- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.941
evt cnm.nasıl degişti rengi yaw anlamadımm.senin bebişş şimdiden yaraamzlıklara başaldı hehe
yo yooooooooooo,
geçmişte aradım bulamadım,
alıntı yapıp taçlandırmak da istemedim yazanı,
yine klasik bi sürü insan çocuk diye uğraşırken siz cinsiyetine takılmışsınız tarzında bir mesajdı,
elaracım ve bir arkadaşım daha sanırım tenezzül edip güzelce cevap yazmışlar da onu kastetmiştim benn,
bulamadım geçmişte de,silindi mi nehsempatiksalakcinni
herkes keyfine bakssın,
herkesin gönlüne göre olsun noohhhihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 ilahi maryyy milleti ayaga kaldırcaktın az kalsınn:))
tamam anlaşıldı cnmm
nasılsın bu arada.bebişler nasıl??
ok canim msj alindi seni takip ediyorum ben zaten
biliyordum senin öyle seyler yazmiycaniiii Allah herkesin gönlüne göre verin insallah bak benim 1 kizim 2 de oglum var fakat tam gaz destek icin kizlara buradayim
bu tarz mesajlara cevap vermek yersiz bence..
hayırlar gelsn hepimize inşallah,
Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesin gönlüne göre lutfetsin..
kaydirigubbakcemile3 ilahi maryyy milleti ayaga kaldırcaktın az kalsınn:))
tamam anlaşıldı cnmm
nasılsın bu arada.bebişler nasıl??
eceeee bu msjın ilk cümlesinden kıllanmıştık taa:))
maryde başka bi msja alıntı yapmak istemiş olmamışş.yalnış anlaşılma yanii
yo yooooooooooo,
geçmişte aradım bulamadım,
alıntı yapıp taçlandırmak da istemedim yazanı,
yine klasik bi sürü insan çocuk diye uğraşırken siz cinsiyetine takılmışsınız tarzında bir mesajdı,
elaracım ve bir arkadaşım daha sanırım tenezzül edip güzelce cevap yazmışlar da onu kastetmiştim benn,
bulamadım geçmişte de,silindi mi nehsempatiksalakcinni
herkes keyfine bakssın,
herkesin gönlüne göre olsun noohhhihoyyythihoyyyt
okey o zaman mesele yok bir yanlis anlamadan ibaret hersey hani diger türlü düsünen arkadaslara cevabim su bizler kizlarimizi cok seviyoruz ve hergün rabbimize sükrediyoruz evlat sevgisi tattirdigi icin bize ,bir meyvenin tadini alirken diger meyveyide tatmak istiyoruz ve bunuda sadece bizim icin hayirli olacaksa istiyoruz rabbim neylerse güzel eyler diyoruz....... Yalniz su gercekte var sirf kiz cocugu oldugu icin üstüne kuma gelen kadinlar,sirf kiz cocugu oldugu icin okutulmayan evlatlar,sirf kiz oldugu icin evlattan sayilmayan cocuklar sirf kiz cocugu oldugu icin tepesine cikilsada sesini cikaramayan kadinlar sirf kiz cocugu oldugu icin erkekten sayilmayan babalar daha yüzlercesini yazabilirim hadi arkadaslar ya baska sehirlerde dogsak büyüksekte ayni vatanin evlatlariyiz birbirimizi biliyoruz ben dogulu bir ailenin geliniyim ve daha tek kiz cocukta neler duydugumu ben bilirim ve size cevremde 3-4 kizi olupta nelerle karsilasan kadinlardan örnek versem sasarsiniz ki ben avrupada yasiyorum güya hadi ya kanatmayalim birbirimizin yarasini siz hic """"oglum oglum ok oglum her evde yok oglum """"diye ninni duydunuz mu iste bunu duyanlardanim ok nedir batandir bilmem anlatabildimmi bizim erkek cocuk istegimize karsi cikanlar bu satirlari okuyun ve benden diger örnekleride dinleyin ondan sonra konusun son olarak duam sudurki ;"rabbim su mübarek ayda her kullunun gönlündekini kucagina ver bizleri evlatlarimizla sinama amın.....:saruboceq:
