- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.081
fhna canım nete gelip bana tarihlerinizi bırak canım lütfen bakmak istiyorum..bio ritim takvimini çıkarıyım sana..en azından çatlamayla olmayan olayın sebebini bulmaya çalışırız.
Tamam canim.Allah kabul etsin insallah.gurbetcim sanada msj attım listeyi.geldimi?
kızlar bugün ögleden önce gurbet dua yapcak.bilginiz olsun
ögle namazının ardından 2 rekat namaz kılıp sizde kendinize ve bizlere dua ederseniz cok iyi olur
Tablomuz hayirli olsunn.Benim son adet 17agustos,29 günde bir,beklenmeyen regl 15 eylül.EYLÜL
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül| |9.ay|1 Kızı|
[/table]
yeni tablomuzzz hayırlıı olsun.inşallahh isteyen herkes hamile kalır bu ay.ve istediklerine kavuşurlarr
bu ay denicek olanlar sölesin ekleyim listeyeeee
Canim Allah sabir versin üzme kendini, esin arkanda olduktan sonra kimse bisey yapamaz size.Allah ayirmasin canim...ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
Bende yarin basliycam.Saat kac gibi yapacaksin?tamam cnm ben zaten yarın ovulasyon testıne baslıycam yapmaya artık duruma gore rapıor verırım hergun :)
Allah bozmasin canim...bu araada kocişle aram düzeldi.cok iyi bi kac gündür.bakalım kac gün sürcekk
Eceiremnur masallah kizin cok güzell Allahim korusun
Elaracim senin prensesede bayildim masallahama seni nasil görcem benn
Gurbetgüzeli seninkilere diyecek söz bulamiyorum masallah hepsinedeama senide göremedim
Selam kizlarr...
Yine sayfalar almis basini gitmis yok ben sizin hiziniza yetisemiyorum :)
kızlar şu yımırtayı (yumurtlama günü):)) nasıl yapıyorsunuz.bende yapmak istiyim.
slm kızlar
gamzecim çok geçmiş olsun kızına cnm.umarım önemli bişey değildir..
Canim saol bilgiler icin,bende aynen böyle deniycem...kardelen bana elara yabtı bende bılmıyorum cnm
selvı cnm ben genelde saat 3 yada 4 yabıyorum gecen ay benım soyle oldu
mesela bak 4 te yabtım dıyelım cıft cızgıyı yakaladın 8 de bırdaha yabıorum cıft cızgı devam edıyor buyuk ıhtımal 12 de yabıyorum yıne devam edıyor 2 de yabtım cızgının bırı sılıklemıs o saat denemıstık bızde tutmadı orası ayrı.cunku cızgı sılıklestıgı zaman 12 saat gecırmeden bırlıkte olman lasım
ama ben bu ay cıft cızgıyı gordugumde denıycem sılıklesmesını beklemıycem
Tesekkürederim canim.teşekkürler cnm
sen ve kızında çok tatlısınız
gunaydın kızlar
gurbet guzelı cnm bosver takılma hıc oyle seylere helekı esınde yanında olunca gerısı gercekten bos
elara cnm 3.yıl bıtıyor sen evlendıqın gıbı hamıle kaldın gıbı bırsey olmus sanırım bende sımdıden kutluyorum nıce mutlu yıllar gecırın beraber ıns
qwert cnm gg den alıyorum ben coretest marka
selvi cnm yok bugun baslamama kararı aldım 10 .cu gunmus fazla testım yok elımde o yuzden 12.cı gun baslıycam cnm
gamzecım cnm cok gecmıs en kısa zamanda atlatırsınız ıns .bu arada benım kızımada bı kac arkadasımada demıstım oksuruk ve bogazlarının yumasaması ıcın yarım cay bardagı ılık suya 10 damla lımon bır tatlı kasıgı bal gunde 3 kere ver 2 sun sonra oksurukten eser kalmaz cnm
Eceiremnur masallah kizin cok güzell Allahim korusun
Gurbetgüzeli seninkilere diyecek söz bulamiyorum masallah hepsinedeama senide göremedim
kardelen bana elara yabtı bende bılmıyorum cnm
selvı cnm ben genelde saat 3 yada 4 yabıyorum gecen ay benım soyle oldu
mesela bak 4 te yabtım dıyelım cıft cızgıyı yakaladın 8 de bırdaha yabıorum cıft cızgı devam edıyor buyuk ıhtımal 12 de yabıyorum yıne devam edıyor 2 de yabtım cızgının bırı sılıklemıs o saat denemıstık bızde tutmadı orası ayrı.cunku cızgı sılıklestıgı zaman 12 saat gecırmeden bırlıkte olman lasım
ama ben bu ay cıft cızgıyı gordugumde denıycem sılıklesmesını beklemıycem
Canim saol bilgiler icin,bende aynen böyle deniycem...
Tesekkürederim canim.
Gamzecim gecmis olsun kizina insallah cabucak atlatir.
sen internetten almıştın dimi canım
ne kadar ve kaçtane vardı içind e?
kız işyeri adresime sipariş versem belli olmuyor dimi kutu delikafadulden
vallaha üzülme takma desem boş benimki kendini bu kadar aşmasada bende de var bi patavatsız ama biraz biraz işi çözmeye başladım aileme karşı bişi sölemediği sürece (ki popo ister yasakkelime ) söylediklerine gülüp geçiyorum bazende espri adı altında lafın alasını söylüyorumtakınca kendimize yapıyoruz onlara yine bişi olmuyo klava: zırvalıklarını ciddiye alarak onları 2 kez mutlu ediyoruz
Canim Allah sabir versin üzme kendini, esin arkanda olduktan sonra kimse bisey yapamaz size.Allah ayirmasin canim...
QUOTE]
canim takmiycan en azindan deniycem insallahhh sagolun destekleriniz icinnnnn hepinizi öptttttttttttttttgunaydın kızlar
gurbet guzelı cnm bosver takılma hıc oyle seylere helekı esınde yanında olunca gerısı gercekten bos
canim profilde resmim var sen benim arkadaasim degilmisin kizzzzz hemen teklif edeyim hatun gör dermisimmmmmmmmmbayanssulusmileEceiremnur masallah kizin cok güzell Allahim korusun
hehe kendine haksızlık etmee sen gayet calışkan bi ögrencisin:)
hergün dersine calışıp geliyor,cvp yazıyon daha ne olsunnnnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?