- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.281
cın takvımı konusunda pek emın degıl ve cok takıntılıda degılım
kızım tutuyor ancak yas konusunda herkes bırsey dıyor mesala ben 10 08 1984 dogumluyum 26 yası doldurdum 27 dıden gun aldım 26 ya bakarsam eylul kız 27 ye bakarsam erkek gorunuyor karısık yanı
eklemek ıstıyorum kızımda mesala 23 yasında hamıle kaldım kasım ayıydı ancak kasım oldugu ıcın 24 ten gun almıstım yanı 23 dolmustu 23 e bakarsam erkek 24 e bakarsam kız gorunuyor sanırım yıla degılde doldurdugun yası baz almak gerekıyor eger oyle degılse benımde kızım tutmamıs oluyor
selvicim günah demedim hiç yaa,
ben işi böyle tiiye almaları severim,
uygulamanın nasıl olduğunu da anladımyerimseniben
halecim tek başına yetmiyor hiçbişey sanırım,
burda pek çok karma yöntem beraber deneniyor,
ama ben de şaşanını neredeyse hiç görmedim,
fakattt onda yaş hesabı çok önemli,ay dönümünde bile yaş atlaması değişiyor,yanlışlık yapmamak lazım..
evet cnm o yuzden kızım tuttu benımaynen canım,
ayda yeni yaşına girer girmez yeni yaşına atlıyorsun,
yani buna göre 24e bakman gerekir ve takvim doğrudur..
hayır cnm bak mesalakesinlikle hepsinin bütün olması lazım ayına göre degil yıla göre bakmak lazım
acaba hamile olmayanlarda da bu lahanaın rengi farklı olur mu?
Yani hamile olmadan önce de bundan bir çıkarım yapabiliriz belki aklinialirimsmile
cnm ben gecen gece ovulasyon testı topıkte gulen yuzu gordugu gece bırlıkte olan bır arkadasının yazılarını takıp ettım ve sımdı Allah bagıslasın oglu olmus gulen yuz gosterenler zaten nerdeyse catlamaya cok yakın anda guluyormus o yuzden bırgun beklemene gerek yok dıye dusunuyorumYa kizlar bir dolu alinti yaptim gecmisten cevaplamak istiyorum ama olmuyor sayfa bir türlü cevap yaz bölümüne girmiyor neyse böyle yazayim Elara canim yeni topigin hayirli olsun ama ila her yerde bir sivri var kendini göstermek isteyen aman cevap veripte üzme kendini gurbetcigim sende en kisa zamanda doktora kontrole git klomeni kullanip kendine zarar verme Ece nasil gidiyor canim hersey yolunda degil mi canim kiz güzelligin artmistir Elara denesen mi ki bu gece bak Eylül ayi erkek cocuk ayiymis nedersin ben Eylülün 16 si atliycam kocanin üstüne gülen yüzlü olan ovul.testi siparis verdim yanliz onda acaba gülen yüzü görüncemi yoksa sonraki gün mü yapsam kullanan arkadas varsa bilgi versin lütfen...........
Cnm yaa oda olcakkk en kısa zamanda ıns rabbım mubarek aylar mubarek gun hepımızın dualarını kabul eder ıns hayırlısı ne ıse hakkımızda o olsunKizlar az önce kizim hediyelik aldigim bebek kiyafetini getirdi,sarildi ve icini ceke ceke agladi "kardesim neden olmuyo benim,benim hic kardesim olmayacak ,herkesin var amaa" diye.Cok kötü oldumm mafoldumben
Kizlar az önce kizim hediyelik aldigim bebek kiyafetini getirdi,sarildi ve icini ceke ceke agladi "kardesim neden olmuyo benim,benim hic kardesim olmayacak ,herkesin var amaa" diye.Cok kötü oldumm mafoldumben
opuyorumnanaktanselvicim günah demedim hiç yaa,
ben işi böyle tiiye almaları severim,
uygulamanın nasıl olduğunu da anladımyerimseniben
Cnm yaa oda olcakkk en kısa zamanda ıns rabbım mubarek aylar mubarek gun hepımızın dualarını kabul eder ıns hayırlısı ne ıse hakkımızda o olsun
Allah kardeşine çabuk kavuştursun yavrum.
Kizlar az önce kizim hediyelik aldigim bebek kiyafetini getirdi,sarildi ve icini ceke ceke agladi "kardesim neden olmuyo benim,benim hic kardesim olmayacak ,herkesin var amaa" diye.Cok kötü oldumm mafoldumben
az öncede bi yazı okudum bilim adamları çin takvimini dogrulamışlar hata payı çok azmış ama nedenini bulamıyorlar çin takviminede bakmak lazım benim tutmuştu
cın takvımı konusunda pek emın degıl ve cok takıntılıda degılım
kızım tutuyor ancak yas konusunda herkes bırsey dıyor mesala ben 10 08 1984 dogumluyum 26 yası doldurdum 27 dıden gun aldım 26 ya bakarsam eylul kız 27 ye bakarsam erkek gorunuyor karısık yanı
Ya kizlar bir dolu alinti yaptim gecmisten cevaplamak istiyorum ama olmuyor sayfa bir türlü cevap yaz bölümüne girmiyor neyse böyle yazayim Elara canim yeni topigin hayirli olsun ama ila her yerde bir sivri var kendini göstermek isteyen aman cevap veripte üzme kendini gurbetcigim sende en kisa zamanda doktora kontrole git klomeni kullanip kendine zarar verme Ece nasil gidiyor canim hersey yolunda degil mi canim kiz güzelligin artmistir Elara denesen mi ki bu gece bak Eylül ayi erkek cocuk ayiymis nedersin ben Eylülün 16 si atliycam kocanin üstüne gülen yüzlü olan ovul.testi siparis verdim yanliz onda acaba gülen yüzü görüncemi yoksa sonraki gün mü yapsam kullanan arkadas varsa bilgi versin lütfen...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?