bebek cinsiyet belirleme..

az öncede bi yazı okudum bilim adamları çin takvimini dogrulamışlar hata payı çok azmış ama nedenini bulamıyorlar çin takviminede bakmak lazım benim tutmuştu

cın takvımı konusunda pek emın degıl ve cok takıntılıda degılım
kızım tutuyor ancak yas konusunda herkes bırsey dıyor mesala ben 10 08 1984 dogumluyum 26 yası doldurdum 27 dıden gun aldım 26 ya bakarsam eylul kız 27 ye bakarsam erkek gorunuyor karısık yanı

eklemek ıstıyorum kızımda mesala 23 yasında hamıle kaldım kasım ayıydı ancak kasım oldugu ıcın 24 ten gun almıstım yanı 23 dolmustu 23 e bakarsam erkek 24 e bakarsam kız gorunuyor sanırım yıla degılde doldurdugun yası baz almak gerekıyor eger oyle degılse benımde kızım tutmamıs oluyor

selvicim günah demedim hiç yaa,
ben işi böyle tiiye almaları severim,
uygulamanın nasıl olduğunu da anladımyerimseniben

halecim tek başına yetmiyor hiçbişey sanırım,
burda pek çok karma yöntem beraber deneniyor,
ama ben de şaşanını neredeyse hiç görmedim,
fakattt onda yaş hesabı çok önemli,ay dönümünde bile yaş atlaması değişiyor,yanlışlık yapmamak lazım..

aynısı bendede oldu eylül dogumluyum bende kasımda hamile kaldım ama yıldan da doldurman gerekiyo öyle dogru çıkıyo bizde de hep

bırde cın takvımınde enterasan bır durum var var mesala 23 te hamıle kaldım dıyelım 9 ay eklersem agustosa gelıyor ve cınsıyet kız cıkıyor kızımda agustosta dogdu
sımdı 26 hamıle kalırsam 9 ay koyarsam erkek cıkıyor bu sekılde hesaplayanlarda var her ıkı sonucta aynı cevabı verıyor bende ya 24 ten gun alarak hesaplıycam yada 23 e 9 ay eklıycem
bu sekılde deneyenler varmı ?

aynen canım,
ayda yeni yaşına girer girmez yeni yaşına atlıyorsun,
yani buna göre 24e bakman gerekir ve takvim doğrudur..

kesinlikle hepsinin bütün olması lazım ayına göre degil yıla göre bakmak lazım

Ya kizlar bir dolu alinti yaptim gecmisten cevaplamak istiyorum ama olmuyor sayfa bir türlü cevap yaz bölümüne girmiyor neyse böyle yazayim Elara canim yeni topigin hayirli olsun ama ila her yerde bir sivri var kendini göstermek isteyen aman cevap veripte üzme kendini gurbetcigim sende en kisa zamanda doktora kontrole git klomeni kullanip kendine zarar verme Ece nasil gidiyor canim hersey yolunda degil mi canim kiz güzelligin artmistir Elara denesen mi ki bu gece bak Eylül ayi erkek cocuk ayiymis nedersin ben Eylülün 16 si atliycam kocanin üstüne gülen yüzlü olan ovul.testi siparis verdim yanliz onda acaba gülen yüzü görüncemi yoksa sonraki gün mü yapsam kullanan arkadas varsa bilgi versin lütfen...........

Kizlar az önce kizim hediyelik aldigim bebek kiyafetini getirdi,sarildi ve icini ceke ceke agladi "kardesim neden olmuyo benim,benim hic kardesim olmayacak ,herkesin var amaa" diye.Cok kötü oldumm mafoldumben

aynen canım,
ayda yeni yaşına girer girmez yeni yaşına atlıyorsun,
yani buna göre 24e bakman gerekir ve takvim doğrudur..
evet cnm o yuzden kızım tuttu benım
23 e 9 ay eklesemde kız
24 e baksamda kız

kesinlikle hepsinin bütün olması lazım ayına göre degil yıla göre bakmak lazım
hayır cnm bak mesala
2010 - 1984= 26 ancak ben agustosta 27 den gun aldım o yuzden 27 ye bakıcam yada 26 nın uzerıne hangı ayda hamıle kaldım eylulmu sayıcam 9 ay eklıycem cocugun dogcagı ay cınsıyetını gosterıyor

