- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.241
Nedemek cnm seve seve herzaman bır yardımım dokunursa ne mutlu bana hadı bakalım haberlerını beklıyorum sımdıden hayırlısı olsun pes etmek yok en once sunu soyle kendıne hep sen ınatsan ben daha ınadım ben hep oyle yabardımdabilmiyorumkismile
nazara bende ınanıyorum soyleme sen ıyıce alısana kadar
bırde yarıms aat ınan bısı deqıl ben 2 saat lazımlıkta oturtugumu bılırım sımdı wc ye yabıoruz
sende lazımlık al tv karsısına koy otursun beklesın onun cok yararını gordum ben wc de beklemek ıstemıyor sıkılıp kalkmak ıstıyordu
bende salondan 2 ay lazımlıgı hıc eksık etmedım :)
onu bizde yapıyoruzz cnm.kakasını yapınca hortumu veriyom eline kendi tutuyor kakaya akıtıyorr.bide arkasından bye byee diyor
bu arada ben hiç lazımlık ve klozet kullanmadım kızıma
norma wc ye oturtuyom.kalebodura yapıyor selpakla alıp atıyorum kızımda su tutuyor:)
evet cnm bı tayt gıydır okadar cısını kacırırsa rahatsız olsun
15 dk da bır oturt bazen oturdumu yapana kalkmasına ızın verme hadı cıs yab kalkalım de zaten tv karsısında olursa cok zorlanmassın cnm
slm
yine muhabbet koyulaşmış ..
dogrudur cnm.benim kocada hergün sorar kakasını wc yemi yaptı diye.evet deyince cok mutlu oluyor.
tabi annesigile akrabalarına filanda sölüyor onların nazarı oldu diye düşünüyomm.
cünkü cok erken başladı kaka yapmaya.
ben 1 yaşından buyana heryemekten sonra dişlerini fırcalıyorum kızımın.sonrasında kendine veriyom bide o fırcalıyor.alışkanlık haline geldi bizde maşallah diyim
flour hapınıda şimdiye kadar kullandık ama artık kullanmasammı diyorum.ondan sorduydum sana.
hosgeldın ececım nbr nasılsın
hoşgeldin cnm
bugünkü konuu ciddi:))
sende wc egitiminde tecrübeliisn,sendende taktikler alırımmm
birazda ben sizi sıkıştırıyım sorularımlaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?