bebek cinsiyet belirleme..

Lush ürünlerinde ancak gerektigi takdirde, katilastiramadigi ürünlerinde koruyucu katki maddesi kullanmaktadir . Tüm ürünlerimiz üretilir üretilmez bekletilmeden magazalarimiza yollanarak satisa sunulmaktadir. Fabrikalarimizda stok alani bulunmamaktadir. Ürünlerimizin tazeligi bizim icin en önemli degerlerimizden biridir ve bu sebeple paraben gibi koruyucu katki maddelerinin kullanim orani tüm icerigin %1'inin altindadir. Lushtan aldiginiz ürünlerin üretim ve taze olarak son tüketim tarihini siselerin ve kutularin üzerinde bulabilirsiniz.

Lush'li günler
lush türkiye forum admininin acıklamasıı.
ben özellikle ballı sabunu varmış cok güzel kokoyurmuş onu alcam
bide cikolatalı maskesi oda cok güzelmiş
vücüt için masak yaglarıda güzel kokuyormuş.kocaya masaj yaptırabilirim onlarla haha
avalon yurtdışında cok ucuzz.bi kac takviye ve bakım ürünlerini toptan ordan almayı düşünüyorum ben.

saglık olsun cnm.

iyi kandiller arkadaşlarım Allah dualarımızi kabul etsın inşallah hayırlı bir şekilde dileklerimizi bize bahsetsin sağlık huzur mutluluk versin

merhaba kızlar,
istanbul yağmur tufan ama biz de Evet mitingine gidiyoruz.
akşama da bir arkadaşıma iftara davetliyim.
şimdiden geceniz mubarek olsun ibadetleriniz kabul olsun canlarım.

Canim üzülme,saglik olsun.

kadir gecenız mubarek butun dualarınız kabul olsun ıns

Kadir geceniz mübarek ,ettigimiz dualar kabul,günahlarımız affolsun inşallah...

iyi kandiller arkadaşlarım Allah dualarımızi kabul etsın inşallah hayırlı bir şekilde dileklerimizi bize bahsetsin sağlık huzur mutluluk versin

şimdiden geceniz mubarek olsun ibadetleriniz kabul olsun canlarım.

Aminnn kizlar, hepimizin ibadetleri,dualari kabul olsun.

selam kızlar

kadir geceniz mübarek olsun nasılısınz

ben ve hassas midem eh işteyiz yuvarlanıp gidiyoruz

sınava bugün girdim dün giremedim
yani sınıfta kaldım seneye de kayıt yaptırırmıyım yaptırmazmıyım bilmiyorum

ne var ne yok

h.g sıla
Allah bagışasın kızını.başka cocugn varmı?
bana sat,adet döngün ve ilişki gününü verirmisin bakalım sanada takvime tutuyormu diye
başka ne yöntemelr denedin??
yaptıgın dua neydii bu arada[/QUOTE]

5 yaşında kızım var enson mart 17 adet gördüm 30 günde bi olurum yöntemlere gelince yurtlama günü saga yattım namaz kıldım dua okudum

AÖF sınavı sanırım.bölüm ne?
bu girdigin sınav büt sınavımıydıı
kac dersten kaldın

5 yaşında kızım var enson mart 17 adet gördüm 30 günde bi olurum yöntemlere gelince yurtlama günü saga yattım namaz kıldım dua okudum[/QUOTE]

ilişki günüde lazım .hatırlıyormusun?

iyi akşamlar kızlar kadir geceniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin bu arada erken ama ben bayramınızı da kutlayım iyi bayramlar diliyorum salı ank gidiyorum o yüzden nete giremeyebilirim takipteyim sizi kasımda bende deneyeceğim bakalım erkek bebek için :)

[Öncelikle herkesin mübarek KADİR GECESİNİ kutlar
bu gece bütün dualarımızın kabul günahlarımızın af olmasını dilerimm.
dün biraz rahatsızlandım kızlarr
ben bebğimi hisettim solumdaa
Elara cnm testi yaptım
mor değilde lila rengi gibi oldu cnm..
/B]

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyormuş...deneyen varmı bunu?

slm bu yöntem
rusların kullandığı bir yöntemmiş
benim moldovyalı bir arkadaş söledi
bende tarihlerimi verdim ama daha cvp gelmedi bekliyorum:))

kızımı 2008de doğurdum o sene ben yenilenmişim doğru çıktı
2.yle arasında 3 yaş olmasını istiyrum 2011de hamile kalmayı planlıyorum o da bana denk geliyo haliyle allahtan hayırlısı artık:Saruboceq:

[Öncelikle herkesin mübarek KADİR GECESİNİ kutlar
bu gece bütün dualarımızın kabul günahlarımızın af olmasını dilerimm.
/B]

selamm..kandiliniz mübarek olsunn..rabbim dularımızı kabul etsinn..hepinizi öpüyorum...

