bebek cinsiyet belirleme..

umutttt aklıma bi fikirr geldiiiii

hani sana dua yollıcaktım ya.bi şartla yollarımmmkaydirigubbakcemile3
resmini gösterrr ondan sonra hahah

gamzeyide aynı yöntemlee kandırmıştımmmmmaklinialirimsmile

sırnaşık şeysırnaşık şey
benim burdaki bilgisayarda resmim yok işyeri burası :)))
evet biliyorum o meuhabbeti
sen beni zaten tahmin ediyosundur nasıl olduğumu :dance::dance:

:umursamaz: bu bahanelere karnım tok benimmmm
gızz ben seni nasıl tahmin ediyim deli.müneccimmiyim ben:)

valla ben senden korkarım
unutu nasıl bi çırpıda buldun
qwert nasıl buldun ????
sen şimdi benide biliyosundur sen :))
bu arada valla bilgisayarda resmim yok yemin ettim bak

yok kız öyle bişey valla
şok olmayın diye göstermiyorum :)))
baksana hepiniz bahsettiniz çok şekersin çok güzelsin :))
ben artık yaşlandım ((

bacım bekar degilsinki kardeşimize begenelim seni.biz senin güzelligne bakmayızz ,ama konuştugumuz birini görerek sohbet etmek cok farklı.
ben herkesin resmini gördükten sonra daha farklıı bakmaya başladım onlara.daha sıcak geliyorlarr.
eminim diger arkadaşlarda böle hissetmişlerdir.

valla ben senden korkarım
unutu nasıl bi çırpıda buldun
qwert nasıl buldun ????
sen şimdi benide biliyosundur sen :))
bu arada valla bilgisayarda resmim yok yemin ettim bak

hahaha evett korkk bendennnnnkötükedihüso
tmm nerde varsa resminn müsait bi zamanda yüklersen cok iyi olur.senide tanıyalım yaw

bizim gelin epilasyona giidiyor baya azaldı diyor.
ben utanırım yaw acamam elin karılarına kutumu:))
bende aldıranlardanım 5 senedir... ilk 2 gittiğimde yerin dibine geçmiştim ama sonra kaşarlandım şakkıdı ve şiddetle tavsiye ederim sir ağdayı gidemeyenler kendi yapsın 2-3 senden sonuca inanamayacaksınız benim tahminimce 2 yıl sonra gitmeme gerek kalmıyacak :kedi:

valla şimdi açık konuşuyum

senin anan ağlıcak çünkü kapanmıştır deliklerin:)))

eşinin çok hoşuna gidicek çünkü

erkekler bayılırmış ....... gerisini anla cnm
evet yaw onlar bayılıyo ama bizim için kötü ben kocişi 5 ay askere gönderdiğimde ilk 2 ay, ayda 1 gördüm bi dahada 3 ay sonra teskereyi aldığında akannehir

vallaha üzülme takma desem boş benimki kendini bu kadar aşmasada bende de var bi patavatsız ama biraz biraz işi çözmeye başladım aileme karşı bişi sölemediği sürece (ki popo ister yasakkelime ) söylediklerine gülüp geçiyorum bazende espri adı altında lafın alasını söylüyorum takınca kendimize yapıyoruz onlara yine bişi olmuyo klava: zırvalıklarını ciddiye alarak onları 2 kez mutlu ediyoruz

geçmiş olsun götürdünüz mü doktora ne dedi ?

Son düzenleme:

cnm ınan deret etme seytanından bulsun ıns ne bıcım ınsan yaaaaakötükedihüso

gurbetcim eşin arkanda olduktan sonra sen hiç gerisini takma canım
Allah korkmaz, kuldan utanmaz derler böylelerine
Allah'a havale etmişsin zaten boşver
tickerinda süper olmuş hani

allah sabırlar versin
neyse kocan arkandaymış en azından
oda anasının ağzına baksaydı bide

hayret bişi ya.Allah bildigi gibi yapsın ne diyimm
sanada sabır versin cnm.zor böle cahil insanlarla ugraşmakk.kendini üzmee boşver eşin arlandaysa sorun yok .

sagolun var olun oglan aanasi olun insallahhhhhhh canlarimmmmm benim valla esim verdi veristirdi kaynanaya o dedi sizin icin parcalaniyor sizin yaptiginiza bak dedi daha neler nelerr banada dediki kari ne onlardan gecerim ne senden gecerim bizi kimse ayiramazzzzz
valla öle dedikten sonra onlar ürsün dursunnnnnn bir muddet görusmiyem ama seslerini duydukca sinir oluyorum.zaman a birakicammmm
valla onlara inat :lepi:namus da gitti gece geceohaoldumsmile

ayy benim eylul sonuuuu insallahhhhhhhh
gurbetcimmm cetveline cok güldümmm süper olmuşşşş:)))
he valla öyle isteeeeee yalansa yalan deeeee giii ben kocamla mutluyum oda ben le mutlu gerisine b....... yemek düserrrrrrrrr kesin simdi karikafayi yiyordurrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya ben bu ramazanda hep folik asiti içmeyi unuttum ya ((
canim ben temmuzda basladimmmmmm bir ictim bir gun icmedim ramazandada icmdigim gunler iki ictim bisi olmaz dimi kiz elaraa folik asid 0,4 gr de hele canimmmm kac aydir iciyon canim sennnnn:içelim:

elaraa taaaa keçiörene gelicem seni bulacamm....ıstıracamm..ben ben ben beni niye katmıyonuzz aranızaa..ben nur elifimm aynı zaman da huuuuu öteki mahalle...uf yaww..giremiyom iştye herzaman...

elaraa taaaa keçiörene gelicem seni bulacamm....ıstıracamm..ben ben ben beni niye katmıyonuzz aranızaa..ben nur elifimm aynı zaman da huuuuu öteki mahalle...uf yaww..giremiyom iştye herzaman...
canim kattikkkk gitti yawwww o ni demeh öyle eeeeee yaaaaaaaa hadi hosgeldin cay kahve ne istersin giiiiiiiiiiiiii:teselli::1hug:a.s.

fhna canım nete gelip bana tarihlerinizi bırak canım lütfen bakmak istiyorum..bio ritim takvimini çıkarıyım sana..en azından çatlamayla olmayan olayın sebebini bulmaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…