bebek cinsiyet belirleme..

bu arada berra10 vardı hatırlarsınızz belki,yum akı filan denemişti
tatildeymiş yeni gelmişş.hamile kalamamışş
gelir bugün ögreniriz neler yaptıgınıı

bide matematik geleydiii

liza bu ay denicenmi tekrar

deniyecem tabi ama malesef eşim yöntem filan kesinlikle külliyen karşı olduğundan kız günün de de güme gittim.oysaki bioritme güveniyordum bayağı:))

ya ben bir doktor duydum arkadaşa cinsiyet garantisi vermiş ama yöntemi nedir bilgim yok.sence ne olabilir?
çok merak ediyorum ama erkek doktor hiç gitmediğimden utanıyorum fena halde.
tüp bebek garanti onu biliyorum ama başka nasıl bir şey yapıyorki bu tıp insanları.belki de şarlatandır ya.

evvet semra kemal bayındır doktorun ismi
o doktorun ismi cok gecmişti burda.eltinde tutturamamışşş
peki eltine neler önermiş??

günaydın cnm eşine vitamin hapı vermiş birde gün vermiş 3 gün yanı bu tarihlerde ilişkiye girin demiş ilk verilen tar,hte uyuyakalmış bunlar:) sDAACE O 3 GÜNLÜK ZAMANDA 1 GÜNÜNDE YAPMIŞLAR

sana dün cvp yazmıştım gecmişi okumuyonmu ?

günaydın cnm eşine vitamin hapı vermiş birde gün vermiş 3 gün yanı bu tarihlerde ilişkiye girin demiş ilk verilen tar,hte uyuyakalmış bunlar:) sDAACE O 3 GÜNLÜK ZAMANDA 1 GÜNÜNDE YAPMIŞLAR

ŞEKERİM ŞİMDİ BEN VE EŞİM BİORİTİME GÖRE HEP KIZ GÜNÜNDEMİYİZ YANİ DOĞUM TARİHİNE GÖRE BAKIYORSUN YA ERKEK GÜNÜNÜ NASIL AYARLIYCAZ ŞU GRAFİĞİ BENDE ÖĞRENEBİLİRMİYİM ACABA CEVREMDEKİLERİNKİNEDE BAKAR SİZİDE BİLGİLENDİRİRİM DAHA GÜVENİLİR OLURopuyorumnanaktan

yumurta takibi yapmıştır yumurtlama günlerinde vermiştir ikilşkiyi muhtemelen
eltinden bilgilerini bi alsan da burda yorumlasak cok güzel olurdu aslında
eşinin ve kenidinin dogum tarihi
ilişki tarihi
son adet tarihi
regli döngüsü
doktor hangi günlerde ilişki önermiş

bu bilgiler olsa süper olurduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…