- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.401
cnm hem dr hemde senden gun almak oldu sımdı gıttıksıra zorlasıyo hamıs kalmamız :)))))))))))))))))))))baya tutan oluyo heralde bundada yavvvvilişki tarihi öneren doktorlar yumurta takibi yaparakk saat sölüyor
yada yum takibi+catlatma ignesi yapıyor.yumurtanın catlıyacagı saati söleyip ilişki öneriyor.doktorla takvimle filan ugraşmaz
sen erkek günündesin demedim ,erkege yatkınsın yazdım.yani erkek olabilirde olmayabilirde anlamında
ama eşin kız gününde
ben sana bence kız dedim.sebebide şu:
bioritim grafigine göre kırmızı ve mavi çizgi üst tarafta olursa erkege yatkın anlamına geliyor
ama benim yorumum böle degil.bende kırmızı yada mavi çizgiden hangisinin en tepede olduguna bakıyorum.senin grafikte kırmızı çizgi maviden daha üstteydi.o nedenle sana kız dedim ve tutmuş:))
elara bu yöntemin tutup tutmadığını test edelimmi sana arkadaşımın tarihlerini vericem bakalım doğrumu
kadının 7 kasım 1982
erkeğin 12 eylül 1979
sat 11 eylül 2009
ilişki 18-19-20 eylül
elara ben seni merak ediyorum sen açmışsın başlığı sen denemedin mi henüz?
slm kızlar nasılsınız bugun pek gıremedım malum okul alısverısı felan sabahda erkeknden okuldayız allah yardımcımız olsun mevlam tum yavrularımıza zıhın acıklıgı versın ıns hayırlısıyla baslar bıtırırız seneyı.....
kızlar sız kurtuldunuz bezden dua edın darısı bana ıns bende dun esıme lazımlık aldırdım ama oyuncak olarak kullanıyor altı kapalıyken oturuyo acınca oturmuyo bezle dıye yatıyo onume zor alıstıracam gıbı gelıyo bana
elara hıc pas vermıyon bcm hydr bu aralar????????
ewet cnm ıkısıde gıdıyor buyuk orta 1 gectı pek heveslı yarını ıple cekıyo ortancıda 2.sınıfa gectı sagol cnm darısı sızlerre ıns.... yuruyo cnm 7 bucuk aylıkken basladı yurumeye ama konusması az anne babba aba dede bellı kelımeleı soleyebılıyo sadece o sorunumuz var ewet cnm bende öle deneyeem su okul haftasını atlatalım bır ıkı gun bı ugrasacam ıns daha duzenlı sekılde cnmbenim kızım 2 yaşına gircek 1 ay sonra.kızımda hiç bi yöntem denemedim,bilmiyordumda zaten.
kasım aralık gibi denemelere başlıcam ,yöntemleride denicemm
hayırlı olsun yeni ögrenim yılınızz cnm
2 kızında okula gidiyor dimi.
gamze kızın yürüyor dimi?
yarından itibaren her wc ye gittiginde onun bezini cıkar ve karşına çömelsin ve seni izlesin çiş yaparkenn
inan cok faydası oluyor.afedersin kaka yaparken bile izlesin seni.
