bebek cinsiyet belirleme..

:roflol: ay bugün herşeyi dötümden anlıyom benn:))) töbee töbee
tmm cnmm anladım ne istedigini.
Eisprung-Kalender - urbia.de buraya yazıyon bilgileri
sana kız ve erkek bebek günlerini veriyorr.

cnm senin yumlar döllenmiş halde donduruldu dimi.o zaman doktorun sana yardımcı olmazmı cinsiyet konusunda???

dondurulmuş embriyo için namaz ve duadan başka yapacak bişi yokk

ama normal bi gebelik olacaksa 2-3 ay öncesinden potasyum agırlıklı beslenmen lazım
yum günlerini takip etcen,eşinin ve senin almanız gereken takviyeler filan var. v.s..
o güne gelelim sana yardımcı oluruzz bizz

ıyı aksamlar kızlar mısafırım var gıremıyorum qece gelıcem ne var ne yok
ece lınkı versene cnm drun benımde bır sorum olcak kendınlerıne hehehe :)
ece senın usg resmınde bakınca bebek nerde gorunuyordu cnm kesenın ıcıne dr bı carpı atıyor bebek gorunmedıgı zaman ondanda anlayabılırsın

hahaha cidden cok komik yaa.
görmemişin bi oglu olmuş tutmuş çükünü koparmış lafı tam o görgüsüz,dengesiz kadına uygunn
o öle ninni sölerken siz naptınız yaww:)))

Canim ne yapayim topladim cantami kizimin elini tuttum dedimki ay sizin orada bu ninniylemi uyutuluyor cocuklar ben ilk defa duydum bizim orada söyle bir laf var büyük lokma ye büyük laf konusma dikkat ette o ok bir gün sana batmasin acisi büyük olur hadi sana selametle ne kapimi ac ne kapini acarim bundan sonra ben gittikten sonra nevarki bunda niye böyle kizdiki demis eltisininde gözleri doldu birsey demedi sonra ona kizdim neden tepki göstermedin diye oda dediki kafamada s.......sa birsey söylesem oglum var diye beni kiskaniyor diyor kaynanama onun icin tepki veremiyom ya iste böyle catlaklarla ugrasiyoz.....

aklım aklım ah aklım,
herkes de yok aklımmm:lepi:
:lepi::lepi::lepi:ay kiz daha önce taniyaydim seni bu lafini söylerdim kariya simdi görüsmüyom artik:lepi::lepi::lepi:

elara cnm benım takvımde bır sorunmu var 16 gun olması lasım bugun yada dogrumu ay kafa gıttı sımdılık kactım gelıcem offfff
ece drun lınkını bana atsana baktım bulamadım cnmm

Kizlar abfragen.de junge oder madchen buradanda bakabilirsiniz kiz yada erkek günlerine hatta bir kac yerden birden bakalim hepsi ayni tarihi veriyor mu diye

allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
benim de 1 yaşında dünya tatlısı bi kızım var...onun kız olmasını çok ama çok istemiştim çok şükür ki allah gönlüme göre verdi hayatta bi kız evlada sahip olmak kadar muhteşem bi şey yok sanırım

bi süredir gözüm yazılarınıza takılıyo şahsi görüşüm bu konu üzerinde çok kafa yoruyosunuz şunu unutmayın ki kaderimiz biz doğmadan yazılmış siz ne yaparsanız yapın allah neyi yazdıysa biz doğarkan o olacak o yüzden bu kadar strese girmeyin bence...

benim bi kızım var ikinci çocuk için hiç cinsiyet tercihim yok hatta kız olmasını daha çok isterim kızım için ona arkadaş olur..bi kız kardeşe sahip olmak bulunmaz bi nimet bence..
erkek olursada üzülmem heralde allah zaten hangisi hayırlı ise onu verecekti
sağlıklı sıhatlı evlatlara sahip olalım işallah cinsiyet inanın hiç önemli değil

inşallah hayırlar gelir cümlemizee,
çok teşekkür ederimm canımm a.s.

görüşmemk en iyisi,
artık tanışmış olalım bizde kaydirigubbakcemile5

BEYAZ MELEK
bizde bütün gün pc başında durup içimize erkek bebk girsin diye beklemiyoruz
çok şükür hepimiz olgun ve inançlı insanlarız..
tabiki RABBİM neyi uygun görürse onu verecek biz burda birbirimize MANEVİİİİ
destek veriyoruz cnm tercihini değiştiri veya 3. düşünürsen aramıza katıl sanada destek veririz
....

Kizlar ben merakimdan 7 tane yumurtlama günü hesapliyicina baktim sadece birtanesi 18 Eylül verdi digerleri 16 Eylül burada sat 02.09.2010 yani bugün adet döngüm 28 günde bir sizce 6 testemi inanayim yoksa tek olana mi ?:uhm:

inşallah hayırlar gelir cümlemizee,
çok teşekkür ederimm canımm a.s.

görüşmemk en iyisi,
artık tanışmış olalım bizde kaydirigubbakcemile5

Merhaba canim ben 34 yasindayim 4 yasinda bir kizim var Rabbim kaderime yazmissa birde erkek evlat isteyen bir kulum:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Kizlar ben merakimdan 7 tane yumurtlama günü hesapliyicina baktim sadece birtanesi 18 Eylül verdi digerleri 16 Eylül burada sat 02.09.2010 yani bugün adet döngüm 28 günde bir sizce 6 testemi inanayim yoksa tek olana mi ?:uhm:
7 tane hesaplayıcıya bakarsan tabi kafan karışır hayatım yaaa sempatiksalakcinni
Merhaba canim ben 34 yasindayim 4 yasinda bir kizim var Rabbim kaderime yazmissa birde erkek evlat isteyen bir kulum:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
memnun oldum benim de ikiz kızlarım var işte 11 aylıklar,
Hale-Sare 'mmopuyorumnanaktan..
daha totomu toplayamadım ama aklım hep burda

şüphesiz öyledir..hiçbirinize inançsızsınız demedim olgunlunuzdan da şüphe duymadım şahsi fikrim diye de belirttim......
bu sayfalarda öyle şeyler okudum ki..kız olunca ağlayanlar kızına ısınamayanlar..ve aklınıza gelebilecek daha neler dedittiren neler neler...
ayrıca manevi destekten öte çok farklı uygulamalar yapmaya çalıştınız da çok açık...
ama bu sizlerin tercihi tabiki allah gönlünüze göre verir inşallah

ben bişey anlamadım ordan yabancı yazıyor
sen nasıl çözdün cnm

zyklus:adet döngüsü
datum letzte periode:son adet tarihi
bunlari dogru yazdiktan sonra KALENDER ERSTELLENburaya tikla canim tarih karsina cikacak eger adet döngün düzenli ise 1 yillik veriyor yumurtlama tarihlerini kiz sen ne yapacak hamilesin sen eger bakamazsan ben bakar sana söylerim 13 temmuzdu degilmi sat 30 günde adet döngünmüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…