bebek cinsiyet belirleme..

cnm ıyı alısverısler sana
ewet cnm ya gecmısı okudum bırzda öleymiş kötü olduuya ıtınayla yazacaz artık :):)):)):

@elara üniversite mezunu olduğum için sınava girmeden istediğim aöf okuma şansım vardı
bilgilerimiz artsın maneviyatımız artsın bi de arapca öğrenelim diye ilahiyata başladık
finalin 2. gününe
ve bütün 1. gününe giremedim
o yüzden kesin 4 dersten kalıcam
bu da sınıf tekrarı demek
halbuki çalışmıştım da
neyse eşim kayıt yaptır diyo ben de bebekle nasıl olur diye düşünmekteyim
bakalım

slm kızlarrrrrrr ınan sızlerı cok özledım yhu nasılsınız kadır gecemız mubarek olsun dualarımız ınsss hepımızın kabul olsunnnnn nasılsınızzzzzzzz

Günaydin bacim bizde seni özledik kizin iyilesmis sevindim simdide benim ki hasta saat 13:00 de termin verdi doktor götürecem galiba bademcikleri iltihaplanmis bogazi agriyor cokta nazli oluyorlar hasta olunca birde huylari degisiyor kizlar sizin kizlarinizdada oluyormu benim kizim hasta olunca mizmiz devamli agliyan herseyden sikayetci bir cocuk haline geliyor normal zamanda varligi belli olmayan cok rahat bir cocukdur ha bu arada ben hamile iken Haci teyzem demistiki YASIN Süresini dinlet bebegine güzel huylu olsun hamile arkadaslara bir tavsiyedir ......................

trufcum gıttınmı cnm ladıge bebıs nesıl nasıl gıdıyo ne kadarlık oldu rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsssss
gitmedim canım
çarşamba günü gidicem sanırım doktora

ewet cnm ıns rabbım kabul eder artık dene ya kardeslerın arası cok acılıyo gıttıkce

3 yaş en ideali diyor uzmanlar
2-4 arası diyo kimileri de 2-6 yaş arası diyorlar
yani herkesin seçimine kalmış

cnm cok sagol sanada gecmıs olsun aynen huyu degısmezmı burnumdan geldı desem yerı var su tatılın sımdı 2 gundur ıyı bıraz

--------------------------------------------------------------------------------

böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar

2,5 yaşında
mart 2008 doğumlu caınm

Benim ki 4 yasinda hala tik yok yani aslinda kardesler arasi yas farkina biz degil hormonlarimiz karar veriyor bence....

cnm cok sagol sanada gecmıs olsun aynen huyu degısmezmı burnumdan geldı desem yerı var su tatılın sımdı 2 gundur ıyı bıraz

Tesekkür ederim canim benimkide benim burnumdan getiriyor hadi bana kolay gelsin bücürükle basim belada ....

--------------------------------------------------------------------------------

böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar

Canim bence cekirdeksiz yap ben hazir almistim ve cekirdekliydi kizim ilk denemeden sonra yemedi agzina cekirdek geldi diye sen en iyisi cekirdeksiz yapta kizin yesin bu kizlar cok nazli oluyor......zemuszemus

e tabiki kız evi naz evi diye boşuna dememişler

Günaydin kizlarr

Amin canim.Dikkat et kendinee

günaydın kızlar
nasılsınız bugün
benim temizli yapmam lazım
Kolay gelsin canim ,cok yorma kendini

merhaba Gamze,insallah canim Allah gönlüne göre versin.

Gecmis olsun kizina canim insallah cabuk atlatir.

selammm
kanepelere bürümcük örtü aldım cok kullanışlı bişiye benziyor.hiç kaymıyor ve şirin duruyorr
aslında cok sinir olurdum örtülere ama mecbur akldım ,kızım mahvetti kanepeleri
güzelce silip örtüleri sercem mecburen.misafir gelince kaldırırım artıkk

Brmck Koltuk rtleri bu rengi almıştım ama odaya pek olmadı renk olarak.

Feradem Brmck Koltuk rts KREM (3+3) Brmck Koltuk rts, Havlu, Bornoz, Pike, araf, Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Petemal
krem almayı düşünüyorum cok cabuk mu kirlernir ki.
hangisi güzel sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…