- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.301
ezelce hoşgeldin hangi yöntemleri denedin cnm
Allah bagışlasın kızını.3 kızınmı vardı
canım 3 yumurta akını ayırdım . ama 1 tanesini ancak koymuşumdur..[/QUOTkac gun beklettın yumurtaları koy yumurtasındanmı yaptın hazırmı cnm benım annemde yollamıs bana yumurta ama yumurtayı gorunce hemen yapasım gelıyo ama bı onla olsa dıyorum sonradanda
kaydirigubbakcemile3 ay gamze cok gülüyom sana ben
hoşbuldum elaram 3 kızım var karabiiber ebrum teravet gurbet feyza herkes tanır beni sizler arkadaş olarak ekliyorum kabul ederseniz sevinirim gülnisam da gelse keşke ebruuuu haber ver kız gülnisama
kaydirigubbakcemile3 ay gamze cok gülüyom sana ben
kız bugun komıklıgım pek bı ustumde ınnan valla aslında kolay kolay yazmam bole ama bugun ıcımden gelıyo kız yoksa yazmayım hep stres hep stres daraldım artık elaracım ya
maşallahh kızlarına cnm.diger mahallede görmedim ben seni hiç.orayada üyesin dimi
hoşbuldum elaram 3 kızım var karabiiber ebrum teravet gurbet feyza herkes tanır beni sizler arkadaş olarak ekliyorum kabul ederseniz sevinirim gülnisam da gelse keşke ebruuuu haber ver kız gülnisama
kızlar kardeşimin oğlu var Kızı olmasını çok istiyor Kız için neler yapmalı
sitede daha çok erkek çocuğu için bilgiler var
Yardımcı olursanız çok sevinirim
özellikle Elara Kız için neler yapmalı
Teşekkürler
maşallahh kızlarına cnm.diger mahallede görmedim ben seni hiç.orayada üyesin dimi
kızlar kardeşimin oğlu var Kızı olmasını çok istiyor Kız için neler yapmalı
sitede daha çok erkek çocuğu için bilgiler var
Yardımcı olursanız çok sevinirim
özellikle Elara Kız için neler yapmalı
Teşekkürler
hamileyken stres yapıyodum internete takılınca o ara uzaklaşmıştım biraz mahalleden sen o ara gelmişsin demekki ordada ezelceydim sonra miniş oldum tanıdınmı şekeeeer
Canım çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
kız cocuk yapmak cok kolay oldugundan yöntem yazmadık:))
cnm ilk sayfada bi tablo ordakileri uygulasın.hem kzı hem erkek cocuk için yöntemler yazıyor.
yumurtalamadan 2-3 gün önce ilişki olmalı.sık sık ilişki olmalı
kadın ve erklegin balık ve sebze agırlık beslenmeleri gerekiyor.kadın bol bol tatlı yemeli
kalsiyuum agırlıklı beslensin
ilişkide orgazm olmasın ve kadının üstte oldugu pozisyonlarda ilişkiye girsinler
yine ilk sayafa asidik alkali yiceklerr var asidik yiyecekler tüketsin.
ama bi cok yöntem var aklıma şimdilik bunlar geldi.belki kız için yöntemleride yazabilirim talep olursa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?