- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.161
huu huu napıyonuzzz
gamzeee naptın bitirdinmi işlerini bu gece yolculuık var dimi
kızın nasıl oldu?
cnm öluyom yorgunlukdan ha sımdı yemek yedık daha bulasık ları topluyacam kucuklugunde bıraz atesı var cnm ates dusurucyle ınıyo saatı geldımı gene cıkıyo ıns hayırlısıyla gıderım yollarda sorun olmadan cnm var cnm yolculuk 12 gıbı felan cıkarız ıns
kız elara sen niye beni arkadaş olarak eklemiyon bakiiim oraya gelirsem yerim bak seni gurbeeeet bacım bişey söyle şu cadıya sen tanırsın beni annatıver gariiiii öptüm hepinizi
Merhaba arkadaslar,
ben suan 9 arti 2 gunluk hamileyim ama cinsiyetini her anne gibi cok merak ediyorum acaba siz bana bir tahminde bulunabilirmisiniz.
ben 28 gunde bir adet oluyorum. Iliski 16inci gun oldu. beyaz uzun akinti geldikten 6-7 saat sonra tek iliskiyle hamile kaldim. daha oncede daha sonrada olmadi.
kese sagimda ultrasonda oyle gorunuyordu sagdan yumurtladim.
daha bilgi isterseniz veririm. simdiden tsk ederim
cnm öluyom yorgunlukdan ha sımdı yemek yedık daha bulasık ları topluyacam kucuklugunde bıraz atesı var cnm ates dusurucyle ınıyo saatı geldımı gene cıkıyo ıns hayırlısıyla gıderım yollarda sorun olmadan cnm var cnm yolculuk 12 gıbı felan cıkarız ıns
gamzecim niye gece cıkıyonuz ya.keşke sabah erken cıksaydınız.gece yolculuk güzel ama tehlikelidee
eceeee nasılsın cnm.
iyidir cnm..
bugün arkadaşa gittim.
tüp bebekleri oldu onları mıncıkladım geldi.
araba kullanırken sağ tarafıma bir ağrı girdi
kendimi kastım heralde.
gelince uzandım biraz geçti:))
umarıım bi sorun yoktur
aman dikkat et kendine cnm.şu sıra araba kullanmasan iyi olur aslında
trafikte insan cok strese giriyor.bende kendimi cok kasarımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?