bebek cinsiyet belirleme..

amin cnm.ne diyim Allah yardımcın olsunn.yardımcı olabilecegim bişi olursa elimden geldigince bişilr yapmaya calışırıımm
ama doktorunun tavrı hoşuma gitmedi acıkcası.başka doktora gitsen iyi olur.

Ah canim ben hep esime diyomki ben Türkiyede olsam Türk doktorlari beni simdiye 10 defa dogurtmustu ..

Canım hiç belli olmaz.Sorunsuz yıllaca evlat sahibi olamayanlar var.Ama sorunu olup hemen hamile kalanlarda var.Rabbimin işi bilemiyoruz.Ben senin kısa sürede hamile kalacağını hissediyorum

Tesekkür ederim canim agzin bal yesin Amin insallah herseyin hayirlisi diyorum artik....

cnm sagol gıttım antıbıyotık verdı bogazı ıltıhaplanmıs hafıf bıde azı dısler cıkmak uzeremıs hepsı karıstı anlayacagın cnm sogol

Canim gecmis olsun Rabbim sifasini versin tamda yola gidecekken adacayi ile gargara yaptir yapabiliyorsa canim.....

kizlar bi akrabamiz vardi
4 kizi vardi
besinciyi yapti ilk iki aylikken gitti dr a
sonra surpriz olsun diye gitmedi
dun dogum yapmis bi kizi daha olduu

Rabbim herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin demekki onun icin hayirlisi böyleymis ....

SÜPERSİN ne diyim Allah Razı Olsun
İnşallah hepimizinki kabul olur
Hakkını Helal Et ....

allah razı olsun
çok güzel yapmışsın duasını

ben bu duadan sonra kesin hamile kalırım :))

allah razı olsun gurbet ablacım en guzelı layıkıyle yapmıssın bencede umutcum ıns ogluslarımız gelecek rabbım buyuk ınsssssssssssssss
INSALLAH SIZ HERSEYIN EN IYISINE LAYIKSINIZZZZZ KIZLAR GÖNLÜNÜZDEKI OLSUN INSALLAH TABI BENIM DEEE 3 ÜZLERIIIIIM OLSUNNNNN KUCUK OGLUM DIYORKI
BEBEK ISTIYORMUSUN EVET ANNE
BIR TANE ABLAMA KIZ
BIR TANE ABIMA OGLAN
BIR TANE BANA KIZ HEP BERABER OYNARIZ DIYOR BU COCUK BUNU HEP SÖLÜYORRRRRRReyvahedigeldismile

qurbetcım Allah razı oLsun Rabbım kabuL etsın duaLarını
KızLar Iftara AbLamLarı Cagırdım Gec Gırebılırım Son anda aklıma geLdı Bende Esımı Aradım SaqoLsun oda yemeklerı getırdı bana masayı kurmak kaldı onlar gelene kadar oturuyum barı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…