- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.101
umuttttt bcm sen dr den vazmı gectın ne????
hehe kendine haksızlık etmee sen gayet calışkan bi ögrencisin:)
hergün dersine calışıp geliyor,cvp yazıyon daha ne olsunnnnolumunekankayizsmile
ben yapıyım sanaa. satını ver.bide cetvelin üstüne ne yazıyım
Canim Allah sabir versin üzme kendini, esin arkanda olduktan sonra kimse bisey yapamaz size.Allah ayirmasin canim...
QUOTE]
canim takmiycan en azindan deniycem insallahhh sagolun destekleriniz icinnnnn hepinizi öpttttttttttttttt
canim profilde resmim var sen benim arkadaasim degilmisin kizzzzz hemen teklif edeyim hatun gör dermisimmmmmmmmmbayanssulusmile
Dün arkadas olduk yaa,sadece cocuklarini gördüm ben sen yoksun...Buarada yanlis hatirlamiyorsam senle yakiniz biz :)
ben ne yaptığımı biliyormuyumki canım ya((
kolay değil öyle git alttan baktır
bide baksana olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak
bu arada geçmiş olsun cnm
Canim Allah sabir versin üzme kendini, esin arkanda olduktan sonra kimse bisey yapamaz size.Allah ayirmasin canim...
QUOTE]
canim takmiycan en azindan deniycem insallahhh sagolun destekleriniz icinnnnn hepinizi öpttttttttttttttt
canim profilde resmim var sen benim arkadaasim degilmisin kizzzzz hemen teklif edeyim hatun gör dermisimmmmmmmmmbayanssulusmile
benide ekle gurbet ya
bakma sen Elaraya burdaki bilgisayarımda resmim yok diye eklemiyo beni(
cetveline öldüm bu arada
Cok tesekkür ederim canim.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin...selvicimm harikasınızzz cnmmm
cok tatlısın sendee.cok sıcak bi ailesinizz.Allah mutlugunuzu daim etsin cnm
cok memnun oldummm seni gördügümeeeee
benim facede resim yok henüzz..burdaki albüme bakabilriisn.
seni eklicem şimdii kabul edersin
2 sayfamı o nasıl oluyor kız anlamadım ama neyse :)
hee anladım 5ay sonra hamıle kalmıssın ben evlendıkten 2.5 sene sonra kaldım gercı calıstıgım ıcın ıstemedık ıstedıgım ayda hemen hamıle kalmıstım cnm
gamzecım cnm benım kızımada bogaz enfeksıyonu demıstı vallahı ıgne verdı ıgneler bıttı sukur kızımda ıyı sımdı ıns sızde bır an once atlatırsınız
umut cnm tanesı hemen hemen 1 lıraya fılan gelıyor bana her ay 10 tane gıdıyor emın olmadıgım zamanlarda tekrar yabma ıhtıyacı duyuyorum cunku
gamzecım antıbıyotık uzun tedavı gerektıyor yanı bıtene kadar cekıyor dıye ben ıstemedım ıgne verın dedım vurdugu anda kızım degıstı vallahı ıste ne yapalım ınsan dayanamıyor
bugun quzel esıyorrrr
elaraaa ben özelden mesaj atamıyomuşum daha.....ban msn mı yazayımm hemen silerim şimdi açığım beni kaydedermisin..
Elaraa gözlerime inanamadim dogrusu cok güzelsinn,ben seni esmer düsünmüstüm avatarininda etkisi var tabi...selvicim ekledim seni cnm.bakabilriisn albümee
Elaraa gözlerime inanamadim dogrusu cok güzelsinn,ben seni esmer düsünmüstüm avatarininda etkisi var tabi...
canim benimface resmim yok ama buraa profilden bakabilirsinnnnnn var oradaaaDün arkadas olduk yaa,sadece cocuklarini gördüm ben sen yoksun...Buarada yanlis hatirlamiyorsam senle yakiniz biz :)
oki gulum ne edemmmm ben simdi ekliyimmiiii yada varsin giii sende beni ekleeevereliniortakbenide ekle gurbet ya
bakma sen Elaraya burdaki bilgisayarımda resmim yok diye eklemiyo beni(
cetveline öldüm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?