göreceksin bi kac hafta sonra kendi yapacak wc ye çiş ve kakasını
böle böle alıştırırsan ilerde zorluk cekmezsin
direkt lazımlıga alıştırma bence.cünkün lazımlıga oturdugunda karına cok baskı olmadıgından çiş yapma istegi gelmiyor
çiş yapmayı bilen cocuklar lazımlıga kolay yapar.ama seninki daha bilmediginden lazımlıga yapmayabilir
iyi geceler elara benim bio ritime bakarmıısn kıızm olmuştu ya bakalım yöntemine göre tutuyormu
eşim26 ekim 1977
ben 24 haziran 11980
ilişki tarihimiz tahminen 24 haziran 2009 reglimin bitiminden 1 hafta sonra daha ne bilgisi yazmalıyım
aaa niye öle düşündün gızzzz
tek tek mesajlara cvp yazıyom hangi msjına cvp yazmadımda böle düşündün yaw
ewet cnm ıkısıde gıdıyor buyuk orta 1 gectı pek heveslı yarını ıple cekıyo ortancıda 2.sınıfa gectı sagol cnm darısı sızlerre ıns.... yuruyo cnm 7 bucuk aylıkken basladı yurumeye ama konusması az anne babba aba dede bellı kelımeleı soleyebılıyo sadece o sorunumuz var ewet cnm bende öle deneyeem su okul haftasını atlatalım bır ıkı gun bı ugrasacam ıns daha duzenlı sekılde cnm
hehehee yok kız cevapdan degıl bcm demınde berı yazdım cevaba hemen alısıkızya bcm ee sen alıstırdın hemen ama heralde bıorıtım senı ugrastırıyo cnm bu araralar baya rabbım mukafatını versın ıns tek tek ugrasıyon allah razı olsun valla cnm
sen tam kız günündeyken ilişki olmuş
eşinde kız gününe ilk geciş gününde
slm arkadaşlar..bende aranızda yeni sayılırım..2 tane kızım var 3. düşünmezken ve kız hastası bir bayan olarak olmayını istemeye karar verdim...yani anlıyacağınız 3. bir bebek ve sağlıklı erkek bebek istiyorum rabbim isterse tabi..aylardır araştırıyorum...ekim ayında gebe kalmaya karar verdim bu arada çin takviminde erkek gözüküyor bu ayda...yumurta takibi yapmak istiyorum...ama anlamak zor sanırım bu durumu..bilgilenmek güzel birşey rabbim isterse vericek tabi ama araştırmakta fayda var..bu arada her türlü bilgiye açığım...deneyimleri olanlardan yardım bekliyorum bu konuda...önerileri olan varmı???
slm arkadaşlar..bende aranızda yeni sayılırım..2 tane kızım var 3. düşünmezken ve kız hastası bir bayan olarak olmayını istemeye karar verdim...yani anlıyacağınız 3. bir bebek ve sağlıklı erkek bebek istiyorum rabbim isterse tabi..aylardır araştırıyorum...ekim ayında gebe kalmaya karar verdim bu arada çin takviminde erkek gözüküyor bu ayda...yumurta takibi yapmak istiyorum...ama anlamak zor sanırım bu durumu..bilgilenmek güzel birşey rabbim isterse vericek tabi ama araştırmakta fayda var..bu arada her türlü bilgiye açığım...deneyimleri olanlardan yardım bekliyorum bu konuda...önerileri olan varmı???
ya ben bioritim yazdım bişey anlmaddım o testten hayatım sen tam uzman olmuşsun yaa bugün keşfettim 100 sayfa atlaya atlaya okudum gaza geldim kızım 7 aylık hamilemi kalsam nesempatiksalakcinniyok 2 yaşından sonra diyorum sen 2 sene daha bekle bi sitetede olurmu:)benim anne tarafında hep erkek torum bir tek bende kız var ama eşimin ailesinde hiç erkke yok 5 tane kız torun nasıl istiyorlar erkeği anlatamam birde güneydoğudayım ben anlatamam nasıl bir düşkünlük ben buralı değilim ama
evet cnm arkadaşlar bioritim için tarih veriyorlar onlara baktıgımdan cvpları gec yazıyorumm
yoksa bi sorun yokk:)olumunekankayizsmile
ya ben bioritim yazdım bişey anlmaddım o testten hayatım sen tam uzman olmuşsun yaa bugün keşfettim 100 sayfa atlaya atlaya okudum gaza geldim kızım 7 aylık hamilemi kalsam nesempatiksalakcinniyok 2 yaşından sonra diyorum sen 2 sene daha bekle bi sitetede olurmu:)benim anne tarafında hep erkek torum bir tek bende kız var ama eşimin ailesinde hiç erkke yok 5 tane kız torun nasıl istiyorlar erkeği anlatamam birde güneydoğudayım ben anlatamam nasıl bir düşkünlük ben buralı değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?