- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
eğercinsiyet ultrasonda erken bilniyorsa genelde erkek oluyor...erkek cinsel organı belli olduğu için yanılma payı az...ama eğer görünmüyo daha belli değil falan diyorlarsa o genelde kız oluyor...
yani benim gözlemlerim böyle...
güzel bi konu olmuş,açan arkadaşa teşekkür ederim
ewet esmerım artık karaborsa ısı bıttı dedımya son sansım rabbım duy benı kızlar bana cok dua edın bende sıze rabbım herkesın gonludekı muradı versın ıns....
bana 10 hafta 3 günlükken erkeğe benziyoo dedii doktorr amaa bilmiyorumm kesin birşeylerr gördüdemii dediii
sızlerınde kızımı var benmıyım tek ıstyen bura yoksam bu kadar cok pıpılıyı:):):)
ewet esmerım artık karaborsa ısı bıttı dedımya son sansım rabbım duy benı kızlar bana cok dua edın bende sıze rabbım herkesın gonludekı muradı versın ıns....
bana 10 hafta 3 günlükken erkeğe benziyoo dedii doktorr amaa bilmiyorumm kesin birşeylerr gördüdemii dediii
normalmı senın dogum
sızlerınde kızımı var benmıyım tek ıstyen bura yoksam bu kadar cok pıpılıyı:):):)
canım sen kızlarınaa nasıl hamile kaldın anlatırmısınewet esmerım artık karaborsa ısı bıttı dedımya son sansım rabbım duy benı kızlar bana cok dua edın bende sıze rabbım herkesın gonludekı muradı versın ıns....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?