bebek cinsiyet belirleme..

ebru haklısın ne varsa eskilerde var derler.önceden bilim teknoloji bu kadar ilerlemedigi için insanlar bu gibi yöntemleri deniyorlardı haklı olarak.
ama şuan teknoloji ve bilim cagındayız bunlara güvenmek bana daha mantıklı geliyor cnm
mesela önceden bu eski toprak ninelerimiz kadın dogum yaptıktan sonra dikiş filan atmazlarmış.yumurtayı yagda pişirip oralarına koyarlarmış.yagda pişmiş yumurta eti kaynaştırırmış.
yani bunu düşünüp başarılı olunuyormuş o dönemler
ama şuan bu yöntemi uygulamak mantıklımı sence

ohh yemegimide yaptımm kıızım uyansınn dışarı cıkcammm cok bunaldım

Çok sıcak,çık şöyle bir ferahla....Ben öğlede eczaneden lavman seti aldım yumurta akını bundan geçirmeyi deneceyeceğim..yalnız ph ölçer bulamadım akvaryumcuya gittim yok dedi....Neyse yarında doktora gideceğim yumurtlama takip edebilir mi diye soracağım...İnşallah takip eder...Çok iyi niyetli bir doktor ama ne diyecek diye merak ediyorum....

Merhaba matematik geçenlerde takvimi bize atacağını söylemiştin.Rİca etsem onu bize atar mısın?

canım bu bi takvim değil ki....kadının ve erkeğin ayrı ayrı enerji grafikleri çıkarılıyor.sonra bazı verilere göre hesaplanıyor. bi balık açacağım.hepsini de anlatacağım.sen merak etme.

eczanelerde var cnm.
ayrıca bak medikalcilerde bu tarz ph ölçerlerde var
http://www.hannainst.com/usa/prods2.cfm?id=002003&ProdCode=HI 98103

lavman setiniden geçer sanırım ,bende lavman seti alcam. ama uygulayan kadınlar,termometrenin arka kısmıyla yerleştiriyolar mış.:uhm:

lavman setiniden geçer sanırım ,bende lavman seti alcam. ama uygulayan kadınlar,termometrenin arka kısmıyla yerleştiriyolar mış.:uhm:[/QUOTE]

canım eczanelere bir iki ay önce sordum yok dediler...lavman setini teyzemin kızı karbonatlı duş için oğlunda kullanmış...baktım içinden geçicek gibi....bence düşünenler lavman seti alması mantıklı ....

evet bakk bizim alemm varyaa odaa üstteyken hamile kalmışş kızı olacak

cıkcam birazdan cnm.hava serinledi burda.öglen cok sıcak oluyor cıkmaıyorum dışarıı
egem hamile kalmadan önce buraya sık sık ugra cnm.paslaşarak ilerleyelim.
inş doktorun kabul eder takibi.gelişmelerden haberdar et bizi
kacta randevun?

karabiber01 çok teşekkürlerhihoyyyt
birşey değil canım
yok cnm görmedim hiç seni.zaten ben cok sık giremedim oraya.demekki ben gidince sen gelmişin hoşgelmişsin:)
ezelce çok eskilerdenn canımm sen yenii geldinn gibii orayaa
slm kızlar biraz bi işim vardı bitirdim geldim.bi yemek yapmak kaldı.
siz nörüyonuz.okadar kişi var sayfada ama yazan yok niyeee:sm_confused:
ohhh kolay gelsinn darısıı banaa
kizlarr yaa cogu kadin orgazm tavsiye etmiyor napsak acaba benim kuzenim ilk 6 sene orgazm nedir bilmiyordum dedi o 6 sene icindede 2 oglu dunyaya geldi
bunda bende olmadımm valla
bakalım nolcak

canım doktor tanıdık değilse 1 yıldır olmuyoo 2 ncii bebeğimiz deee
şimdii başladıkk dersenn takip yapmıyorlarrr

Canım yarın saat 17.00 de ALLAH hayırlısıyla kabul ederse bu ay çalışmalara başlayacağım.

kızlar ya aslında yumurtas takibi yapann bir test varyaa adınıı hatırlamıyorumm amaa hanii pahalıı olannn
şu medı smart değil
tükürükle bakılannn
ondanda alsanız daha garantii olurr
helede gamzenin kesin almasııı lazımmm
ovulüsyon testleriyle hamile kalanlar topiğinde okumuştumm kadınn tam gülen yüz çıktığı gün 1 kere olmuşş birlikte ve oğlu olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…