey olur ya ıns gene fazla bısey yokdur
huu huuuu ben geldimmmmmm
cnm benim üzme kendini
bak eşinde arkanda olmuş ne güzel..
en iyisini yaptın yaradana havale et cnm..
bu dünyada olmassa öbür dünyada bulur..
şu mübarek günlerde yıpratma kenidini
hiç bişeye hiç kimseye değmez ...
cnm ınan deret etme seytanından bulsun ıns ne bıcım ınsan yaaaaakötükedihüso
gurbetcim eşin arkanda olduktan sonra sen hiç gerisini takma canım
Allah korkmaz, kuldan utanmaz derler böylelerine
Allah'a havale etmişsin zaten boşver
tickerinda süper olmuş hani
allah sabırlar versin
neyse kocan arkandaymış en azından
oda anasının ağzına baksaydı bide
hayret bişi ya.Allah bildigi gibi yapsın ne diyimm
sanada sabır versin cnm.zor böle cahil insanlarla ugraşmakk.kendini üzmee boşver eşin arlandaysa sorun yok .
ayy benim eylul sonuuuu insallahhhhhhhhEYLÜL
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül| |9.ay|1 Kızı|
[/table]
yeni tablomuzzz hayırlıı olsun.inşallahh isteyen herkes hamile kalır bu ay.ve istediklerine kavuşurlarr
bu ay denicek olanlar sölesin ekleyim listeyeeee
he valla öyle isteeeeee yalansa yalan deeeee giii ben kocamla mutluyum oda ben le mutlu gerisine b....... yemek düserrrrrrrrr kesin simdi karikafayi yiyordurrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengurbetcimmm cetveline cok güldümmm süper olmuşşşş:)))
canim ben temmuzda basladimmmmmm bir ictim bir gun icmedim ramazandada icmdigim gunler iki ictim bisi olmaz dimi kiz elaraa folik asid 0,4 gr de hele canimmmm kac aydir iciyon canim sennnnn:içelim:ya ben bu ramazanda hep folik asiti içmeyi unuttum ya((
canim kattikkkk gitti yawwww o ni demeh öyle eeeeee yaaaaaaaa hadi hosgeldin cay kahve ne istersin giiiiiiiiiiiiii:teselli::1hug:a.s.elaraa taaaa keçiörene gelicem seni bulacamm....ıstıracamm..ben ben ben beni niye katmıyonuzz aranızaa..ben nur elifimm aynı zaman da huuuuu öteki mahalle...uf yaww..giremiyom iştye herzaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?