bebek cinsiyet belirleme..

cnm hem dr hemde senden gun almak oldu sımdı gıttıksıra zorlasıyo hamıs kalmamız :)))))))))))))))))))))baya tutan oluyo heralde bundada yavvvv

iyi geceler elara benim bio ritime bakarmıısn kıızm olmuştu ya bakalım yöntemine göre tutuyormu
eşim26 ekim 1977
ben 24 haziran 11980
ilişki tarihimiz tahminen 24 haziran 2009 reglimin bitiminden 1 hafta sonra daha ne bilgisi yazmalıyım

elara ben seni merak ediyorum sen açmışsın başlığı sen denemedin mi henüz?

benim kızım 2 yaşına gircek 1 ay sonra.kızımda hiç bi yöntem denemedim,bilmiyordumda zaten.
kasım aralık gibi denemelere başlıcam ,yöntemleride denicemm

hayırlı olsun yeni ögrenim yılınızz cnm
2 kızında okula gidiyor dimi.

gamze kızın yürüyor dimi?
yarından itibaren her wc ye gittiginde onun bezini cıkar ve karşına çömelsin ve seni izlesin çiş yaparkenn
inan cok faydası oluyor.afedersin kaka yaparken bile izlesin seni.
göreceksin bi kac hafta sonra kendi yapacak wc ye çiş ve kakasını
böle böle alıştırırsan ilerde zorluk cekmezsin
direkt lazımlıga alıştırma bence.cünkün lazımlıga oturdugunda karına cok baskı olmadıgından çiş yapma istegi gelmiyor
çiş yapmayı bilen cocuklar lazımlıga kolay yapar.ama seninki daha bilmediginden lazımlıga yapmayabilir

ewet cnm ıkısıde gıdıyor buyuk orta 1 gectı pek heveslı yarını ıple cekıyo ortancıda 2.sınıfa gectı sagol cnm darısı sızlerre ıns.... yuruyo cnm 7 bucuk aylıkken basladı yurumeye ama konusması az anne babba aba dede bellı kelımeleı soleyebılıyo sadece o sorunumuz var ewet cnm bende öle deneyeem su okul haftasını atlatalım bır ıkı gun bı ugrasacam ıns daha duzenlı sekılde cnm

sen tam kız günündeyken ilişki olmuş
eşinde kız gününe ilk geciş gününde

slm arkadaşlar..bende aranızda yeni sayılırım..2 tane kızım var 3. düşünmezken ve kız hastası bir bayan olarak olmayını istemeye karar verdim...yani anlıyacağınız 3. bir bebek ve sağlıklı erkek bebek istiyorum rabbim isterse tabi..aylardır araştırıyorum...ekim ayında gebe kalmaya karar verdim bu arada çin takviminde erkek gözüküyor bu ayda...yumurta takibi yapmak istiyorum...ama anlamak zor sanırım bu durumu..bilgilenmek güzel birşey rabbim isterse vericek tabi ama araştırmakta fayda var..bu arada her türlü bilgiye açığım...deneyimleri olanlardan yardım bekliyorum bu konuda...önerileri olan varmı???

aaa niye öle düşündün gızzzz
tek tek mesajlara cvp yazıyom hangi msjına cvp yazmadımda böle düşündün yaw

hehehee yok kız cevapdan degıl bcm demınde berı yazdım cevaba hemen alısıkızya bcm ee sen alıstırdın hemen ama heralde bıorıtım senı ugrastırıyo cnm bu araralar baya rabbım mukafatını versın ıns tek tek ugrasıyon allah razı olsun valla cnm

konuşma işi genetik galiba yaa
benim kızımda öle şakır şakır konuşmuyor.ama bi cok kelimeyi biliyor.3 lü 4 lü cümleler kurabiliyor
ama bazı cocuklar var resmen sohbet ediyorr maşallahh
bende gec konuşmuşummm
ama şu var erken konuşmakla zekanın cok alakası yok.o nedenle sorun etme sende

evet cnm arkadaşlar bioritim için tarih veriyorlar onlara baktıgımdan cvpları gec yazıyorumm
yoksa bi sorun yokk:)olumunekankayizsmile

sen tam kız günündeyken ilişki olmuş
eşinde kız gününe ilk geciş gününde

ya ben bioritim yazdım bişey anlmaddım o testten hayatım sen tam uzman olmuşsun yaa bugün keşfettim 100 sayfa atlaya atlaya okudum gaza geldim kızım 7 aylık hamilemi kalsam nesempatiksalakcinniyok 2 yaşından sonra diyorum sen 2 sene daha bekle bi sitetede olurmu:)benim anne tarafında hep erkek torum bir tek bende kız var ama eşimin ailesinde hiç erkke yok 5 tane kız torun nasıl istiyorlar erkeği anlatamam birde güneydoğudayım ben anlatamam nasıl bir düşkünlük ben buralı değilim ama

h.g cnm aramıza rabbım gonlundekını versın ıns ama sayfaları okursen bulabılırsın yontem konusunda fıkır edınebılırsın cnm

hoşgeldin ubicam
Allah bagışlasın kızlarını
bizde önerii cokkkk ,bianda öneriler bekleme bizdenn
aylardır emek veriyoruz biz ,sende aktif katılırsan ilerleyen günlerde fazlasıyla yardımcı oluruzz
ama dur bismillah daha yeni geldinnn ne önerisi yaw:)

antepde unlu bı dr varmıs kız neydı adı hatırlayamadım ona gıt ayarlıyomus erkek bebıs olması ıcın yontemler

bende daha dün ögrendim bioritimi:)
senin kızında daha cok minik yaa.sen az daha sabret cnm
kızın 1,5 yaşına gelince hazırlıklara başlarsın.2 yaşına girmeye yakında denemeler yaparsınn.
senin işinde zormuş yaw.erkek bebek yapmak şart olmuş sana:)
Rabbim gönlündekini nasip etsin inş

valla semaogretmen cok haklısın dogu ve karadenız ınsanlarını ıcınde yasamak daha zor erkek bebısı olmadan ben gecen 15 gun kaldım karadenızde önune gelen yap bıdene daha kizum belkı usagın olur demelerınden daraltı geldı allah yardımcın olsun ınss olur cnm gonlundekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…