bebek cinsiyet belirleme..

Cok tesekkür ederim canim.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin...

2 sayfamı o nasıl oluyor kız anlamadım ama neyse :)
hee anladım 5ay sonra hamıle kalmıssın ben evlendıkten 2.5 sene sonra kaldım gercı calıstıgım ıcın ıstemedık ıstedıgım ayda hemen hamıle kalmıstım cnm
gamzecım cnm benım kızımada bogaz enfeksıyonu demıstı vallahı ıgne verdı ıgneler bıttı sukur kızımda ıyı sımdı ıns sızde bır an once atlatırsınız
umut cnm tanesı hemen hemen 1 lıraya fılan gelıyor bana her ay 10 tane gıdıyor emın olmadıgım zamanlarda tekrar yabma ıhtıyacı duyuyorum cunku

sgol cnmıns ıgne vermedı bıze cok sukurr antıbıyotık vardı ıns cnm

gamzecım antıbıyotık uzun tedavı gerektıyor yanı bıtene kadar cekıyor dıye ben ıstemedım ıgne verın dedım vurdugu anda kızım degıstı vallahı ıste ne yapalım ınsan dayanamıyor
bugun quzel esıyorrrr

gamzecim inşallah hemen iyileşirr miniginn.onlar hasta oluncaa cok üzülüyorum benn
antibiyotigi kaşıkla içmezse ,cıkarırsa filan şırıngaya cek agzına sık hemen arkasındada su ver cnm
diger türlü antibiyotigin tadı igrenc oldugundan cıkarıyorlarr

cnm antibiyotik sadece 5 gün kullanılıyor.onu kullandıktan sonrada büyük ölcüde bebek rahatlıyor
ama dedigin gibi igne daha etkili olabilirr

Elaraa gözlerime inanamadim dogrusu cok güzelsinn,ben seni esmer düsünmüstüm avatarininda etkisi var tabi...

:asigim: cnm tşkler utandım yaww
evet avatardan dolayı genelde beni esmer sanıyorlar.bi kac arkadaşta böle düşündüüü
almanyada benim gibi cokturr.artık ögg gelmiştirr sana:)) gözlerinin esmer araması normall yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…