bebek cinsiyet belirleme..

elaracım otomatık takvımlere bakmıyorum pek cunku hepsı farklı cıkarıyor ama su sıradan takvımde gun aldıgın yası baza alırsan kızım dogru
gerısını bılmem zaten dedıgım gıbı ben bu cın takvımıne nedense hıc ınanmıyorum
ama bıorıtımı merak ettım dogrusu

otomatık takvımde baktıgım kımsenın cocugu tutmuyor ancak bu sıradan takvımde 8 kısıye baktım bugunde ablama baktım hepsı dogru ılgınc ama bana neden ınandırıcı gelmıyor bılmıyorum
Yaş O Ş M Nİ MA HA TE AĞ EY EK KA Ar
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K K E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K

elara cnm sende bır buna baksana yılı baza alma almıs oldugun yası hesaplayarak kızına baksana cnm

cnm bu otomatik hesaplayıcı çin takvimi için gerekli olan yaşı baz alıyor.eger çin takvimine bakacaksan bu hesaplayıcıile yaşını bulacaksın

zaten bu konuyla ılgılı bır prof acıklaması okumustum yası yanlıs hesaplayanlar tutmadı dıyormus sozde yoksa dogruluk payı arastırmalara gore yuzde 80 90 ları buluyormus
o adamda kendını hesaplayın dıyordu ama yıla degıl aldıgınız yasa bakarak dıye aklımda o kalmıs bırkac yerdede bu sekılde okudum sımdı ben bu oto takvıme gore baktıgımda tutanda var tutmayanda ama neden bılmem su sıradan takvımde tutmayan olmadı sans demekkı :)yada tesaduf

boncukk ben cin takvimine inanmıyorum kezaa kızımdada tutmadı zaten
cevremde kimsede tutmadı diyebilirim
bu takvimin dogruluguna inanmıyorum
şurda bi anket yapsan %50 %50 cıkar sonuclar yada cok az fark oynar
ayın insanlar üzerinde etkisi olabilir belki ama bu takvime körü körüne inanmak mantıksız geliyor bana.

inşallahh bu ay güzel haberi alırsınızz kızına sürpiz olur.
Insallahh cok güzel bi süpriz olur.
Ben bu ay su hassas testlerden almayi düsünüyorum ,adetime bi kac gün kala test yapicam yoksa dayanamiyorum günler gecmiyor...Suan kasiklarimda agri ve asiri olmasada akintim var.
Birde kizlar namaz kilarken akintim geliyor, ozaman namazi birakip tekrar abdestmi almam lazim bilemedim dogrusu...internette okuduklarimdan da bisey anlamadim :kedi:

kolay gelsin cnm
sen işini bilirsin gurbettt ,akıllı hatunsunnn.sen o kocayıı fiki fikiye takkeli sokar ,takkesiz cıkarırsınnn animallah kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım yaş 34 3 senedir olmuyo zaten bekleye bekleye olduk ağaç

Aynen bende senin durumundayim canim yas 34 3 yildir bize hamilik teget geciyor bir türlü
carpismiyor yumurta ile spermler.....

kızlar boncuk mercimeği fırınamı vermiş
ay inanmıyorum çokkkkk sevindim

Hadi hayirlisi olsun güzel haberlerini aliriz en kisa zamanda insallah....

Canim ya 2 erkek evlada sahip olmana ragmen hep bizlere desteksin yoksa sen Rabbimin yeryüzüne gönderdigi kanatsiz melekmisin?Ki kiz evladi olupta erkek cocuk istedigimizden dolayi bizi kinayan insanlar varken Rabbim 3 evladinida sana bagislasin evlatlarinla sinamasin seni evlatlarindan yana hep yüzün gülsün bacim.....:Saruboceq::Saruboceq:

aksine erkek olması lazım en kaliteli ve hızlı spermleri ayıklayıp yıkıyorlar kaliteli oldugu için erkek olması lazım

Yok kiz ne tam tersi kizlar güclü erkekler gücsüz gercek hayattaki gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ALLAHIN SEN BİZİ KÖTÜ İŞLERDEN HERZAMAN UZAK TUT

GERÇEKTEN BU DÜNYA BOŞ DÜNYA

NE VARSA ÖBÜR DÜNYADA VAR....
Amin.......Dogru söze ne denir......

Tesekkür ederim canim o zaman gülen yüz cikar cikmaz bende kocaya güleyim....:kedi:

Allah kardeşine çabuk kavuştursun yavrum.

Hayirlisi ile insallah ay sonu güzel haberi verirsin kizina :::::::

elara bak burda
Aşağıdaki siteye girin:
Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois

Month bölümünde doğduğunuz ayı seçin, Day bölümüde doğduğunuz günü seçin, Year bölümüne doğduğunuz yılı yazın. Calculate the Chinese Caps tuşuna basın.

Chinese Age today bölümünde yaş bilginiz yer alacaktır.
bu cınlerın yas hesaplama yontemı o yuzden ben oto takvımlerı baskaları kurdugu ıcın yada ona benzer bısı onemsemedım hıc
burdada ben 27 cıkıyorum zaten arastırmalarıma gore ıcınde bulundugu yası hesaplayanların hıc yanlıs dedıgını gormedım ama olabılırdı hıc bırsey kesın degıl nede olsa bırde buraya bak sen
cunku bu sekılde hesapladımda benım kızımda baktıgım 8 kısıde tutuyor

delikafadulden :roflol:alkisalkisalkis
sonuclar onu gösteriyor cnm.ama araştırıyorumm nedenini daha
bulunca yazarım:)
takipteyim daha yolum var nasılsa yerimseniben

cnm şuan yaşım 32 cıkıyor .yaşlanmışım yaw:))
kızımada 29 yaşımda hamile kalmışım ozaman.buna göre dogru cıktı valla:))
ben bunu daha önce hiç görmemiştimmmmm
amannınnnnn bu ay hamile kalırsam erkekkkk
ekim -kasım -aralık kız gösteriyorrr

bak ıste bu takvım ılgınc ve bunu yabanlar hepsı tuttu baktıklarımın hatta bazı sıtelerde bu sekılde hesaplayıpta tutmadı dıyen olmadı kafam o yuzden hem karısık hemde ınanmak ıstemıyorum ama kızım tutuyor artı bu cınlılerın takvımı oldugu acabamı dıyor ınsan
vallamı bak bu sekılde bakarsan kızın tutmus artık bısı dıyemıyorum baskalarıda baksa aslında kızlar
sızlerde bakarmısınız su yukardakı takvımde yasınıızı hesaplayıp sonra verdıgım tabloda cınsıyete cocuklarınız dogru cıkıyormu :)

cnm konu acsanaa
bu yaşş hesaplayan linki koy
altınada cin takvimi tablosunu koyy bakalımmm oranlar nasıl olcak ebnde merak ettim
cünkü bana hiç bi takvim tutmamıştı.yorumcu,rus takvimi ve diger cin takvimi filan hep erkek göstermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…