elaracım kızların birisi benim gibi kusuruk,gezenti,
biri babası gibi sakin,uykucu,ağır,
idare ediyorum,
ama vallaha sizi görünce okuyunca,
hele güzel haberleri görünce kopuyorum anammmm ben de ben de diyorummopuyorumnanaktan
Okey o zaman mesele yok bir yanlis anlamadan ibaret hersey hani diger türlü düsünen arkadaslara cevabim su bizler kizlarimizi cok seviyoruz ve hergün Rabbimize sükrediyoruz evlat sevgisi tattirdigi icin bize ,bir meyvenin tadini alirken diger meyveyide tatmak istiyoruz ve bunuda sadece bizim icin hayirli olacaksa istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler diyoruz....... Yalniz su gercekte var sirf kiz cocugu oldugu icin üstüne kuma gelen kadinlar,sirf kiz cocugu oldugu icin okutulmayan evlatlar,sirf kiz oldugu icin evlattan sayilmayan cocuklar sirf kiz cocugu oldugu icin tepesine cikilsada sesini cikaramayan kadinlar sirf kiz cocugu oldugu icin erkekten sayilmayan babalar daha yüzlercesini yazabilirim hadi arkadaslar ya baska sehirlerde dogsak büyüksekte ayni vatanin evlatlariyiz birbirimizi biliyoruz ben dogulu bir ailenin geliniyim ve daha tek kiz cocukta neler duydugumu ben bilirim ve size cevremde 3-4 kizi olupta nelerle karsilasan kadinlardan örnek versem sasarsiniz ki ben avrupada yasiyorum güya hadi ya kanatmayalim birbirimizin yarasini siz hic """"oglum oglum ok oglum her evde yok oglum """"diye ninni duydunuz mu iste bunu duyanlardanim ok nedir batandir bilmem anlatabildimmi bizim erkek cocuk istegimize karsi cikanlar bu satirlari okuyun ve benden diger örnekleride dinleyin ondan sonra konusun son olarak duam sudurki ;"Rabbim su mübarek ayda her kullunun gönlündekini kucagina ver bizleri evlatlarimizla sinama AMIN.....:Saruboceq:
aminn cnmm
oglum oglum ok oglum her evde yok oglum <---- ben buna cok güldüm yaakaydirigubbakcemile3
ay hayırrrr,yine anlatamadım kendimi,sanırım ben debir sorun varr eyvahedigeldismile sempatiksalakcinnimaryyy yumurtlama takvimimi istiyonn?hayırdırrr niyeti bozdun mu yoksaaklinialirimsmile
hemen yapimmm bacım ne dimekk:)
sat ve adet döngünü bide cetvele ne yazcam sölermisinn
sağol canım cümlemizin doğmuş ve doğacak yavrularını korusun bağışlasın rabbimm
Allah bağışlasın yavrularını..
Evet canim ya ben ilk duyunca cok sinirlenmistim ama simdi bende gülüyom benim arkadasin eltisi benle arkadasin kizi var arkadasin 3 tane bende 1 tane oglunu bizim yanimizda uyuturken ninni diye bunu söyledi bende tansiyon tavan yapmisti o oldu kariyla görüsmüyom :mymeka:
aminn cnmm
oglum oglum ok oglum her evde yok oglum <---- ben buna cok güldüm yaakaydirigubbakcemile3
elaracım kızların birisi benim gibi kusuruk,gezenti,
biri babası gibi sakin,uykucu,ağır,
idare ediyorum,
ama vallaha sizi görünce okuyunca,
hele güzel haberleri görünce kopuyorum anammmm ben de ben de diyorummopuyorumnanaktan
hahaha cidden cok komik yaa.
Görmemişin bi oglu olmuş tutmuş çükünü koparmış lafı tam o görgüsüz,dengesiz kadına uygunn
o öle ninni sölerken siz naptınız yaww:)))
Canim Rabbim cocuklarini bagislasin acisini göstermesin ve insallah birde erkek evlat sevgisini tattirsin sana Amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?