bebek cinsiyet belirleme..

sende iyiki varsın cnm
valla özlicem seni..
şu yüzünün güzelliği tatlı dilini çok özlicem
Rabbim sana ikizzzz oğlan versin inş.......olumunekankayizsmile
amın cnm ıns sanadaaaaaaaaaa
güle güle cnm
kendine iyi bak
dualarımdasın cnmm heppp..opuyorumnanaktan
sagol cnm
gamzeeee hayırlı yolculıklar canımmm
Allah kaza bela vermesin inşallahh
sag saglim gidip gelinnnn.Rabbim korusun sizi inş
amın cnm amın ıns
hehe son anda yetiştimmmmm
arkandan su dökmeye geldimm:)

tamm cnm dok hadı ben kactım öpuyorum sızı

esra hosgeldın cnm rabbıms aglıkla kuacagına almayıda nasıp etsın ıns
28 gunde bır regl olanlar genelde 14 cu gun yum ama bellıde olmaz rabbım gonlune gore versın cnm

gamze guzelım hayırlı yolcuklar kazasız belasız gıdın gelın ıns ovulasyon mımırtlama gunun guzel olmus sırayla gıdıyoruz kızlar :)
ecem cnm b.çekmecede guzeldır hanı yakınmısız senle banada buyur gel bu arada tsk ederım ama ben bı renge bagımlı kalamıyorum sıkıldıkca degısırım rengını
bebısımızın cınsel organı bugun olusuyormus ya ıns rabbım hayırlı saglıklı bır erkek evlat nasıp eder

güzel duan için saol cnm...

kızlar benim adetim hep düzenlidir. 28 günde olurum. ama bu ay dr a gittiğimde 9. gündü ve çatlamaya hazır yumurtam vardı. çok erken olmasına şaşırdım. netteki hesaplayıcılar bazen yanıltıcı olabiliyor galiba değil mi

normal şartlarda adet döngüsünün ortası yum günüdür.otomatik hesaplayıcılar bunu baz alarak hesap yaparr

ama yum günü kişiye göre degişir.bazı kadınlar regliden hemen sonrada yumurtlayabiliyor,yada ayda iki kez yumurtlayanlarda var.
mesela benim bu ay tam regli günümde yumurtlamam oldu ve regli olamadım bu nedenden dolayı.tam 10 gün gecikmeli olduu ilk kez

bu ay içinde hiç yumurtlaman olmamışmıydı, yoksa ikinciye mi regl gününde yumurtladın

bide regliden 4 gün sonra oldum diye düşünüyorummm.cünkü reglim bitti 4 gün sonra hafif kanlı ve yogun akıntı geldii.yum catlayınca kanlı akıntı da olabiliyor biliyorsun

bide regliden 4 gün sonra oldum diye düşünüyorummm.cünkü reglim bitti 4 gün sonra hafif kanlı ve yogun akıntı geldii.yum catlayınca kanlı akıntı da olabiliyor biliyorsun

elara sen yazınca aklıma geldı guzelım ya hanı benım kanlı akıntım vardı ya yumurtlamısım dr bana ıkıncı yumurtlaman olcak dedı unuttum sanırım demeyı
yanı soyle oluyor reglım 5 gun surdu 7 ve 8 cı gun kanlı akıntım geldı ıste ozaman yumurtlamısım demekkı bu reglıden hemen sonra hamıle kalıpta oglu olanlar boyle oluyor

hımmm ozman benim tahminim dogru oluyor.demekki bu ay ikimizde regli sonrası yumurtladıkk
aslında imkan olacak regli biter bitmez ovulasyon testi yapılcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…