bebek cinsiyet belirleme..

matamayık kesın tekettı bızı okullarda acıldı ama ses seda yok yaaaaaaaaa amannn nasıl akıllarına gelmıokı burası ben 15 gun zor durdum trabzonda valla ya köyden ıner ınmez trabzona ılk fırsatta gırıyodum hadı gel gayrım matamatıkcım sende ya ne ettın hamısmıssın allah bılıyo cınsıyetınıde ogrendınnnn:)))))))))

benım 16.01.1979 esımınkı 03.08.1974 cnm ama yumurtlama gunune gelmesı var ıste bunun demı

gamzecim ekim ve aralık ayı senin için uygun.bu iki ayda kız ve erkek cizgileri zıt yerdeler.daha cok şansın var
ekim ayı için 5-11 ekim arası uygun.10 ve 11 ekim cok daha uygun.
kasım ayı için 11-18 aralık arası uygun 14-15-16 kasım süperr gün

mimozanın verdigi günleri yazsana bi

yok ya gelir matematik.o daha evine dönmemiştir daha.yada döndü evle ugraşıyordur.malum pazartesi okullar acılıyorr
bende cok merak ediyorum onuuuboshayallersmile

nisandakara baktım tam erkek gününde birliktelik olmuş onda.onuda merak ediyorumm 19 haftalık olmuş bebegi.artık kesin belli olmuştur cinsiyeti

cnm cok sagol kagıdı bulmadım bulunca yazarım kasım 11de aralık 18 kadar olan tum gunmu cnm

evet 11,12,13,14,15,16,17,18 aralık uygunn.
14,15,16 aralık olursa süper olurr.cünkü erkek çizgisi o günlerde tavan yapmış durumda ve kız çizgisi tam zıt durumda

gamze bana sorarsan ekimide gecc cok erkekn daha.bebegin küçük
kasımıda atla pek uygun günler yok
aralık cok ideal bi ay..bu 2 ay ovulayon kiti al yum günlerini takip et
diete agırlık verinn
diger şeyleride yollıcam sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…