bebek cinsiyet belirleme..

ezelce hoşgeldin hangi yöntemleri denedin cnm
Allah bagışlasın kızını.3 kızınmı vardı

hoşbuldum elaram 3 kızım var karabiiber ebrum teravet gurbet feyza herkes tanır beni sizler arkadaş olarak ekliyorum kabul ederseniz sevinirim gülnisam da gelse keşke ebruuuu haber ver kız gülnisama

kızlar kardeşimin oğlu var Kızı olmasını çok istiyor Kız için neler yapmalı
sitede daha çok erkek çocuğu için bilgiler var
Yardımcı olursanız çok sevinirim
özellikle Elara Kız için neler yapmalı
Teşekkürler

canım benimde 2 kızım var
ben hamile kalacağımm zamanlarr adetim bittikten sonraa diğerr adetşme kadar sık sık birliktelik olurduuu
öyle kaldım 2 sinede
erkek içinde yumrtlamaa zamnına denk getirmeye çalışıyoruzz

kız cocuk yapmak cok kolay oldugundan yöntem yazmadık:))
cnm ilk sayfada bi tablo ordakileri uygulasın.hem kzı hem erkek cocuk için yöntemler yazıyor.
yumurtalamadan 2-3 gün önce ilişki olmalı.sık sık ilişki olmalı
kadın ve erklegin balık ve sebze agırlık beslenmeleri gerekiyor.kadın bol bol tatlı yemeli
kalsiyuum agırlıklı beslensin
ilişkide orgazm olmasın ve kadının üstte oldugu pozisyonlarda ilişkiye girsinler
yine ilk sayafa asidik alkali yiceklerr var asidik yiyecekler tüketsin.
ama bi cok yöntem var aklıma şimdilik bunlar geldi.belki kız için yöntemleride yazabilirim talep olursa:)

Elara kız bebek için yöntemlerinide yazarsan sevinirim talep varalkisalkisalkis

tamam kız yöntemleri içinde bi sayfa hazırlayalımm.şu erkek yöntemlerini bi bitiriyimde
Allah sana hayırlı bi koca nasip etsin inş.cokta gec kalmaa evlenmek için:)cok güzel evli olmak

canım Amin çok teşekkür ederim yazılarının takipçisiyim Allahım herseyin hayırlısını versin istemeklede olmuyor nasip kısmet meselesi:sinifsinif:
iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…