- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.221
bencedehımmm ozman benim tahminim dogru oluyor.demekki bu ay ikimizde regli sonrası yumurtladıkk
aslında imkan olacak regli biter bitmez ovulasyon testi yapılcakkk
cnm benım kız agustosta 2 yası doldurdu ısteboncukkk bezi nezaman bıraktınız cnm
senin kız 2.5 yaşındaydı dimi?
wc egitimine nezamn başldın.kac ay sürdü.nasıl alıştırdınnn
kızlar sohbetiniz çok güzel
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3hepiniz çok tatlısınız.bende kızıma erkek kardeş istityoruz inşallah ALLAHIM gönlümüze göre verir.ALLAHIM cemi cümlemizle birlikte.hayırlı sahurlar hepinize.
bencede
cnm benım kız agustosta 2 yası doldurdu ıste
vallahı 3 ay once basladım ılklerde lazımlıga oturmayı hıc ıstemedı hep agladı kactı oynatarak fılan oturttum sonra dra gıttım acaba erkenmı dıye bana aynen sunları dedı
altını kesınlıkle baglama alıstırma kulodu gıydırme cısı bacaklarına degsın ozaman rahatsız olsun dedı cısınden sonra geceyıde baglama dedı altına musamba ser dedı eger gece baglarsan gece bıraktırmak ıcın ılerde ayrıca ugrasırsın dedı 15 dk da bır su ver 15 dk sonralazımlıga koy dedı oncelıkle beyın cısını ona yabması gerektıgını kavrasın dedı daha sonraları dedı bılıcek ama tutmayı bılmedıqı ıcın buyuk ıhtımal tam cısını yabarken soyluycek dedı aynen oyle oldu tam cısını yabıyordu anne cıs dıyordu neyse bu sekılde devam edıceksın dedı altını ısladıgı zaman hemen degısme konus onla bak pıs oldu fılan bende dr dedıklerını arfıyen yabmaya basladım 10 gun 20 derken 1 ay oldu hala altına ısıyordu ıserken soyluyordu yıne dr gıttım bana demıstıkı sakın kızma bende dedım boyle boyle senın kızın hangı dılden anlar dedı yanı bırseyı kızdıgın zamanmı senden korkar yumusak oldugunda dahamı anlar dedı bende kızdıgımda korkar dedım ozaman kızıcaksın dedı eve geldım 3 4 gun cısını yabtıgında hep kızdım bı bıraktı o bırakıs ancak cokk ısedı sıctı koltuguma halıma ama sukur degdı cnm
cnm sagol uzun uzunda yazmışınn.cok güzel anlatmışsınnn
bu arada maşallah kızınaa.gece filann nasıl yapıyon şuan?
kaldırıp wc ye mi götürüyon yoksa kendimi uyanıp anne çiş diyor?
Bu arada cıs demıyor ağlamaya baslıyor cunku cok uykulu oluyor o agladımı ben goturuyorum yapıp gerı uyuor gercı hıc uyanmıyor gozu kapalı yapıyor cısını kıyamam ya
bırde sey var kafası karısmasın zorlanmasın dıye hıc kaka demedım kakayada cıs dıyor yaw :) anne cıs oyle ıste
ay yıne yazcam dayanamadım eger baslamayı dusunuyorsan bekleme sakın kısın usuyorlar havalar sogumaya basladı bez baglanmaya alısık oldukları ıcın ve cıslerıde ıslattıgı ıcın usuyup hasta oluyorlar bıkere cozdunmu bırdahada asla takma ben ınanırmısın tam 27 gun evet tam 27 gune vden cıkmadım sırf bezı bırdaha takmak zorunda kalmıyımda alıssın ıyıce dıye
saqol cnm
kakasını yabıyorsa sen daha sanslısın benımkı hıc yabmıyordu hemde dedıgın gıbı kakasından cok korkuyordu cıs ıcınde baslayabılırsın cnm er yada gec bıyerden baslıycaksın cunku
yas ıcın bence uygun dr bana 15 aylıkken baslanmalı dıyordu ben gec basladım amaolsun guc olmadı dıyım tabı
masallah dıyım vallahı tabıkı hazır gorunuyor ben lazımlıga koydugum halde cısını yabmıyor kalkıp ısıyordu cok zorlandım ama cok takmıstım ınat ettım sempatiksalakcinnievet cnm haklısın.ben başlayım biran öncee.ekim e kadar hava cok soguk olmazz
bide 2 hafta önce bezini cıkarmış kendisi ve halıya işemişş
bende ilk görünce kızdımmm .kızım buraya çiş yapılmazz ,pislenir kokar filan dedim.
madem yapcan git parkenin üstüne işe dedim:)))
ondan sonra bi kac kez yine bezini kendi cıkarmış gitmiş parkeye işemiş yavrum:)
sence bu belirtiler çiş egitimine hazır oldugunumu gösteriyor
yani bez baglansın istemiyıor
elara kakasını yabınca korkuyordu aglamaya baslıyordu cogu zaman yabarken kalkıyordu kızdım hayır otur dedım yab dedım fılan yanı tek yolu sanırım pes etmemek cnm
cok sagol cnm heveslendirdin beni.ben yarın başlıyorumm gelişmelerden haberdar ederim seni:) sen beni yönlendirirsin.doktorla görüştügün için bilgilerin benim için önemli
bu zaman zarfında başını agrıtcam şimdiden söleyim olumunekankayizsmile
he bırde aklıma geldı kakasını yabınca ona gosterıp alkıslıyordum aferım kızımaaa alkıss dıyordum oyle oyle hosuna gıtmeye basladı kakasından sonra hala alkıslıyor kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?