- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
yumurtatakibi monütörümü..hımmmmmmmsositososito
hemen araştırıyımvereliniortak
eğer yumurtladıktan sonra 12 ila 20 saatler arasında olduysa ki öyle görünüyo(yumurtlamışsın aradan 12 saat,belki fazlası geçmiş...) vajina nın ph.ı çok düşüyor.bu da kız bebek için en iyi zaman.
Amin canım.inan ben üç çocuk istiyorum.ikincisi kız olsada erkek olsada deniycem ama insanlar ikinci de kız olunca'işte oğlanı bulmak için yaptı' diycek,sinir olcamkötükedihüso
ablamın bi kızı vardı,kızı 7 aylıkken kazara ikinciye hamile kaldı,herkes aaa kızı çok küçük aa oğlan için hamile kaldı dedi.oğlu oldu...sonra isteyerek tekrar hamile kalınca millet morardı tabi,oğlan için olmadığını anladılar....oda oğlan oldu.Rabbimin işi işte....
yumurtatakibi monütörümü..hımmmmmmmsositososito
hemen araştırıyımvereliniortak
bu linkten bakabilirsin canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html
çatladıgı anlaşılıyo dimi...
çatladığı değil ....LH seviyesinin en yüksek olduğu günleri ölçüyo.ölçümden 8-48 satt içindeyumurtlıyacağını söylüyor.....da benim öyle bir teste ihtiyacım var ki tam yumurtlama günümü biliyim...
çatladığı değil ....LH seviyesinin en yüksek olduğu günleri ölçüyo.ölçümden 8-48 satt içindeyumurtlıyacağını söylüyor.....da benim öyle bir teste ihtiyacım var ki tam yumurtlama günümü biliyim...
şöyle söyliyim O+12 diye bi kızçocuk isteyenlerin kullandığı yöntem var...ovulasyondan 12 saat sonra vajenin p.h si düşmeye başlıyo.20. saate kadar.yani vajinannın phsinin en düşük olduğu saatler yumurtlamadan sonra 12. ve 20. saatler arası....kız çocuk isteyenler 12. saatten sonra phyi ölçüyolar ,4.5 ve düşükse 20. saate kada birlikte oluyolar...
hımmCADIARZU.yani diyosunki yumurta catladıktan sonra ilk 12 saat içinde ilişki olmalı erkek cocuk için?
yaw amma zormuş oglan dogurmakk
yumurta takibi yada catlatma ignesi düşünüyormusun
hımmCADIARZU.yani diyosunki yumurta catladıktan sonra ilk 12 saat içinde ilişki olmalı erkek cocuk için?
yaw amma zormuş oglan dogurmakk
slm kıslar bugün benim adetimin ilk günü ağustosa kadar bebiş için deniyecez ilk denememiz olacak ayy cok heyecanlıyım yaakaydirigubbakcemile2
helen sen doktora yumurta takibi yaptırmak için ne dedin.bebek cinsiyetinden bahsettinmi.
benimde doktor bulmam lazım evime yakın ,bu cinsiyet mevzusunda bana yardımcı olacak.
ankaralı varmı aranızda?
slm kizlarrrrr ne ediyonuz halan kiz valla ben verem sana yöntem anacim dogur pipiliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?