- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.981
Canim ben sana baktim 29-30 temmuz erkek günü gösteriyor yani sende islem tamam
şüphesiz öyledir..hiçbirinize inançsızsınız demedim olgunlunuzdan da şüphe duymadım şahsi fikrim diye de belirttim......
bu sayfalarda öyle şeyler okudum ki..kız olunca ağlayanlar kızına ısınamayanlar..ve aklınıza gelebilecek daha neler dedittiren neler neler...
ayrıca manevi destekten öte çok farklı uygulamalar yapmaya çalıştınız da çok açık...
ama bu sizlerin tercihi tabiki allah gönlünüze göre verir inşallah
selam kızlar nasılsınız...
fhna sana bu üçüncü yazışım canım görmüyormusun görmezliktenmi geliyorsun en azından onu yaz ....d.tarihini istemiştim ve hamiş kaldığın günü...sana takvimden bakıcaktım ama ya mesajlarımı görmüyorsun yada görmezlikten geliyorsun...lmaz:
28 agustos gecesi, 29 agustos oluyo aslinda...canim hangisi olmasi gerekiyorsaonu yaz, benim kafam karisti :uhm:selvii senin ilişki günün nezamandı???
Aydinlikevlere geliyorum canim 2 yada 3 hafta kalcaz, daha belli degil...selviiiiii ankaraya nereye geliyon bacımmmm,kac gün kalcanızzz
Hakkinda hayirlisi olsun canim...selam kızlar. bende bu ay denedim.
sükun durdum bakalım ne olacak:)
Tekrar gecmis olsun canim.ben bugün daha iyiyim.dün acildeydim kızlar.fena hasta olmuşum.bir kutu antibiyotik hiç işe yaramamış.hala kanımda enfeksiyon belirtisi varmış.başka ağır bi antibiyotik verdi.çok halsizim......
Canim dikkat et kendine, Allahim korusun.feciyim yaa
tansiyonum 8-6 olmuş
biraz yattım dinlendim daha iyiyim
iftardan sonra daha da iyi olurum umarım
gece 01,30 da yattım 03,30 da sahura kalk
5,30 da kalk işe git bugün bünye kaldırmadı tabiki
Ne insanlar var yaa...Aminn canim...Okey o zaman mesele yok bir yanlis anlamadan ibaret hersey hani diger türlü düsünen arkadaslara cevabim su bizler kizlarimizi cok seviyoruz ve hergün Rabbimize sükrediyoruz evlat sevgisi tattirdigi icin bize ,bir meyvenin tadini alirken diger meyveyide tatmak istiyoruz ve bunuda sadece bizim icin hayirli olacaksa istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler diyoruz....... Yalniz su gercekte var sirf kiz cocugu oldugu icin üstüne kuma gelen kadinlar,sirf kiz cocugu oldugu icin okutulmayan evlatlar,sirf kiz oldugu icin evlattan sayilmayan cocuklar sirf kiz cocugu oldugu icin tepesine cikilsada sesini cikaramayan kadinlar sirf kiz cocugu oldugu icin erkekten sayilmayan babalar daha yüzlercesini yazabilirim hadi arkadaslar ya baska sehirlerde dogsak büyüksekte ayni vatanin evlatlariyiz birbirimizi biliyoruz ben dogulu bir ailenin geliniyim ve daha tek kiz cocukta neler duydugumu ben bilirim ve size cevremde 3-4 kizi olupta nelerle karsilasan kadinlardan örnek versem sasarsiniz ki ben avrupada yasiyorum güya hadi ya kanatmayalim birbirimizin yarasini siz hic """"oglum oglum ok oglum her evde yok oglum """"diye ninni duydunuz mu iste bunu duyanlardanim ok nedir batandir bilmem anlatabildimmi bizim erkek cocuk istegimize karsi cikanlar bu satirlari okuyun ve benden diger örnekleride dinleyin ondan sonra konusun son olarak duam sudurki ;"Rabbim su mübarek ayda her kullunun gönlündekini kucagina ver bizleri evlatlarimizla sinama AMIN.....:Saruboceq:
BEYAZ MELEK
bizde bütün gün pc başında durup içimize erkek bebk girsin diye beklemiyoruz
çok şükür hepimiz olgun ve inançlı insanlarız..
tabiki RABBİM neyi uygun görürse onu verecek biz burda birbirimize MANEVİİİİ
destek veriyoruz cnm tercihini değiştiri veya 3. düşünürsen aramıza katıl sanada destek veririz
....
