bebek cinsiyet belirleme..

boncuk nasılsın cnm denemıssın ıns ıstedıgın olur cnm saglıklı bı sekılde rabbım duallarımızı bos cıkarmaz ınssssssss cnm olur elaraa nerdesın cnm ınan hepınızı cpook özledım

bu arada aklıma gelmısken adetınız her ay oluyor ancak duzensızse son ıkı ayı degılde 3 ayıda hesaplayın ortalamsını bulun ve yum gununuzu hesap edın mesala benım son 3 ayı baza alırsam 32 gunde bır reglı oldugumu soyluyor takvımler ve buna gore yum gunum ayın 5 ıdı yanı kesınlıkle dogru cıktı

hayırlı yolculuklar.ankaranın neresine gidiyon?

hayırdır ece neyin var?gecmiş olsun cnm
şuan bebegin cok minik onun hareketlerini hisetmen zor biraz.hissettigin bagırsak hareketleri olabilir
ben doktora sormuştum bebegi hissediyom diye o bana gülmüştü mümkün degil o şuan pirinc kadar sen bunu hissedemezsin demişti
gercektende dogumdan sonra o hissettim dedigim hareketler devam etti:)hattaa halada olur ara ara.damar atması gibi.pıt pıt olur

kızımda tutmadı

aminnnnnnn

boncuk yukarda kırmızıyla belirttigim cümlenin yorumlamasını yapıyım kendimce
sen 18.gün koyu cizgiyi görmüşün.buna göre 24-36 saatler arası yumurtlama olacak yani yumurtta catlıcak.bu ikisi aynı şey daha öncede söledigim gibi

19.gün tekrar koyu cıkmış ki normal bu cünkü 24 saat olmuş.gece yaşadıgın şiddetli sancın yumun catladıgına işaret olabilir.muhtemelen bugün silik cizgi cıkabilir

eger sabah yine koyu cıkarsa bi 12 saat daha zamanın var demektir.hani 24-36 saatler arası deniyor yani 18.gün koyu cizgiyi kacta yakaladıysan 24-36 saatler arasını hesap et.
yani hiç kafan karışmasın 2 gündür akıntı gelip cizginin koyu cıkmasına.gayet normalll

ayrıca 3 aydır sen takip yapıyon ve cok iyi bilmene ragmen hep şaşırıyon yaw.
yada aksilikler oluyor sanırım

1-yerinde oslam ucuz test almam.kafamda soru işareti olsun istemem.acaba bozukmu diye düşünüp strese girmemek lazım.imkanın varsa gülen yüzden al en azından yum catlıcak diye bekleyip durmazsın.

2-normal test alacaksan koyu cizgi cıkmadan bişi yapma.koyu cizgiden sonrada 24-36 saatler arası kendini takip et.akıntını,sancını ve testin cizgisini.
-yum catladıgında akıntı sarımtırak oluyor
-sancı dahada artıyor
-çizgi silikleşiyor
bu üçünü yaşadıgında anlaki işlem tamamdır

hakkında hayırlısı olsun cnm

cnm her ay düzensiz olan biri için bu yöntemde pek güvenilir degil.ayrıca senin dün hala koyu cizgi yokmuydu??

boncuk benim sünen akıntımın 1 gün sonraki sabah akıntım sarımsı geldi ve ondan sonra akıntım kesildii.şuan kuru yani.yum catlamış oluyor yani.

slm kızlarrrrrrr ınan sızlerı cok özledım yhu nasılsınız kadır gecemız mubarek olsun dualarımız ınsss hepımızın kabul olsunnnnn nasılsınızzzzzzzz

h.g amninn cnmmmm

boncuk nasılsın cnm denemıssın ıns ıstedıgın olur cnm saglıklı bı sekılde rabbım duallarımızı bos cıkarmaz ınssssssss cnm olur elaraa nerdesın cnm ınan hepınızı cpook özledım

bizde seni özledikk.yoklugun hissediliyorrrolumunekankayizsmile

rabbim bu hayırlı gecede ettiğimiz duaları kabul eder inşallah

Merhaba arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin gönlümüzün muradını versin.

aminn kızlarr

günaydın kızlar

gamze naber nasılsın :))
ıyıdır cnm sen nasılsın
h.g amninn cnmmmm

bizde seni özledikk.yoklugun hissediliyorrrolumunekankayizsmile

aminn kızlarr

cnm cok sagol ınan valla aklımdasınız hep ... ya karadenıze gelınce erkek bebısı daha cok ıstıyom allahım nolurrrr sen nasıp et bana ve tu m ısteyen arkadaslara amınnnnnnnn

ben cıkıyorum kızlar.kardeşim geliyor dışarı cıkcaz alışveriş yapcam..

bu arada gamzeee düzeltme butonu kaldırıldı o nedenle yazdıgını oku gönder:)) sonradan düzeltme şansı olmuyor cünküü

5 yaşında kızım var enson mart 17 adet gördüm 30 günde bi olurum yöntemlere gelince yurtlama günü saga yattım namaz kıldım dua okudum

ilişki günüde lazım .hatırlıyormusun?[/Q canım ben hadiste okumuştum adetten temizlendikten beş gün içine hamile kalırsan erkek 5 ile 8 gün arasında kız bunu denedim ve nisan 2 de birlikte olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…