bebek cinsiyet belirleme..

yumurta catladıktann kac saat sonra ilişkiye girmek lazım?
ilk 12 saat vajen alkali sonrasında aside mi dönüşüyor?

şöyle söyliyim O+12 diye bi kızçocuk isteyenlerin kullandığı yöntem var...ovulasyondan 12 saat sonra vajenin p.h si düşmeye başlıyo.20. saate kadar.yani vajinannın phsinin en düşük olduğu saatler yumurtlamadan sonra 12. ve 20. saatler arası....kız çocuk isteyenler 12. saatten sonra phyi ölçüyolar ,4.5 ve düşükse 20. saate kada birlikte oluyolar...

hımmCADIARZU.yani diyosunki yumurta catladıktan sonra ilk 12 saat içinde ilişki olmalı erkek cocuk için?
yaw amma zormuş oglan dogurmakk

yumurta takibi yada catlatma ignesi düşünüyormusun

açıkçası benim eşim benim böyle işlerle uğraştığımı bilse çok üzülür.hemde saçma bulur.ondan gizli ,evde yapmalıyım.dr. ye gitsem arabayı bu gün alıyorum desem sorar ,yalan söylesem anlar:kedi:
geçen ne yapıyosun sen pc.nin başında ded geldi baktı. ttc a boy diye bi site var,ona bakıyorumbana ters ters baktı...bilmiyorumkismile

çatlatma iğnesi ise bence gereksiz ....çünkü artık y lerle x lerin aynı hızda olduğu bulundu...eee yumurta çatlasa ne olcak.x de aynı hızda gidip yumurtayı dölleyi verse..hazır çatlamış yumurta..ben en çok vajen p.h sine inanıyorum ve tam yumurtlama günü tek ilşkiye. bazik ortam x leri öldürür.yumurta çatladığında kalan y ler bizimdir:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey

helen sen doktora yumurta takibi yaptırmak için ne dedin.bebek cinsiyetinden bahsettinmi.
benimde doktor bulmam lazım evime yakın ,bu cinsiyet mevzusunda bana yardımcı olacak.
ankaralı varmı aranızda?

slm kıslar bugün benim adetimin ilk günü ağustosa kadar bebiş için deniyecez ilk denememiz olacak ayy cok heyecanlıyım yaakaydirigubbakcemile2

slm kıslar bugün benim adetimin ilk günü ağustosa kadar bebiş için deniyecez ilk denememiz olacak ayy cok heyecanlıyım yaakaydirigubbakcemile2

çok heyecanlanma.kocanı da heyecanlandır ma baksana heyecanlı adamın kızı,sakin admın oğlu oluyomuşdelikafaduldendelikafadulden

Şaka bi yana Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.:ecrin_bebek:

helen sen doktora yumurta takibi yaptırmak için ne dedin.bebek cinsiyetinden bahsettinmi.
benimde doktor bulmam lazım evime yakın ,bu cinsiyet mevzusunda bana yardımcı olacak.
ankaralı varmı aranızda?

hayır demedimm.diyemedim ben küçük bi yerde yaşıyorum utandımmm...zaten ilk gittim ayda hamile kaldımmm..ne yumurta varmış bendee.ama hep x e çalışıyorum..

slm kizlarrrrr ne ediyonuz halan kiz valla ben verem sana yöntem anacim dogur pipiliyi

ah gurbetim yaparsam zaten aklımdı yöntemlerin..

slm arkadaslara su vajınal dusu sırıngaylamı yoksa baska bıseymı var yapanla nolur solermısınız eczanede varmı nerden aldıgınızıda belırtırsenız sevınırım cnm tsk...benım son sansım cınku 3 kızım var 3 de sezeryannnn.....sadece ıcıne verıp baska ne yapıyonuz acık yazarsanız sevınır cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…