- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.201
amın cnm ıns sanadaaaaaaaaaasende iyiki varsın cnm
valla özlicem seni..
şu yüzünün güzelliği tatlı dilini çok özlicem
Rabbim sana ikizzzz oğlan versin inş.......olumunekankayizsmile
sagol cnmgüle güle cnm
kendine iyi bak
dualarımdasın cnmm heppp..opuyorumnanaktan
amın cnm amın ınsgamzeeee hayırlı yolculıklar canımmm
Allah kaza bela vermesin inşallahh
sag saglim gidip gelinnnn.Rabbim korusun sizi inş
hehe son anda yetiştimmmmm
arkandan su dökmeye geldimm:)
kız ne o öle işiyo gibi mi?
yoksa ben artık herşeyi pipi olarakmı görüyom:))))))
:))) inşallahh gerceginide görürsünnnnn
son adet tarihin kac?
esra hosgeldın cnm rabbıms aglıkla kuacagına almayıda nasıp etsın ıns
28 gunde bır regl olanlar genelde 14 cu gun yum ama bellıde olmaz rabbım gonlune gore versın cnm
gamze guzelım hayırlı yolcuklar kazasız belasız gıdın gelın ıns ovulasyon mımırtlama gunun guzel olmus sırayla gıdıyoruz kızlar :)
ecem cnm b.çekmecede guzeldır hanı yakınmısız senle banada buyur gel bu arada tsk ederım ama ben bı renge bagımlı kalamıyorum sıkıldıkca degısırım rengını
bebısımızın cınsel organı bugun olusuyormus ya ıns rabbım hayırlı saglıklı bır erkek evlat nasıp eder
23 haziran canim 8 temmuz iliski oldu
normal şartlarda adet döngüsünün ortası yum günüdür.otomatik hesaplayıcılar bunu baz alarak hesap yaparr
ama yum günü kişiye göre degişir.bazı kadınlar regliden hemen sonrada yumurtlayabiliyor,yada ayda iki kez yumurtlayanlarda var.
mesela benim bu ay tam regli günümde yumurtlamam oldu ve regli olamadım bu nedenden dolayı.tam 10 gün gecikmeli olduu ilk kez
bide regliden 4 gün sonra oldum diye düşünüyorummm.cünkü reglim bitti 4 gün sonra hafif kanlı ve yogun akıntı geldii.yum catlayınca kanlı akıntı da olabiliyor biliyorsun
elara sen yazınca aklıma geldı guzelım ya hanı benım kanlı akıntım vardı ya yumurtlamısım dr bana ıkıncı yumurtlaman olcak dedı unuttum sanırım demeyı
yanı soyle oluyor reglım 5 gun surdu 7 ve 8 cı gun kanlı akıntım geldı ıste ozaman yumurtlamısım demekkı bu reglıden hemen sonra hamıle kalıpta oglu olanlar boyle oluyor
yumurta döllendiyse ilişkiden 9 gün sonra kanda çıkar mı acaba ya kızlar. pazartesi kısmetse kan vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?