- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.341
hapları ne kadar kullandınız cnm????
ay gamzecim sen öldürcen ben gıııkaydirigubbakcemile3
hap kullanmadık diyor cicimm
aman ozur dılerım cnm cocukla bu kadar okunuyo kusura bakma kullandım okumusum.....
ohh yemegimide yaptımm kıızım uyansınn dışarı cıkcammm cok bunaldım
Merhaba matematik geçenlerde takvimi bize atacağını söylemiştin.Rİca etsem onu bize atar mısın?
Çok sıcak,çık şöyle bir ferahla....Ben öğlede eczaneden lavman seti aldım yumurta akını bundan geçirmeyi deneceyeceğim..yalnız ph ölçer bulamadım akvaryumcuya gittim yok dedi....Neyse yarında doktora gideceğim yumurtlama takip edebilir mi diye soracağım...İnşallah takip eder...Çok iyi niyetli bir doktor ama ne diyecek diye merak ediyorum....
canım bu bi takvim değil ki....kadının ve erkeğin ayrı ayrı enerji grafikleri çıkarılıyor.sonra bazı verilere göre hesaplanıyor. bi balık açacağım.hepsini de anlatacağım.sen merak etme.
kız cocuk yapmak cok kolay oldugundan yöntem yazmadık:))
cnm ilk sayfada bi tablo ordakileri uygulasın.hem kzı hem erkek cocuk için yöntemler yazıyor.
yumurtalamadan 2-3 gün önce ilişki olmalı.sık sık ilişki olmalı
kadın ve erklegin balık ve sebze agırlık beslenmeleri gerekiyor.kadın bol bol tatlı yemeli
kalsiyuum agırlıklı beslensin
ilişkide orgazm olmasın ve kadının üstte oldugu pozisyonlarda ilişkiye girsinler
yine ilk sayafa asidik alkali yiceklerr var asidik yiyecekler tüketsin.
ama bi cok yöntem var aklıma şimdilik bunlar geldi.belki kız için yöntemleride yazabilirim talep olursa:)
Çok sıcak,çık şöyle bir ferahla....Ben öğlede eczaneden lavman seti aldım yumurta akını bundan geçirmeyi deneceyeceğim..yalnız ph ölçer bulamadım akvaryumcuya gittim yok dedi....Neyse yarında doktora gideceğim yumurtlama takip edebilir mi diye soracağım...İnşallah takip eder...Çok iyi niyetli bir doktor ama ne diyecek diye merak ediyorum....
yav çatlayacağım şimdi matematik nerdesin .ay bir oraya bakıyorum bir oraya nasıl erkek tutturacağım ben ya....
birşey değil canımkarabiber01 çok teşekkürlerhihoyyyt
ezelce çok eskilerdenn canımm sen yenii geldinn gibii orayaayok cnm görmedim hiç seni.zaten ben cok sık giremedim oraya.demekki ben gidince sen gelmişin hoşgelmişsin:)
ohhh kolay gelsinn darısıı banaaslm kızlar biraz bi işim vardı bitirdim geldim.bi yemek yapmak kaldı.
siz nörüyonuz.okadar kişi var sayfada ama yazan yok niyeee:sm_confused:
bunda bende olmadımm vallakizlarr yaa cogu kadin orgazm tavsiye etmiyor napsak acaba benim kuzenim ilk 6 sene orgazm nedir bilmiyordum dedi o 6 sene icindede 2 oglu dunyaya geldi
canım doktor tanıdık değilse 1 yıldır olmuyoo 2 ncii bebeğimiz deeeÇok sıcak,çık şöyle bir ferahla....Ben öğlede eczaneden lavman seti aldım yumurta akını bundan geçirmeyi deneceyeceğim..yalnız ph ölçer bulamadım akvaryumcuya gittim yok dedi....Neyse yarında doktora gideceğim yumurtlama takip edebilir mi diye soracağım...İnşallah takip eder...Çok iyi niyetli bir doktor ama ne diyecek diye merak ediyorum....
cıkcam birazdan cnm.hava serinledi burda.öglen cok sıcak oluyor cıkmaıyorum dışarıı
egem hamile kalmadan önce buraya sık sık ugra cnm.paslaşarak ilerleyelim.
inş doktorun kabul eder takibi.gelişmelerden haberdar et bizi
kacta randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?