bebek cinsiyet belirleme..

Yumurtlamayı gösteren testler eczanelerde hazır kitler halinde satılır. Her kitin içinde 5-7 adet çubuk bulunur. Bu çubuklara damlatılan kan ya da sürülen tükürük sayesinde Luteinize Edici Hormonun yumurtlamadan hemen önce yüksek olduğu dönem belirlenebilir. Hızlı yükselmeden 24-36 saat sonra yumurta çatlamaktadır. Testte pozitif sonuç alındığında yumurtlama bir sonraki gün olacak demektir. Gebelik isteyenler ertesi gün cinsel birleşme planlanlayabilirler.
Ultrason ile takip

Ultrasonagrafi yardımı ile yumurtalıklardaki yumurtanın büyümesini takip ederek yumurtlama gününü saptamak en başarılı sonucu verir. Genelde gebelikten korunmak isteyenlerin değil daha çok gebelik planlayanların tercih edebileceği bir yöntemdir. Yumurtlama takibine başlangıç günü değişmekle birlikte (genellikle 7. gün) 1-2 gün aralıklarla, foliküllerin büyüklüğü ve yumurtlama olayı takip edilir. Foliküller genellikle 18-20 mm olduklarında çatlarlar.
Tüm kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşir
teste cızgıden bırgun sonra catlama gerceklesıyormus demekkı cızgının sılındıgı an 12 saatı gecırmeden bırlıkte olmak lasım bunun ıcın sureklı test yabmak lasım ne sıkıcı yawww

bu arada elara demekkı senın dedıgın cok dogru bugun akıntım geldı yarın yumurtluycam dedın ya demekkı sen suanda test yabsan ıkı cızgı cıkıcak ve yarın catlama gerceklesıcek
benımde cunku akıntı bugun geldı uzayan demekkı yarın catlama gerceklesıcek ben aksam 12 gıbı bırdaha test yabıyım bakalım ne cıkıcak

evet cnm geenlde böle oluyor bende
yarın büyük ihtimal yogun sarımtırak yapışkan akıntım gelir

ama şuda var.karabiberin kasıkları agrımıştı o gün ilişki yaşamıştı.
ertesi günde sünen akıntısı gelmişti diye hatırlıyorum
özel mesajda sünen akıntı dan sonra yazmıştım yalnış yazmışım bu arada:)
gurbettt karabiebrin dedigim gibi olmuştu dimi????

cnm benım akıntım hıc kesılmıyor ne ıs anlamadım peceteyle sıldıkce sunen akıntı cok yogun devam edıyor benım sasırdıgım hıc bır ay boyle olmazdı belkıde sahurda 3 4 lıtre su ıctım bu ay hep ondan bukadar yogun goruyordumdur ama akıntım cok yogun

bılemıyorumkı cnm bugeceyı degerlendırıyım dıyorum cunku zaten olan olmus ne dıyım kı
kasık agrım cok kotu kalkamıyor yatamıyorum ama sol kasıqım aksam 12 gıbı testı yenılıycem

sunen akıntı ılıskıden sonra geldıyse ve eger yumurta sunen akıntıdan bırgun sonra catlıyorsa karabıberın 2 gun oncesınde olmus oluyor suanda benımde akıntıdan 2 gun once olmus oluyor tabı bı farklı ogun cok buyuk bır akıntım vardı hafıf kasık agrım vardı ancak bugunkı kadar deqıldı

kızlar yarın ben hırkaı serıfı gormeye gıdıcem rabbım nasıp ederse aksamada eyup camıye gıdıp orucumuzu orda acıcaz dua etmek ıcın super fırsat
ısımlerınızı ozelden yazarsanız hepınızın ısmını tek tek okurum

acaba hamile olmayanlarda da bu lahanaın rengi farklı olur mu?
Yani hamile olmadan önce de bundan bir çıkarım yapabiliriz belki aklinialirimsmile

suyunda etkisi olmuştur kesinlikle.kullandıgın antibiyotigin etkiside olabilir.
cnm bak ne dicem sana
hani erkek cocuk için vajinanın mantarsız enfeksiyonsuz olması gerekiyordu ya.sende antibiyortik kullandınn vajina temizlendi.
böle bi ortamda y sperminin dayanıklılıgı artabilir.inşallahh sendede bu durum olurrr

senın kasık agrın varmı suanda cnm ?

evett 1 saat önce başladı .şuan belimde agrıyor birazz.akıntımda sarımtırak olmaya başladıı.catlaması yakın.yarına bile kalmayabilir belki.

sagol cnmm.benim ismimi biliyon zatennn.Allah kabul etsinn dualarınııı
cok şanslısınızz istanbulda yaşadıgınız için.boshayallersmile

tamam cnm amin cumlemızınkını ıns
evet haklı olabılırsın belkıde o yogun gelen akıntı ıcımdekı varsa ıltıhap vs ortamı temızlemıstır gercı dr ıltıhap fılan yok ama yınede verıcem demıstı

canım dualarını bekliyoruz özelden mesaj attım sana

delikafadulden amanınnnnnnnnnnn
yaw kızlar nimetin üzerine işerken falan çarpılmayın Allah korusun,
besmele çekin Nas-Felak okuyun heee sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
Nimetin üstüne isenmiyoki yaw alttarafi lahananin suyuyla idrar karistirilacak günah oldugunu hic sanmiyorum...

arkadaşlar bu tezi dogrulayan veya buna ragmen oglu olan var mı.? kayılvalidem hergün aynı şeyi söyleyip örnekler veri duruyo
Canim bence hic kafayi takipta üzme kendini, kayinvalidenede hee de gec....

Ne mutlu sana, gercekten cok sansli istanbulda oturanlar.Allah kabul etsin insallah.Bizleride düsündügün icin cok tesekkürler canim, yazarim birazdan ismimi.

acaba hamile olmayanlarda da bu lahanaın rengi farklı olur mu?
Yani hamile olmadan önce de bundan bir çıkarım yapabiliriz belki aklinialirimsmile
Aslinda denesek hepimiz iyi olur...

cinsiyet belirleme üzerinde araştırma yapan prof. en çok erkege hamile kalınan ay eylül ayıymış hava degişimide etkiliyormuş bu işi

evet bunla ılgılı bır yazı gondermıstım bende
cunku benım 3 tanıdıgımda eylul ayında gun asırıolmasına ragmen erkek cocuk dogurdular nekadar etkısı var bılmem tamda havaların sogudu donem dıyordu suanda tam o gunlerdeyız bu yuzden degerlendırmek ıstedım ama kısmetttt

canım dualarını bekliyoruz özelden mesaj attım sana

saqolun canlarım hepımızın gonlune gore versınr abbım ıns ben ısımlerınızı kagıda yazıcam kendı ısmımıde ve dua okunurken ona okuyup suyunu ıcıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…