bebek cinsiyet belirleme..

ay valla caınmız çekti nolacak şimdi :)))
gurbet hamile olabilir okumasın bunları :))

kaydirigubbakcemile3 agzımmm sulandı yaww
sen ne ögretmenisin.şuan ücretsiz izindemisin

kaydirigubbakcemile3 agzımmm sulandı yaww
sen ne ögretmenisin.şuan ücretsiz izindemisin

TARİH ÖĞRETMENİ İSTANBULDA ÖZELDE ÇALIŞIYORDUM KADROYA GECEMEDİM HENÜZ SORULARI ÇALAMIYORUM sempatiksalakcinniBURAYA GELİNCEDE HEMEN HAMİLE KALDIM BAŞLAMDIM SENEYE İNŞLH BEBEĞİM EMMİYOR 4 AYLIKKEN BIRAKTI O KADAR ZOR EMDİKİ ATEN 4 AYIDA BİR GÖĞSÜMÜ HİÇ EMEMDİ ZATEN AYY O GÜNLER NE KADAR ZORDU YAA:bbo:

hehe soruları calanlarda bi bi baltaya sap olamadılar:))
bundan sonra senin işin zor bacım.cocuk varken kpss ye filan hazırlanılmıyor
keşke atansaydında ondan sonra kacaya varsaydın:)
severekmi evlendiniz

elaracım öncelikle teşekkürler
arkadaşımınki tutmadı oğluşu var
başka bi tarih vereyimmi % kaç doğruluk var bakalım
28 aralık 1976kadın
21 mayıs 1972
11haziran 2009 sat
ilişki 19 ve 24 ünde iki ilişki

hehe soruları calanlarda bi bi baltaya sap olamadılar:))
bundan sonra senin işin zor bacım.cocuk varken kpss ye filan hazırlanılmıyor
keşke atansaydında ondan sonra kacaya varsaydın:)
severekmi evlendiniz

evet cnm severek evlendik ama bazen cok canımı sıkıyor ya nasıl sevmişim diyorum:):)dellendiriyor beni-tatlicadiarzu- kpss cok uzak oldu bana artık özelde çalışırım kolej istiyorum zaten kıızmıda yanımda okuturum nasip olursakaydirigubbakcemile2

günaydın cnm adı ne ki kemal bayındır mı bu dr işini bilse kendinin 2 kızı var eltim gitti 2. kıza hamile bahsettiğimiz aynı dr mu acaba?

ewet cnm o heralde ewet ewet oooo ne bılıyım onceden bazı arkadaslar demıstı yapıyomus dıyeeee klomen verıyomus buyuk ıhtımmalle arkadasınb bırı aramıs konusmustuda öle demısmıs

bioritimle ilgili bir çok sayfa acıldı tam oalarak ne yazmalıyım hesaplama mı yada sana zahmet linkini yollarmıısn bana şekerim bende bi okuyup hatmedeyim neyin nesi

ewet cnm o heralde ewet ewet oooo ne bılıyım onceden bazı arkadaslar demıstı yapıyomus dıyeeee klomen verıyomus buyuk ıhtımmalle arkadasınb bırı aramıs konusmustuda öle demısmıs

büyük ihtimalle ama tutanlarda varmış eltim tam tarihinde yapamamış zatn 3 gün vermiş bu tarihlerde yap diye biizmkisi bir gününde yapmış sadece kızı olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…