bebek cinsiyet belirleme..

oğluşları oldu tuttumu şimdi anlamadım

bu msjı görmeden önce yazmıştım üstteki mesajı
ben anladımki benim yönteme göre daha garantili tutuyorr
yani şölee
iki cizgi grafin altında oldugunda kıza yatkın oluyor bioritim yorumuna göre
ama benim yorumuma göre erkek çizgisi birazdaha baskın geliyor o nedenle 24 teki ilişki erkege yatkın dedimm
ama bu kadar irdelemek ne kadar dogru bikmiyorum

merhaba sonunda girebildim.bilg ayarları ile oynamış süpervizör.beni çok uğraştırdı ama hallettim.nasılsınız.elara hoş geldin.az önce diğer topiklerde senin usg yorumunu okudum.kesenin içinde bebeğin baş kısmı sol tarata ise mi erkek oluyor.

slm kızlarr elara hoşgeldin tekrar.. geldiğin nasıl anlaşılıyor sayfaların hızına yetişmek mümkün değil kaydirigubbakcemile2 bende ilk denememi dün gece yaptım kocişe sert kahve soğuk duş namaz sağ tarafa yatma sanki içimde tutmadı gibi bi his var yaw

elara ablam birşey soracam benim sanki hiç akıntım olmuyo yumurtlama olmuyomuki sen daha önce bir arkadaşa yazmışin akıntını bulmaya yardım edecem diye ne o ablam bana da desen

selamm..
ya şu elaranın açtıgı topik varsa kese sagdaysa kız diye. ben iki kızımında baktın usg sine.valla ikisininkide saga yatık duruyo.yani elinle alınca sagda.hımm dogru gbi dimi..

ben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla

sen niye kesiyosun kız seninkidemi istemiyor :)))
Elara bana söylemişti mesak atacam sana diye akıntıyı anlmak için ama unuttu valla
Elara unuttunmu hani msj atacaktın ya ????

selamm..
ya şu elaranın açtıgı topik varsa kese sagdaysa kız diye. ben iki kızımında baktın usg sine.valla ikisininkide saga yatık duruyo.yani elinle alınca sagda.hımm dogru gbi dimi..

kesenin sağda olması değilde kesnenin içindeki bebeğin ne tarafta olduğu sanırım

gamze turf nasılsınız.turf senin kontrolün ne zaman

12. haftada gel dedi bakalım
3 hafta sonra gidicem
iyiyim çalışıyorum
nöbetçiyim
yarın da mesaiye kalıyorum 4 e kadar
ertesi gün de nöbetçiyim
eve gitmiycem 3 gün boyunca

hoooppsss hamile var

ben de sebamedi alıyım bakalım
prima kullanıyoduk hep
ama şimdi drynites aldık gece külodu
jennyiii duymuştum güzel diye
ama hiç kullanmadım
primadan başka kullanmadık arkadaş 1 tane bile verse pişik yapıyodu değiştirmedik hiç

inşallah darısı sana canım

kesenin sağda olması değilde kesnenin içindeki bebeğin ne tarafta olduğu sanırım

tamam işteöyle.kesenin içinde sagda duruyo iki kızımda.yani ele alınca sagda...ilk kızım çok net belli sagda oldugu ama ikinci zor çözülüyo ama dogru:))
elara sana bunuu kim demişti.yada nerden biliyosun..

kızlar okuldan geldım cok yorgfunum kucukluk mahvettı benı buyugun sınıfı ortancının sınıfı öldumm sımdı bıraktım geldım

hadi hayırlı olsun cnm.Allah kolaylık versinnnn sanaaaa.cok zor okulla ugraşmakk

bioritimle ilgili bir çok sayfa acıldı tam oalarak ne yazmalıyım hesaplama mı yada sana zahmet linkini yollarmıısn bana şekerim bende bi okuyup hatmedeyim neyin nesi

bebekelrimizin cinsiyetelri ve isimleri bölümnde ilk sayfada 2 konusu var.birini mimoza actı digerini matematik.başka konu yok zaten

hoşbuldumm sagoll cnm
başının yakınlıgı degilde bebek bütünüyle bi tarafa daha yakınsa diye degerlendirme yapılırsa daha iyi olur
.sende varmı resim?

hoşbuldum sagol cnm.hadi hayırlı olsun temeli atmışsınn:)
eşinin senin ve ilişki tarihlerini ver bioritime bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…