- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.481
doğum tarihlerimizimi ?
ben 17/08/1976
eşim 20/08/1976
sat 02/09
evewt ben yeniyim daha 1 yıllığım eşim yemeklerime söylenip duruyor zaten okumuşum ev kıız değilim ki birde antep yemeklerini hemen nasıl öğreneyim 1 yılda başım dertte:)çok emek harcıyorlar yemeklere ya şaşıyorum hele bir yuvalamaları var pirinç unuyla saatlerce minik minik yuvarlamalar bayram sabahı yeniyor patlıcan cok tüketiliyor birde tüm sebzelerin arasına kıyma koyup kebap yapıyorlar yenidünya kebabı bile yedim sarımsak kebabı harika patlıcanda öle neyse sabah sabah:)
evewt ben yeniyim daha 1 yıllığım eşim yemeklerime söylenip duruyor zaten okumuşum ev kıız değilim ki birde antep yemeklerini hemen nasıl öğreneyim 1 yılda başım dertte:)çok emek harcıyorlar yemeklere ya şaşıyorum hele bir yuvalamaları var pirinç unuyla saatlerce minik minik yuvarlamalar bayram sabahı yeniyor patlıcan cok tüketiliyor birde tüm sebzelerin arasına kıyma koyup kebap yapıyorlar yenidünya kebabı bile yedim sarımsak kebabı harika patlıcanda öle neyse sabah sabah:)
sen erkek günündesin
eşinde erkege yatkın günündee
hadi bakalımmmm inşallahh hamilesindirrrr
ay valla caınmız çekti nolacak şimdi :)))
gurbet hamile olabilir okumasın bunları :))
cok merak ediyom bende hamilemi diyee
kan tahlili yaptırsa cıkar aslında
senin kac günün kaldı regli gününe
Elara şu benim takvime yazsana
nere gittin yumurta diye :))))
kaydirigubbakcemile3 agzımmm sulandı yaww
sen ne ögretmenisin.şuan ücretsiz izindemisin
TARİH ÖĞRETMENİ İSTANBULDA ÖZELDE ÇALIŞIYORDUM KADROYA GECEMEDİM HENÜZ SORULARI ÇALAMIYORUM sempatiksalakcinniBURAYA GELİNCEDE HEMEN HAMİLE KALDIM BAŞLAMDIM SENEYE İNŞLH BEBEĞİM EMMİYOR 4 AYLIKKEN BIRAKTI O KADAR ZOR EMDİKİ ATEN 4 AYIDA BİR GÖĞSÜMÜ HİÇ EMEMDİ ZATEN AYY O GÜNLER NE KADAR ZORDU YAA:bbo:
hehe soruları calanlarda bi bi baltaya sap olamadılar:))
bundan sonra senin işin zor bacım.cocuk varken kpss ye filan hazırlanılmıyor
keşke atansaydında ondan sonra kacaya varsaydın:)
severekmi evlendiniz
günaydın cnm adı ne ki kemal bayındır mı bu dr işini bilse kendinin 2 kızı var eltim gitti 2. kıza hamile bahsettiğimiz aynı dr mu acaba?
ewet cnm o heralde ewet ewet oooo ne bılıyım onceden bazı arkadaslar demıstı yapıyomus dıyeeee klomen verıyomus buyuk ıhtımmalle arkadasınb bırı aramıs konusmustuda öle demısmıs
gamze iki kızını okula yollayınca ufaklıkla başbaşa kaldı giremedi nete galibaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?