- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.961
:Saruboceq:
ay hayırrrr,yine anlatamadım kendimi,sanırım ben debir sorun varr eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
ya elaracım bizde durum şu,
benim niyetim hep bozuk sanırım,
ama arzum sadece erkek arzusu değil,aoğurma-çoğalma arzusu sanırım,
şimdi benim yavrularım da tedavi ile oldular,
yani burdakiler gibi ha deyince olmuyor bendeki PKO sorunundan dolayı,
diyorum ki şimdi bu işin niyeti vardiyeti var,,duası var,tek denemesi var,zaten tutması zor,her ay tek tek mi deniycem bennsempatiksalakcinni
hadi öyle olmadı,labaratuarda dokdurulmuş embriyolarım var,
erkek bebek isterken embriyoloğun mu diyet yapması ve dua etmesi lazım benim yerime anlamış değilim,
ne dersin,
hadi bakalım,
topikte o kadar soru gördün bunlara da cevar ver bakalım aklinialirimsmile:roflol:
buna göre benim istediğim şey aranızda dolaşan ovulasyon sitesi var ya,
hani adetini yazıyorsun,
ilişikilerini falan,,
o işteeeesositososito
sağol canım cümlemizin doğmuş ve doğacak yavrularını korusun bağışlasın rabbimm
hahaha cidden cok komik yaa.
görmemişin bi oglu olmuş tutmuş çükünü koparmış lafı tam o görgüsüz,dengesiz kadına uygunn
o öle ninni sölerken siz naptınız yaww:)))
:lepi::lepi::lepi:ay kiz daha önce taniyaydim seni bu lafini söylerdim kariya simdi görüsmüyom artik:lepi::lepi::lepi:aklım aklım ah aklım,
herkes de yok aklımmm:lepi:
elara cnm benım takvımde bır sorunmu var 16 gun olması lasım bugun yada dogrumu ay kafa gıttı sımdılık kactım gelıcem offfff
ece drun lınkını bana atsana baktım bulamadım cnmm
kk da dr bora demıssın ya o baslıgın lınkını adresını yanı cnm
inşallah hayırlar gelir cümlemizee,:roflol: ay bugün herşeyi dötümden anlıyom benn:))) töbee töbee
tmm cnmm anladım ne istedigini.
Eisprung-Kalender - urbia.de buraya yazıyon bilgileri
sana kız ve erkek bebek günlerini veriyorr.
cnm senin yumlar döllenmiş halde donduruldu dimi.o zaman doktorun sana yardımcı olmazmı cinsiyet konusunda???
dondurulmuş embriyo için namaz ve duadan başka yapacak bişi yokk
ama normal bi gebelik olacaksa 2-3 ay öncesinden potasyum agırlıklı beslenmen lazım
yum günlerini takip etcen,eşinin ve senin almanız gereken takviyeler filan var. v.s..
o güne gelelim sana yardımcı oluruzz bizz
Canim ne yapayim topladim cantami kizimin elini tuttum dedimki ay sizin orada bu ninniylemi uyutuluyor cocuklar ben ilk defa duydum bizim orada söyle bir laf var büyük lokma ye büyük laf konusma dikkat ette o ok bir gün sana batmasin acisi büyük olur hadi sana selametle ne kapimi ac ne kapini acarim bundan sonra ben gittikten sonra nevarki bunda niye böyle kizdiki demis eltisininde gözleri doldu birsey demedi sonra ona kizdim neden tepki göstermedin diye oda dediki kafamada s.......sa birsey söylesem oglum var diye beni kiskaniyor diyor kaynanama onun icin tepki veremiyom ya iste böyle catlaklarla ugrasiyoz.....
:lepi::lepi::lepi:ay kiz daha önce taniyaydim seni bu lafini söylerdim kariya simdi görüsmüyom artik:lepi::lepi::lepi:
inşallah hayırlar gelir cümlemizee,
çok teşekkür ederimm canımm a.s.
görüşmemk en iyisi,
artık tanışmış olalım bizde kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5BEYAZ MELEK
bizde bütün gün pc başında durup içimize erkek bebk girsin diye beklemiyoruz
çok şükür hepimiz olgun ve inançlı insanlarız..
tabiki RABBİM neyi uygun görürse onu verecek biz burda birbirimize MANEVİİİİ
destek veriyoruz cnm tercihini değiştiri veya 3. düşünürsen aramıza katıl sanada destek veririz
....
Kizlar ben merakimdan 7 tane yumurtlama günü hesapliyicina baktim sadece birtanesi 18 Eylül verdi digerleri 16 Eylül burada sat 02.09.2010 yani bugün adet döngüm 28 günde bir sizce 6 testemi inanayim yoksa tek olana mi ?:uhm:
7 tane hesaplayıcıya bakarsan tabi kafan karışır hayatım yaaa sempatiksalakcinniKizlar ben merakimdan 7 tane yumurtlama günü hesapliyicina baktim sadece birtanesi 18 Eylül verdi digerleri 16 Eylül burada sat 02.09.2010 yani bugün adet döngüm 28 günde bir sizce 6 testemi inanayim yoksa tek olana mi ?:uhm:
memnun oldum benim de ikiz kızlarım var işte 11 aylıklar,Merhaba canim ben 34 yasindayim 4 yasinda bir kizim var Rabbim kaderime yazmissa birde erkek evlat isteyen bir kulum:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
BEYAZ MELEK
bizde bütün gün pc başında durup içimize erkek bebk girsin diye beklemiyoruz
çok şükür hepimiz olgun ve inançlı insanlarız..
tabiki RABBİM neyi uygun görürse onu verecek biz burda birbirimize MANEVİİİİ
destek veriyoruz cnm tercihini değiştiri veya 3. düşünürsen aramıza katıl sanada destek veririz
....
ben bişey anlamadım ordan yabancı yazıyor
sen nasıl çözdün cnm
ben bişey anlamadım ordan yabancı yazıyor
sen nasıl çözdün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?