bebek cinsiyet belirleme..

Ben dua ıle gelen ogluslrımın hıkayesını yazmıstım oraya bu cevabı aldımmm

aman abla valla herkesın dusuncesı kendıne benı baglamaz yanı onun dusuncelerı bosverrrrrrrr ölelerı cok bızde basımıza taht kuracakdemısyozkı ılla bı degısıklık ıstıyoz bızde sunnet yapalım askere yollayalım degısık hevesler ıste baska ne olacak

onun kocasi da ikinci kiz olursa uzulurmuss daha ne basinda var iste anla halimizden dimi yaniiiiiii biz herzaman saglikli sihhatli hayirli dedik baska bisey demedikkk

canim ben de senin gibi dusunenlerdenim..... benim icin erkek kiz fark etmez fakat sartlar insani öyle bir hale getiriyorki ne yapacagini sasiriyorsun ne yapabilirimde bebegimle beraber olabilirim...... dusuncesi beni yedi bitirdi ve ikinci cocugu dusundum....... bide onadan gizli yapacagim icin erkek olursa birsey demez dusuncesiyle bu yola basvurdum ( ki esim erkek cocugunu cok seven birisidir kizim dogdugun da yuz ifadesini asla unutamam onu ben bilirim kiz oldu diye bir üzülüsü var ki anlatam) ben o zaman calisiyordum ve kizim sagda solda ben calistigim icin rezil oluyordu bir haftaligina anneme yolluyordum bir hafta hasret geciriyordum ben yavrumun ne konusmasini ne yurumesini hic bir seyine sahit olamadim ..... calistigim parayida esim anne ve babasina kardeslerine yolluyordu onlar keyfini suruyor bende cefasini eziyetini cekiyordum.........bu hakkizlik degilmi sence ben yavruma hasret baskalari da sefa icinde yazik degilmi kizimla bana...... ben bu yontemi yapmayayimda ne yapayim gecenlerde esime soruyorum hep si kiz olsa ne yapardin baska kadin alirdim diyor...... sanki ondan garantisi var erkek olacak diye..... lutfen insanlari bu sekilde elestirmeyin ön yargili olmayinnn...... cok insan taniyorum oglu yok diye kucumseniyor bosaniyorlar ve üstlerine kuma getiriliyor......siz erkek bebek isteyen kadinlari degil kocalarini o kocanin anne ve babasini suclayin lutfenn.....yazimi okuyunca hak vereceksin bana... icinde oldugumuz toplum toplumu gec esin hayat arkadasin bu sekilde dusunurse ben de yuvanin kurtulmasi icin elimden geleni yaparim....
ben sadece dua ederim saglikli sihhatli hayirli evlat ver diye rbbim de dilrse kabul eder ki kabul olmus cok sukur cunku ben cok bunalmistim ve Rabbim dualarimi bos cevirmediii elhamdülillahhhhh

gurbet güel cevap yazmışın.ben olsam yıkar gecirirdim galiba:)
böle rahat rahat yorum yapanlara illet oluyorum.cok boş konuşuyorlarr.oblara cvp yazmak bile içimden gelmiyor artık.cünkü bizi anlamaları imkansızzz.yada bizi anlıyorlar sırf laf olsun diye yazıyorlarrr
bu yöntemlere karşı olup benden yöntem isteyen cok oldu özelden:)))

evet haberim varr
o bi tek yumurtlama günü tek ilişki denemişti sanırım
ovulasyon kiti kullanmıştı cift cizgiyi gördükten sonra denemişti yalnış hatırlamıyorsam

evet haberim varr
o bi tek yumurtlama günü tek ilişki denemişti sanırım
ovulasyon kiti kullanmıştı cift cizgiyi gördükten sonra denemişti yalnış hatırlamıyorsam

evet
sağdanda yumurtlamış
yapılacak herşeyi yapmış sanırım
ama olmayınca olmuyor tabiki

evet
sağdanda yumurtlamış
yapılacak herşeyi yapmış sanırım
ama olmayınca olmuyor tabiki

başka ne yapmıştı?
benim üstünde durdugum nokta vajina alkaliligi,yum günü ve erkegin sperminin kalitesi hareketliligi dayanıklılıgı.
cogu kadın kendi gayet güzel uyguluyor bişileri ama eşleri bişi yapmıyor
bence spermlerde önemli faktör
sperm yeterince hareketli degilse yumun etrafını cevirse bile onu dölleyemezzzzzz bu bi gercek
bununla ilgili cok güzel bi yazı ve resim göndermiştim gecmiş sayfalarda.bayaa oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…