- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.401
cnm ıyı alısverısler sanaben cıkıyorum kızlar.kardeşim geliyor dışarı cıkcaz alışveriş yapcam..
bu arada gamzeee düzeltme butonu kaldırıldı o nedenle yazdıgını oku gönder:)) sonradan düzeltme şansı olmuyor cünküü
umutcum sen neler yaptın baska denıyomusun bayramdan sonra
valla bildiğin gibiyim canım
ama sende dua ettin inşallah bakalım
ama denemem lazım artık zaman geçiyorrrrr
slm kızlarrrrrrr ınan sızlerı cok özledım yhu nasılsınız kadır gecemız mubarek olsun dualarımız ınsss hepımızın kabul olsunnnnn nasılsınızzzzzzzz
gitmedim canımtrufcum gıttınmı cnm ladıge bebıs nesıl nasıl gıdıyo ne kadarlık oldu rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsssss
ewet cnm ıns rabbım kabul eder artık dene ya kardeslerın arası cok acılıyo gıttıkce
3 yaş en ideali diyor uzmanlar
2-4 arası diyo kimileri de 2-6 yaş arası diyorlar
yani herkesin seçimine kalmış
Canim senin kizin kac yasinda Allahim bagislasin uzun ömürler versin.......
Günaydin bacim bizde seni özledik kizin iyilesmis sevindim simdide benim ki hasta saat 13:00 de termin verdi doktor götürecem galiba bademcikleri iltihaplanmis bogazi agriyor cokta nazli oluyorlar hasta olunca birde huylari degisiyor kizlar sizin kizlarinizdada oluyormu benim kizim hasta olunca mizmiz devamli agliyan herseyden sikayetci bir cocuk haline geliyor normal zamanda varligi belli olmayan cok rahat bir cocukdur ha bu arada ben hamile iken Haci teyzem demistiki YASIN Süresini dinlet bebegine güzel huylu olsun hamile arkadaslara bir tavsiyedir ......................
2,5 yaşında
mart 2008 doğumlu caınm
cnm cok sagol sanada gecmıs olsun aynen huyu degısmezmı burnumdan geldı desem yerı var su tatılın sımdı 2 gundur ıyı bıraz
--------------------------------------------------------------------------------
böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar
Benim ki 4 yasinda hala tik yok yani aslinda kardesler arasi yas farkina biz degil hormonlarimiz karar veriyor bence....
Tesekkür ederim canim benimkide benim burnumdan getiriyor hadi bana kolay gelsin bücürükle basim belada ....
Canim bence cekirdeksiz yap ben hazir almistim ve cekirdekliydi kizim ilk denemeden sonra yemedi agzina cekirdek geldi diye sen en iyisi cekirdeksiz yapta kizin yesin bu kizlar cok nazli oluyor......zemuszemus
[Öncelikle herkesin mübarek KADİR GECESİNİ kutlar
bu gece bütün dualarımızın kabul günahlarımızın af olmasını dilerimm.
dün biraz rahatsızlandım kızlarr
ben bebğimi hisettim solumdaa
Elara cnm testi yaptım
mor değilde lila rengi gibi oldu cnm..
/B]
Kolay gelsin canim ,cok yorma kendinigünaydın kızlar
nasılsınız bugün
benim temizli yapmam lazım
merhaba Gamze,insallah canim Allah gönlüne göre versin.ıyıdır cnm sen nasılsın
cnm cok sagol ınan valla aklımdasınız hep ... ya karadenıze gelınce erkek bebısı daha cok ıstıyom allahım nolurrrr sen nasıp et bana ve tu m ısteyen arkadaslara amınnnnnnnn
Gecmis olsun kizina canim insallah cabuk atlatir.Günaydin bacim bizde seni özledik kizin iyilesmis sevindim simdide benim ki hasta saat 13:00 de termin verdi doktor götürecem galiba bademcikleri iltihaplanmis bogazi agriyor cokta nazli oluyorlar hasta olunca birde huylari degisiyor kizlar sizin kizlarinizdada oluyormu benim kizim hasta olunca mizmiz devamli agliyan herseyden sikayetci bir cocuk haline geliyor normal zamanda varligi belli olmayan cok rahat bir cocukdur ha bu arada ben hamile iken Haci teyzem demistiki YASIN Süresini dinlet bebegine güzel huylu olsun hamile arkadaslara bir tavsiyedir ......................
Günaydin kizlarr
Gecmis olsun kizina canim insallah cabuk atlatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?