bebek cinsiyet belirleme..

elara bana verdıgın tarıhler dogru demı cnm

cnm o verdigim tarihler yalnış
mimozagilin baktıgı grafikle benimkinin renkleri farklıymış:))
yani onların baktıgı grafikte mavi renk erkek benimkinde ise kırmızıymış.
ben maviye göre yorumladıgım için sonuclar yalnış cıkmışş

sana tekrar bakacamm müsait zamanda

tmm cnm sıleyım o zaman kaydetmıstım vorde:))))))))

trufda şöle bi kritiklik var
truf kız gününde
kocası erkek günündee
bakalım sonuc ne olacak meraktayım bende

cnm ıns gonlunce olur onunda benım komsum var bır kızı vardı sımcık ıkıncıye hamıs oglu olacakmıs 22 haftalık sadece yaptıgı yum gunu bıde hamıs kalınca 30.gunu esı duayı okumus karnına ya yarabbım ıns bızde böle ugrasmadan fazla buluruz elaram yaaaaa

hoşbuldum sagol cnm
bulantıların ve uykuların başlamışş Allah kolaylık versin.3 ay cok sıkıntılı geciyor
sana kim bakmıştı bioritime???

matematigin topige yazmışın dogum tarihlerinizi .ilişki gününde 1 agustostu dimi
sen bidaha yazsana dogum tarihlerinizi

kızımın çiş olayı çözüldü sayılır.ama çiş demiyor yaw.bazen sölüyor anne çiş diye
genelde ben belli rutinlerde lazımlıga oturtuyom yapıyor.

gecede bikackez kuru kalktı süt içirmedigim zamanlarda geenelde
ama akşam yatmadan önceki sütüne önem veriyom ben. o nedenle gece baglıyom altını.bazen kuru kalkıyor bazen kacırıyor
gece altına kacırması cok mühim degil şuan benim için
daha 2 yaşında bile degil.kasları cok gelişmemiş olabilir.ama yinede başarılı çiş konusunda maşallah diyimm
sizde nasıl gidiyor???

tmm cnm sıleyım o zaman kaydetmıstım vorde:))))))))
hehe sil sill

ay inş cnm yaa
kadın ve erkegin tarihlerini bide ilişki gününü alda bakalım bioritimde tutuyormuuu

gurbetcimm ikiz olursa biri kız biri erkek olma ihtimali yüksek vallaa:))
aminnnnnnnnnnnnnnnn agzindan bal damliyor hem esimin hemde kizimin gönlü olur valla
kizlar ne yaptiniz burda uygulayip hamis kalip cinsiyeti tutturan varmi??
bizim kiz iki kisinin kizi olacak ve digerli belli degil temel atanlarda varrrrr

sagol bacim elara mimozada baksin bakalim ben gidem yatam yeni geldik kinadan daha namaz kilmadim cok guzel di anam bana bayildilar zayifsin inceciksin diye nazar degdi basim catli resmen sevval oruclarimida bitirdim sukur Allah kabul etsin hepimizinki ni yarin gorusmek uzere öpt canimmm

valla tam zamaninda olmus canim benim iki cizgiyi gorduktan 24 saat ve 48 saat icnde diyyorrrrrr

insallah gonlundeki olurrr canim bizde test ederiz bakalimmmmm

Ay insallah canim ya bakalim ben artik test gününe kadar dokuz dogurmazsam ......

Canim ben Clear blue aldim buradaki fiyati 30 € icinde 7 adet var hastaligimin 11 gününden itibaren yaptim 15 gün gülen yüzü gördüm sonraki gün 16 tiyi 17. güne bagliyan gece yaptim tek iliski cinsel perhiz baya fazla oldu bizde birde dua artik hakkimda hayirlisi olsun .................28 günde bir hasta oluyorum ama tableti bu ay biraktim hemen denedim ....

kız peki parmak sokuyumusunuz siz :kedi:

Umut ben makej silme pamuklari oluyor ya yuvarlak kücük ondan bir tane elime aliyorum ve akintiyi ona aliyorum sonra ikinci pamuklada uzamayi kontrol ediyorum yani iki pamuk arasina alip akintiyi sündürüp bakiyorum daha hijenik oluyor........

cat ignesi yum takibi ve ertesi gün iliski kiz olmus ha.rabbim saglicakla dogurmak nasip etsin insallahh
cat ignesinden sonra en az 48 saat gecmesi lazim.garanti oluyor.acep bu arkadas kac saat sonra iliskide bulundu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…