bebek cinsiyet belirleme..

kız elara sen niye beni arkadaş olarak eklemiyon bakiiim oraya gelirsem yerim bak seni gurbeeeet bacım bişey söyle şu cadıya sen tanırsın beni annatıver gariiiii öptüm hepinizi

Merhaba arkadaslar,

ben suan 9 arti 2 gunluk hamileyim ama cinsiyetini her anne gibi cok merak ediyorum acaba siz bana bir tahminde bulunabilirmisiniz.

ben 28 gunde bir adet oluyorum. Iliski 16inci gun oldu. beyaz uzun akinti geldikten 6-7 saat sonra tek iliskiyle hamile kaldim. daha oncede daha sonrada olmadi.
kese sagimda ultrasonda oyle gorunuyordu sagdan yumurtladim.

daha bilgi isterseniz veririm. simdiden tsk ederim

huu huu napıyonuzzz
gamzeee naptın bitirdinmi işlerini bu gece yolculuık var dimi
kızın nasıl oldu?

cnm öluyom yorgunlukdan ha sımdı yemek yedık daha bulasık ları topluyacam kucuklugunde bıraz atesı var cnm ates dusurucyle ınıyo saatı geldımı gene cıkıyo ıns hayırlısıyla gıderım yollarda sorun olmadan cnm var cnm yolculuk 12 gıbı felan cıkarız ıns

ay cnm benim ya .
hayırlısınla git cnm..
ilacın saatini geçirme cnm..
olmadı yanına sirke filan al yükselirse pansuman yaparsın..

kız elara sen niye beni arkadaş olarak eklemiyon bakiiim oraya gelirsem yerim bak seni gurbeeeet bacım bişey söyle şu cadıya sen tanırsın beni annatıver gariiiii öptüm hepinizi

:)
cnm daha öncede söledim resim yüklemeyeni arkadaşlık listeme eklemiyorummmmm
cünkü benim resimelerim varr.bende görmek isterim listemdekileri

son adet tarihin kac?

gamzecim niye gece cıkıyonuz ya.keşke sabah erken cıksaydınız.gece yolculuk güzel ama tehlikelidee

aman dikkat et kendine cnm.şu sıra araba kullanmasan iyi olur aslında
trafikte insan cok strese giriyor.bende kendimi cok kasarımm.

kızlar bugüm ne öğrendim biliyormusunuz..
benim bebeğim sat a göre 6+3 ya
bugün bebeğin cinsel organı oluşuyormuş.
benim bu yazımı okuduktan sonra nolur bana dua edin.
buna ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…