- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.301
Şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine inşallahhh,
Rabbim herkesin gönlünün muradını versiinn:Saruboceq:
Aminn insallah.Şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine inşallahhh,
Rabbim herkesin gönlünün muradını versiinn:Saruboceq:
elara o halde erken hamilelik döneminde idarın asidik ve bazik durumundan bu tahmin yapılıyor öyle mi
elaracım otomatık takvımlere bakmıyorum pek cunku hepsı farklı cıkarıyor ama su sıradan takvımde gun aldıgın yası baza alırsan kızım dogru
gerısını bılmem zaten dedıgım gıbı ben bu cın takvımıne nedense hıc ınanmıyorum
ama bıorıtımı merak ettım dogrusu
Insallahh cok güzel bi süpriz olur.inşallahh bu ay güzel haberi alırsınızz kızına sürpiz olur.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kolay gelsin cnm
sen işini bilirsin gurbettt ,akıllı hatunsunnn.sen o kocayıı fiki fikiye takkeli sokar ,takkesiz cıkarırsınnn animallah kaydirigubbakcemile3
canım yaş 34 3 senedir olmuyo zaten bekleye bekleye olduk ağaç
kızlar boncuk mercimeği fırınamı vermiş
ay inanmıyorum çokkkkk sevindim
valla hal böyle iken hersey bizim icin dedik kabullendik rabim vermesse ebet bir bildigi var o lullarinin iyiligini dusunurrr hamd olsun Rabbim sana verdiklerine ve vereceklerineeee
kil guzelim kil sbeblere yapismak lazimmis ümitsizlik bizim icin degil izlarr ümitvar olucaz hepimizde
sonuna kadar sizi destekliycem
istemek gunah degil suc degil Rabbimin hazinesi bollll bize de yeter ve herkesede yeterrrrrr Rabbim su topikteki kizlarin yuzunu guldur erkek evlat nasip et onlara saglik sihhatli insallahhhhhhhhhh
aksine erkek olması lazım en kaliteli ve hızlı spermleri ayıklayıp yıkıyorlar kaliteli oldugu için erkek olması lazım
Amin.......Dogru söze ne denir......ALLAHIN SEN BİZİ KÖTÜ İŞLERDEN HERZAMAN UZAK TUT
GERÇEKTEN BU DÜNYA BOŞ DÜNYA
NE VARSA ÖBÜR DÜNYADA VAR....
cnm ben gecen gece ovulasyon testı topıkte gulen yuzu gordugu gece bırlıkte olan bır arkadasının yazılarını takıp ettım ve sımdı Allah bagıslasın oglu olmus gulen yuz gosterenler zaten nerdeyse catlamaya cok yakın anda guluyormus o yuzden bırgun beklemene gerek yok dıye dusunuyorum
Allah kardeşine çabuk kavuştursun yavrum.
delikafadulden :roflol:alkisalkisalkiscnm hiç bi hazırlıgım yok ve kızım hala emiyorr.o nedenle deneyemem bu ay.Allah ansip ederse ekimde yada kasımda denicem sanırım.
diger lüzumsuz insanlara gelince.onların kuyruk acıları var ondan bu cırpınışlarııı:)))
hepsi bir agız olsalar yinede parmagımda oynatırım onlarııaklinialirimsmile
takipteyim daha yolum var nasılsa yerimsenibensonuclar onu gösteriyor cnm.ama araştırıyorumm nedenini daha
bulunca yazarım:)
http://www.est-direct.com/china/cncaps.php
lınk buydu sory :)
yok elaracım bende sana katılıyorum dogru cıkmasına ragmen tesaduf oldugunu dusunuyorum yanı bunlara pek ınanmıyorum ama su gonderdıgımı yasını hesaplayarak sende kızın ıcın bakarmısın cnm merak ettım:)
off edıt bolumu yok cınlıler yazamamısım ay ne olcak boyle ya yazdıqımı okumadan yollamam bırdaha :)
bak ıste bu takvım ılgınc ve bunu yabanlar hepsı tuttu baktıklarımın hatta bazı sıtelerde bu sekılde hesaplayıpta tutmadı dıyen olmadı kafam o yuzden hem karısık hemde ınanmak ıstemıyorum ama kızım tutuyor artı bu cınlılerın takvımı oldugu acabamı dıyor ınsan
vallamı bak bu sekılde bakarsan kızın tutmus artık bısı dıyemıyorum baskalarıda baksa aslında kızlar
sızlerde bakarmısınız su yukardakı takvımde yasınıızı hesaplayıp sonra verdıgım tabloda cınsıyete cocuklarınız dogru cıkıyormu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?