- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.301
valla mı artık ben anlamıyom cnm bundan bısey
cnm h. geldın sende bendensın yanı 3 kız kızların kacyasında cnm bende ıstıyorum 4.ıns öburlerınde hıc bırsey denemısmıydın yöntem olarak yoksa benım gıbı yenı ogrenenlerdenmısın bu bılgılerı(( ıns rabbım gonlunce verır cnm
yav takma be gulum kafaya hem senın daha yenı dur dun bır bugun ıkı yhu:))))))))))
günaydın.
herkes iyidir inşallah.
trufcum bulantılar yogunmu.idare edebiliyormusun.nasıll..umarım kısa süredegeçer.
hazek arkadaşımız yeni degil.buraya daha öncede yazmıştı.tanıyorum ben.
arkadaşlar günaydın,bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin 11.haftasında yapılan ikili testte beta-hcg değerleri yüksekse kız oluyormuş,benim değerlerim normalden çok yüksek kız olma olasılığıda yüksek,iki hafta sonra cinsiyeti belli olabilir,hayırlısı olur inşallah.
trufa bakılmışmıydı bioritim???
onun tablo ilginccc cıktıı.
maaşallah Allah bağışlasın kızlarınıhihoyyyt
yenı degılım arkadaslar fırsat bulamadım uzun zamandır yazmaya okuyup cıkıyorum
daha oncekı gebelıklerımde yontem uygulamadım kızlarım 16 ve 6 ve 3 yasında
hihoyyyt
yenı degılım arkadaslar fırsat bulamadım uzun zamandır yazmaya okuyup cıkıyorum
daha oncekı gebelıklerımde yontem uygulamadım kızlarım 16 ve 6 ve 3 yasında
cnm ıns gonlundekı olurrr burdakı ontemlerı denersın ınsssssss olurrrrr
elaracım senin yanlışını sana söyliyim.canım verdiğin sitede fiziksel uygunluğun rengi kırmızı duygusal çizginin rengi yeşil.ama bizim baktığımız ve renklerini yazdığımız sitede mavi olan renk fiziksel durumu gösteriyor.anladınmı canım.takvimler aynı.sadece fiziksel durumu senin verdiğin linkte kırmızı benim baktığım linkte maviyle göstermiş olmalarından karıştırıyorsun sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?