Allah razi olsun kizlar bende bütün arkadaslarin KADIR GECESINI kutluyorum Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin, evlatlarimiza uzun ömür saglik versin,bizi sevdigi kullarindan etsin insallah Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun AMIN...........:Saruboceq:

ıyı aksamlar kızlar dualar namazlar anca bıtırdım geldım rabbım kabul etsın hepımız ıcın dua ettım

sımdı geleyım bendekı anormal duruma
normalde ayın 17.sınde yumurtlamam lasımdı ve ben 16 sında yogun bı akıntım kasık agrım oldu testte negatıftı 16 sının gecesı bırlıktelık oldu
17 sı gunduz test koyulasmaya basladı benım sunen akıntım aksama kadar hıc kesılmedı kasık agrımda devam ettı
18 testte cıft cızgıyı yakaladım (bırı daha koyu hatta)ogunde akıntım ve kasık agrım devam ettı 18 nın 19 una baglayan gece bırlıktelık oldu
bugun ayın 19 ve ben ogleden berıdır resmen adet sancısından kıvranıyorum sol kasıgımda agrı ne oturunca ne kalkınca sureklı suanda bıle var rahatsız edıcek sekılde bunun yanı sıra her wc ye gırdıgımde sunen akıntı gelmeye devam edıyor hemde baya bır cok ve sımdı test yabtım hala cızgıler koyu
yanı bu sefer kendıme ben bıle sasırmıs durumdayım yumurtladan sonra coktan catlamıs olması lasımdı ya yo benım catlamadıkı hala agrım ve akıntım devam edıyor ve test bunu onaylıyor pekı neden boyle olabılır yanı ben yarında bu cıft cızgıyı gorcegıme emınım yanı aklım cok karıstı ınanın
ama testler konusunda tecrube kazandım ne olursa olsun demekkı 1 lıralıkta olsa dogru sonuc verıolar
o yuzden acelecı davranmayıp bırdahı reglımde basladıgımda cıft cızgıyı gorene kadar beklıycem gordukten sonrada her 4 saatte bır cızgı sılıklesene kadar beklıycem sılık cızgıyı yakaladıgım an 12 saatı gecırmeden degerlendırıcem o yuzden 1 lıralık testlerden alıcam buyuk ıhtımal 25 tane harcarım ben
sımdı burdan su sonuc cıkıyor bazı arkadaslarımız dıyor ya testle hamıle kaldım tam yum gunumde ama kızım olcak ıste cvp verıyorum yum olcakta belkıde yumurtlar benım gıbı tam buyumeden test cıft cızgı vermeye baslıyor boylelıkle yum sanıp ılıskı oluyor anca yum catlması bır kac gun alıyor erkek spermler olup kızlar kaldıgı ıcınde sonuc ortada oluyor tabı hersey bı varsayım
Rabbım ne ol derse o olucak buda kesın ama su sartlar altında eger ben hamıle kaldıysam kız olması kacınılmaz o yuzden tek temennım rabbımın dualarımı kabul etmesı
yarın testı yınelıycem eger cıft cızgı gormeye devamedersem akıntımı takıp edıyorum sarıya donerse cızgı sılıklestıgı an bırdaha denıycem 3.cuyu denemıs olucam
nedenıde erkek spermler sımdıye kadar coktan olmuslerdır kac gun yasıolardı bu arada ?
en azından tam catladıgı anda denersem belkı erkek spermler hızla yesırıler zaten kızlar yetıstıyse ve kalsıyda olan oldu yanı durum bu ben kendı bılıncsızlıklerımden dersımı aldım paylasıyım dedım
hanı bunları hep keske dememek ıcın yabıoruz ya ıste sımdı antabılmısımdır bazı arkadaslara sımdı benım kızım yada oglum rabbımzaten yazmıs bu yazıyı kımse degısemez ancak belkıde bak keske soyle yabsam ne olurdu dememıs olucaktım :)
yoksa elbettekı ben bunları yabsamda yabmasamda kaderde ne varsa o olucak
tıpkı hz.meryemın babası olmadan cocuk dunyaya getırmesı gıbı
Rabbım buyuk kızlar ınanıyorum ve dua edıyorum hepımızın ama hepımızın hayırlıs saglıklı erkek evlatları olsun .erkek olsun kız olsun elı ayagı saglam olsun
rabbım ne verırse hayırlısını verır sızlerı sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…