- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.141
elara sen çevrim dışı olunca hiçbir ileti gittmii sana bacımmmmm...
ANAM ORASI BIZE YAKIN YA ALISVERISE GELIRIHHHHHH heppppppppppp:sm_cool:
galiba yok canim bakarim mahalleden canim bekle dur mahalleye gelgurbett sende mimozanın msn vamı bacımmmm....
amin cnm.ne diyim Allah yardımcın olsunn.yardımcı olabilecegim bişi olursa elimden geldigince bişilr yapmaya calışırıımm
ama doktorunun tavrı hoşuma gitmedi acıkcası.başka doktora gitsen iyi olur.
Canım hiç belli olmaz.Sorunsuz yıllaca evlat sahibi olamayanlar var.Ama sorunu olup hemen hamile kalanlarda var.Rabbimin işi bilemiyoruz.Ben senin kısa sürede hamile kalacağını hissediyorum
cnm sagol gıttım antıbıyotık verdı bogazı ıltıhaplanmıs hafıf bıde azı dısler cıkmak uzeremıs hepsı karıstı anlayacagın cnm sogol
kizlar bi akrabamiz vardi
4 kizi vardi
besinciyi yapti ilk iki aylikken gitti dr a
sonra surpriz olsun diye gitmedi
dun dogum yapmis bi kizi daha olduu
bizde yarın büyük günn.1 ayı gecti fiki fiki yapmayalıı.ayvayı yedim yanii:))
iyi geceelr cnmm
aralık anneleride biz kadar gevezemi
elaraa taaaa keçiörene gelicem seni bulacamm....ıstıracamm..ben ben ben beni niye katmıyonuzz aranızaa..ben nur elifimm aynı zaman da huuuuu öteki mahalle...uf yaww..giremiyom iştye herzaman...
kizlar duamizi yaptim insallah Allah kabul etsin insallahhh
önce cuma süresini okudum sonra
dilek duasi var enam suresi 123.ayet onu okudum
bide hacet duasi var 7 kere onu okudum
isra suresi109.ayetten 111.ayette dahil
sonra peygamber (sav) efendimize salavat getirdim
sonra kuranin arkasinda bulunan duayi okudum
ve tek tek sizlerin isimlerinizi söyleyerek dua ettim
hayirli birer erkek evlat istedim sagliklisindan(bu arada benimde listede ismim vardi oda kaynadi kendimede istedim)kaydirigubbakcemile3
ve okudugumuz tefriciyeyi ....cuma suresini.... dilek dualarini....
bütün peygamberlerin alimlerin ulamalarin gecmislerimizin kimsesizlerin ruhlarina hediye ettim......
sizlerinde ruhaniyetlerine hediye ettimm..............
hem orucluyum.... hem cuma vakti...... hem ramazan ayi.... hemde araya resulumuz(sav) vesile kildim
dualarimiz kabul amellerimiz makbul olsun insallahhhh ellerimizi mevlam bos cevirmesinnnnnn .....
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..................
amnnn helalllllllll olsunnnnnnnnnndelikafaduldenSÜPERSİN ne diyim Allah Razı Olsun
İnşallah hepimizinki kabul olur
Hakkını Helal Et ....
kizlar duamizi yaptim insallah Allah kabul etsin insallahhh
önce cuma süresini okudum sonra
dilek duasi var enam suresi 123.ayet onu okudum
bide hacet duasi var 7 kere onu okudum
isra suresi109.ayetten 111.ayette dahil
sonra peygamber (sav) efendimize salavat getirdim
sonra kuranin arkasinda bulunan duayi okudum
ve tek tek sizlerin isimlerinizi söyleyerek dua ettim
hayirli birer erkek evlat istedim sagliklisindan(bu arada benimde listede ismim vardi oda kaynadi kendimede istedim)kaydirigubbakcemile3
ve okudugumuz tefriciyeyi ....cuma suresini.... dilek dualarini....
bütün peygamberlerin alimlerin ulamalarin gecmislerimizin kimsesizlerin ruhlarina hediye ettim......
sizlerinde ruhaniyetlerine hediye ettimm..............
hem orucluyum.... hem cuma vakti...... hem ramazan ayi.... hemde araya resulumuz(sav) vesile kildim
dualarimiz kabul amellerimiz makbul olsun insallahhhh ellerimizi mevlam bos cevirmesinnnnnn .....
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..................
aminnnnnnnnnnnnnallah razı olsun
çok güzel yapmışsın duasını
ben bu duadan sonra kesin hamile kalırım :))
ben bu duadan sonra kesin hamile kalırım :))
INSALLAH SIZ HERSEYIN EN IYISINE LAYIKSINIZZZZZ KIZLAR GÖNLÜNÜZDEKI OLSUN INSALLAH TABI BENIM DEEE 3 ÜZLERIIIIIM OLSUNNNNN KUCUK OGLUM DIYORKIallah razı olsun gurbet ablacım en guzelı layıkıyle yapmıssın bencede umutcum ıns ogluslarımız gelecek rabbım buyuk ınsssssssssssssss
qurbetcım Allah razı oLsun Rabbım kabuL etsın duaLarını
KızLar Iftara AbLamLarı Cagırdım Gec Gırebılırım Son anda aklıma geLdı Bende Esımı Aradım SaqoLsun oda yemeklerı getırdı bana masayı kurmak kaldı onlar gelene kadar oturuyum barı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?