bebek cinsiyet belirleme..

nazara bende ınanıyorum soyleme sen ıyıce alısana kadar
bırde yarıms aat ınan bısı deqıl ben 2 saat lazımlıkta oturtugumu bılırım sımdı wc ye yabıoruz
sende lazımlık al tv karsısına koy otursun beklesın onun cok yararını gordum ben wc de beklemek ıstemıyor sıkılıp kalkmak ıstıyordu
bende salondan 2 ay lazımlıgı hıc eksık etmedım :)

kaydirigubbakcemile3 ben bunu hepp diyom zaetnnn cnm ya:))
kızımda bilir beniminat oldugumu o nedenle hiçbişi için ısrar etmez.aglayarak asla bişi yaptıramazzz.iki mızırdar hemen susarr.

lazımlıkta kakasını kolay yapamaz diye düşündügümden alıştırmak istemedim.
sen nasıl lazımlık kullandın.sandalye şeklinde olanlardanmı?

haha bye bye supermıs ya bayıldım :lepi:

aslında haklısınn lazımlık almak şart çiş egitimi içinn
herdefasında wc ye getir götür zor olur
altı cıplak olcak 15 dk da bir oturtcan lazımlıga dimi.
belki kendi oturup yapar sonrasında.

evet cnm bı tayt gıydır okadar cısını kacırırsa rahatsız olsun
15 dk da bır oturt bazen oturdumu yapana kalkmasına ızın verme hadı cıs yab kalkalım de zaten tv karsısında olursa cok zorlanmassın cnm

tmm cnmmm cok sagol yaa.hiç niyetim yoktu erken diye dşünüuordum.ama cok heveslendirdin beni ciddennŞeniz

cnm bıde ne dıycem babanın nazarı cok degıyor benım basıma ne gelıyordu bak aksam babası geldıgınde nasıl yabıormu cısını dıyordu evet bugun 3 kere lazımlıga yabtı dıyordum ertesı gun kız hep altına yabıyordu sonra ben esımede yalan soylemek zorunda kaldım lazımlıga yabtıgı halde altına yabtı dıyordum valla Allah afettsın
dıs ıcın kullandım bı muddet ama suan kullanmıyorum cnm bende fırcalamaya gecıyım dıyorum ama drumuz cok ıyı ona sorucam baslıycam haftaya kontrolu var ozaman konusucam

dogrudur cnm.benim kocada hergün sorar kakasını wc yemi yaptı diye.evet deyince cok mutlu oluyor.
tabi annesigile akrabalarına filanda sölüyor onların nazarı oldu diye düşünüyomm.
cünkü cok erken başladı kaka yapmaya.

ben 1 yaşından buyana heryemekten sonra dişlerini fırcalıyorum kızımın.sonrasında kendine veriyom bide o fırcalıyor.alışkanlık haline geldi bizde maşallah diyim
flour hapınıda şimdiye kadar kullandık ama artık kullanmasammı diyorum.ondan sorduydum sana.

cnm dıslerını bende fırcalamak ıstedım ama reflusu varya agzına fırcagı degdıgı anda boguruodu o yuzden sımdı drla konusuyum bakalım nasıl halledebılırım sımdıye kadar vermıssen ck ıı yabmıssın ben cok duzenlı kullanamadım ama suanda kullanmıyorz
bırde benım kızım 4 aylıktı 9 dısı vardı 13 aylıkken butun dıslerını tamamlamıstı erken dokulucekmıs dr oyle dıyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…