acaba hamile olmayanlarda da bu lahanaın rengi farklı olur mu?
Yani hamile olmadan önce de bundan bir çıkarım yapabiliriz belki aklinialirimsmile

lahana suyun ve besinlerin phsını ölcmeyede yarıyorr

Karalahanayı kaynatıp suyunu aldığımızda, bu su bir turnusol kağıdı gibi işlev görüyor. Yani asidik özellikte madde attığımızda farklı, bazik özellikte madde attığımızda farklı renge dönüyor. Bunun nedeni nedir? Ne gibi maddeler içeriyor ki böyle tepki veriyor? Bu sorularıma cevap verip beni aydınlatırsanız çok teşekkür ederim. (Abdullah Feyyaz Erkal)

Bir maddenin asidik mi, yoksa bazik mi olduğu bilgisini veren maddelere ndikatör denir. İndikatörler de birer kimyasal maddedirler. Kara lahana suyu da bir çeşit indikatördür.
Kara lahana suyu mor renklidir. Bu mor rengin kaynağı, içerdiği ntosiyanin denilen bir pigmenttir. Eğer kara lahana suyuna asidik bir madde (havuç suyu gibi) eklenirse, karışımın rengi kırmızıya; bazik bir madde (deterjan gibi) eklenirse, yeşile döner. Neredeyse tüm indikatörler gibi kara lahana suyu da, pH değişimi ile (ortamdaki H+ veya OH- iyonlarının miktarının değişmesi ile) ışığı farklı dalga boylarında yansıtır. Renk değişimi gözlemlememizin sebebi budur. Bazik bir madde eklendiğinde antosiyanin OH- kazanırken; asidik madde eklendiğinde ise hidroksit iyonlarını kaybeder. Bu değişiklikler, ışığın değişik dalga boylarında yansımasına ve bizim kara lahana suyunu kırmızı ya da yeşil görmemize sebep olur.

Kaynak Tübitak

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=6&soru_id=2399

cnm ben gecen gece ovulasyon testı topıkte gulen yuzu gordugu gece bırlıkte olan bır arkadasının yazılarını takıp ettım ve sımdı Allah bagıslasın oglu olmus gulen yuz gosterenler zaten nerdeyse catlamaya cok yakın anda guluyormus o yuzden bırgun beklemene gerek yok dıye dusunuyorum

Kizlar az önce kizim hediyelik aldigim bebek kiyafetini getirdi,sarildi ve icini ceke ceke agladi "kardesim neden olmuyo benim,benim hic kardesim olmayacak ,herkesin var amaa" diye.Cok kötü oldumm mafoldumben
Cnm yaa oda olcakkk en kısa zamanda ıns rabbım mubarek aylar mubarek gun hepımızın dualarını kabul eder ıns hayırlısı ne ıse hakkımızda o olsun

yorumcu ya son adet tarıhlerımı verdım bana yumurtlama gununu ayın 5 ını gosterıyor yanı 19 .cu gun dıyor ve aynen oyle oldu yarın yum catlıycak benım sansa bak :)

elara o halde erken hamilelik döneminde idarın asidik ve bazik durumundan bu tahmin yapılıyor öyle mi

Şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine inşallahhh,
Rabbim herkesin gönlünün muradını versiinn:Saruboceq:

az öncede bi yazı okudum bilim adamları çin takvimini dogrulamışlar hata payı çok azmış ama nedenini bulamıyorlar çin takviminede bakmak lazım benim tutmuştu

çin takvimi dedigin ay takvimidir.ayın insanlar üzerinde etkisi vardır der bilim adamları.bunu ben ve bi cok insan biliyorsa bilim adamlarıda biliyordur.adı üstünde bilim adamı

sen çin takvimine göre 26 yaşındasın ve eylül ayı senin için kızı gösteriyor cnm
yaşını burdan hesaplarsan görebilirsin
SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi

cnm hiç bi hazırlıgım yok ve kızım hala emiyorr.o nedenle deneyemem bu ay.Allah ansip ederse ekimde yada kasımda denicem sanırım.
diger lüzumsuz insanlara gelince.onların kuyruk acıları var ondan bu cırpınışlarııı:)))
hepsi bir agız olsalar yinede parmagımda oynatırım onlarııaklinialirimsmile

inşallahh bu ay güzel haberi alırsınızz kızına sürpiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…