gerçektenmi ben okumadım
o isyan edenler haketten ayıp etmişler ozaman:)
ama inanın çevre baskısı eşş baskısı yaşayan birsürü
bayan var tamam bu işi yapan dr vardır
ama buraya girmek bişeyler öğrenmek isteyebilirler
bence sizde bir bayan olarak bunu hoş görmeniz lazım
biz sadece yazılanları yapıyoruz takvimlere bakıyoruz
ama en önemlisi DUA mızı yapıp gerisi RABBİME kalmış diyoruz
daha x ve y spermini ayırmayı öğrenemdik ama :)))
oda eşlerimize kalmış:))))))
gerçektenmi ben okumadım
Masallah,Allah bagislasin yavrularini.benim de ikiz kızlarım var işte 11 aylıklar,
Hale-Sare 'mmopuyorumnanaktan..
daha totomu toplayamadım ama aklım hep burda
Kizlar ben bu ay ovulasyon testine göre o takvimlerin tam kiz gösterdigi gün yumurtladimm.Canim ben sana baktim 29-30 temmuz erkek günü gösteriyor yani sende islem tamam
Amin canim,insallah.evet anlıyorum cnm
tabiki hoş görüyorum bu herkezin tercihi ayrıca benim hoş görmek haddim değil değil sizleri
sizler inandınız ve istediğiniz şeyi başarmaya çalışıyosunuz
inşallah toplum da bilinçlenir artık ta kadınların üzerindeki bu baskı kalkar
hepinize güzel paylaşımlar
elara cnm benım takvımde bır sorunmu var 16 gun olması lasım bugun yada dogrumu ay kafa gıttı sımdılık kactım gelıcem offfff
ece drun lınkını bana atsana baktım bulamadım cnmm
evet evet takvımım yanlıs benım heheheh cnm ya sana ozel mesaj attım cıkmam lasım mısafırlerım var gelıcem mutlakaa
Kizlar ben merakimdan 7 tane yumurtlama günü hesapliyicina baktim sadece birtanesi 18 Eylül verdi digerleri 16 Eylül burada sat 02.09.2010 yani bugün adet döngüm 28 günde bir sizce 6 testemi inanayim yoksa tek olana mi ?:uhm:
ya ben bu konuyu anlamadım elaracım yada bu saatte kafam basmıyor biraz yorgunum.şimdi benim bi kızım var tabiki ikinciyi erkek istiyorum ALLAH nasip ederse ne yapmam gerekiyor biraz açarmısın bana..
evet anlıyorum cnm
tabiki hoş görüyorum bu herkezin tercihi ayrıca benim hoş görmek haddim değil lsizleri
sizler inandınız ve istediğiniz şeyi başarmaya çalışıyosunuz
inşallah toplum da bilinçlenir artık ta kadınların üzerindeki bu baskı kalkar
hepinize güzel paylaşımlar
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
benim de 1 yaşında dünya tatlısı bi kızım var...onun kız olmasını çok ama çok istemiştim çok şükür ki allah gönlüme göre verdi hayatta bi kız evlada sahip olmak kadar muhteşem bi şey yok sanırım
bi süredir gözüm yazılarınıza takılıyo şahsi görüşüm bu konu üzerinde çok kafa yoruyosunuz şunu unutmayın ki kaderimiz biz doğmadan yazılmış siz ne yaparsanız yapın allah neyi yazdıysa biz doğarkan o olacak o yüzden bu kadar strese girmeyin bence...
benim bi kızım var ikinci çocuk için hiç cinsiyet tercihim yok hatta kız olmasını daha çok isterim kızım için ona arkadaş olur..bi kız kardeşe sahip olmak bulunmaz bi nimet bence..
erkek olursada üzülmem heralde allah zaten hangisi hayırlı ise onu verecekti
sağlıklı sıhatlı evlatlara sahip olalım işallah cinsiyet inanın hiç önemli değil
şüphesiz öyledir..hiçbirinize inançsızsınız demedim olgunlunuzdan da şüphe duymadım şahsi fikrim diye de belirttim......
bu sayfalarda öyle şeyler okudum ki..kız olunca ağlayanlar kızına ısınamayanlar..ve aklınıza gelebilecek daha neler dedittiren neler neler...
ayrıca manevi destekten öte çok farklı uygulamalar yapmaya çalıştınız da çok açık...
ama bu sizlerin tercihi tabiki allah gönlünüze göre verir inşallah
BEYAZ MELEK
bizde bütün gün pc başında durup içimize erkek bebk girsin diye beklemiyoruz
çok şükür hepimiz olgun ve inançlı insanlarız..
tabiki RABBİM neyi uygun görürse onu verecek biz burda birbirimize MANEVİİİİ
destek veriyoruz cnm tercihini değiştiri veya 3. düşünürsen aramıza katıl sanada destek veririz
....
gerçektenmi ben okumadım
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 süper cvplarr:)) olumunekankayizsmile
eceeeee sen bugün fazlamı kaldın pc nelmaz:
hadii naşşşş hemen sütünü içip yatıyonnn,bebişinde dinlensin biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?