- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.441
Günaydınn.Merak ettim sizleri nasılsınız.Neler oldu erkek bebişler geldimi.yöntemler tutuyomuymuş.belli olan var mı hiç
günaydınnnn
okula başlıcak olan cocuklaraa Allah zihin acıklıgu,annelerine kolaylık versinn
ay sağol canım.biz de bir heyecan bir heyecan sorma.
uyku bile tutmadı kızımı
günaydınnnn
okula başlıcak olan cocuklaraa Allah zihin acıklıgu,annelerine kolaylık versinn
:)
kacıncı sınıfa gitcek kızın
bu arada sen regli oldunmu
antepde unlu bı dr varmıs kız neydı adı hatırlayamadım ona gıt ayarlıyomus erkek bebıs olması ıcın yontemler
günaydın cnm adı ne ki kemal bayındır mı bu dr işini bilse kendinin 2 kızı var eltim gitti 2. kıza hamile bahsettiğimiz aynı dr mu acaba?
liza bu ay denicenmi tekrar
evvet semra kemal bayındır doktorun ismi
o doktorun ismi cok gecmişti burda.eltinde tutturamamışşş
peki eltine neler önermiş??
deniyecem tabi ama malesef eşim yöntem filan kesinlikle külliyen karşı olduğundan kız günün de de güme gittim.oysaki bioritme güveniyordum bayağı:))
ya ben bir doktor duydum arkadaşa cinsiyet garantisi vermiş ama yöntemi nedir bilgim yok.sence ne olabilir?
çok merak ediyorum ama erkek doktor hiç gitmediğimden utanıyorum fena halde.
tüp bebek garanti onu biliyorum ama başka nasıl bir şey yapıyorki bu tıp insanları.belki de şarlatandır ya.
günaydın cnm eşine vitamin hapı vermiş birde gün vermiş 3 gün yanı bu tarihlerde ilişkiye girin demiş ilk verilen tar,hte uyuyakalmış bunlar:) sDAACE O 3 GÜNLÜK ZAMANDA 1 GÜNÜNDE YAPMIŞLAR
günaydın cnm eşine vitamin hapı vermiş birde gün vermiş 3 gün yanı bu tarihlerde ilişkiye girin demiş ilk verilen tar,hte uyuyakalmış bunlar:) sDAACE O 3 GÜNLÜK ZAMANDA 1 GÜNÜNDE YAPMIŞLAR
uyumuşlarmı :)))
yoruldular demekki dr falan derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?