bebek cinsiyet belirleme..

canım Amin çok teşekkür ederim yazılarının takipçisiyim Allahım herseyin hayırlısını versin istemeklede olmuyor nasip kısmet meselesi:sinifsinif:
iyi günler dilerim

ay inşallah pot kırmamışımdır cnm
konuşma tarzından yaşın ufak gibi hissettim.umarım yaşın cok büyük degildir:kedi:

slm kızlar biraz bi işim vardı bitirdim geldim.bi yemek yapmak kaldı.
siz nörüyonuz.okadar kişi var sayfada ama yazan yok niyeee:sm_confused:

biz bildigimizi paylaşan insanlarız.millet okuyup okuyup gidiyor.hazıra konmak güzel bişi olsa gerek neyse..

Son düzenleyen: Moderatör:
okumayı bitirebilirsek yazarız bizde benım bu konularda fazla bilgim yok o yüzden yazmıyorum herşeyi burdan duydum öğrendım valla çok enteresan şeyler varmış yaa hayretler içinde kalıyorum

canım o zamanda yazmıştım ya bahsedilen kürleri yapmadık . eşim çinko hapı bende potasyum hapı kullanmadım . sanırım bir tek bunları yapmadık . rus takvimi ve çin takvimine de bakmadım. nasıl bakılacağını da anlamadım. farklı farklı çin takvimleri var

ilk ayfadaki 2.mesaja eklemiştim takvimleri berra.sen ver dogum tarihini bakıyım ben
eşinin tarihinide ver

kizlarr yaa cogu kadin orgazm tavsiye etmiyor napsak acaba benim kuzenim ilk 6 sene orgazm nedir bilmiyordum dedi o 6 sene icindede 2 oglu dunyaya geldi

nerde tavsiye etmiyorlar ebru yabancı forumlardamı?
cnm her orgazm olanın oglu olacak diye bişi yok.orgazm olmadan oglu olanda vardır mutlaka
ben bilimsel boyutuyla ilgileniyorum.orgazm oldugunda vajina alkali oluyor ve kasılma sonucu y spermler yumurtaya daha cabuk ulaşabiliyor.bu bilgiden dolayı ben kadının orgazm olması gerektigine inanıyorum.
yani bu şekilde olursa şansımız artıyor.zaten bu yöntemlerdeki amac olma olasılıgı arttırmak.yoksa hiçbiri garantili degil tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…