- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.261
bu arada elara demekkı senın dedıgın cok dogru bugun akıntım geldı yarın yumurtluycam dedın ya demekkı sen suanda test yabsan ıkı cızgı cıkıcak ve yarın catlama gerceklesıcek
benımde cunku akıntı bugun geldı uzayan demekkı yarın catlama gerceklesıcek ben aksam 12 gıbı bırdaha test yabıyım bakalım ne cıkıcak
bende bu mor lahana testini deneyeyimmi acaba
evet cnm geenlde böle oluyor bende
yarın büyük ihtimal yogun sarımtırak yapışkan akıntım gelir
ama şuda var.karabiberin kasıkları agrımıştı o gün ilişki yaşamıştı.
ertesi günde sünen akıntısı gelmişti diye hatırlıyorum
özel mesajda sünen akıntı dan sonra yazmıştım yalnış yazmışım bu arada:)
gurbettt karabiebrin dedigim gibi olmuştu dimi????
evde varsa lahana dene bence.sonucta iki sıvıyı birleştiriyon .bunda bi sakınca olacagını sanmıyorum
yapınca buraya yazarmısınn
cnm benım akıntım hıc kesılmıyor ne ıs anlamadım peceteyle sıldıkce sunen akıntı cok yogun devam edıyor benım sasırdıgım hıc bır ay boyle olmazdı belkıde sahurda 3 4 lıtre su ıctım bu ay hep ondan bukadar yogun goruyordumdur ama akıntım cok yogun
senın kasık agrın varmı suanda cnm ?
kızlar yarın ben hırkaı serıfı gormeye gıdıcem rabbım nasıp ederse aksamada eyup camıye gıdıp orucumuzu orda acıcaz dua etmek ıcın super fırsat
ısımlerınızı ozelden yazarsanız hepınızın ısmını tek tek okurum
kızlar yarın ben hırkaı serıfı gormeye gıdıcem rabbım nasıp ederse aksamada eyup camıye gıdıp orucumuzu orda acıcaz dua etmek ıcın super fırsat
kaydirigubbakcemile3delikafadulden amanınnnnnnnnnnn
yaw kızlar nimetin üzerine işerken falan çarpılmayın Allah korusun,
besmele çekin Nas-Felak okuyun heee sempatiksalakcinni
Canim bence hic kafayi takipta üzme kendini, kayinvalidenede hee de gec....arkadaşlar bu tezi dogrulayan veya buna ragmen oglu olan var mı.? kayılvalidem hergün aynı şeyi söyleyip örnekler veri duruyo
Ne mutlu sana, gercekten cok sansli istanbulda oturanlar.Allah kabul etsin insallah.Bizleride düsündügün icin cok tesekkürler canim, yazarim birazdan ismimi.kızlar yarın ben hırkaı serıfı gormeye gıdıcem rabbım nasıp ederse aksamada eyup camıye gıdıp orucumuzu orda acıcaz dua etmek ıcın super fırsat
Aslinda denesek hepimiz iyi olur...acaba hamile olmayanlarda da bu lahanaın rengi farklı olur mu?
Yani hamile olmadan önce de bundan bir çıkarım yapabiliriz belki aklinialirimsmile
cinsiyet belirleme üzerinde araştırma yapan prof. en çok erkege hamile kalınan ay eylül ayıymış hava degişimide etkiliyormuş bu işi
canım dualarını bekliyoruz özelden mesaj attım sana
kaydirigubbakcemile3
Nimetin üstüne isenmiyoki yaw alttarafi lahananin suyuyla idrar karistirilacak günah oldugunu hic sanmiyorum...
Canim bence hic kafayi takipta üzme kendini, kayinvalidenede hee de gec....
Ne mutlu sana, gercekten cok sansli istanbulda oturanlar.Allah kabul etsin insallah.Bizleride düsündügün icin cok tesekkürler canim, yazarim birazdan ismimi.
Aslinda denesek hepimiz iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?