- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.501
elaracım öncelikle teşekkürler
arkadaşımınki tutmadı oğluşu var
başka bi tarih vereyimmi % kaç doğruluk var bakalım
28 aralık 1976kadın
21 mayıs 1972
11haziran 2009 sat
ilişki 19 ve 24 ünde iki ilişki
kadın kıza yatkın
kocanınki 19 haziranda kıza yatkın.24 haziranda erkek gününde
oğluşları oldu tuttumu şimdi anlamadım
oğluşları oldu tuttumu şimdi anlamadım
eger ilişki günü 24 haziran ise tutuyorr
kadın erkege birazdaha meyilli
kocada erkek gününde
ben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla
selamm..
ya şu elaranın açtıgı topik varsa kese sagdaysa kız diye. ben iki kızımında baktın usg sine.valla ikisininkide saga yatık duruyo.yani elinle alınca sagda.hımm dogru gbi dimi..
gamze turf nasılsınız.turf senin kontrolün ne zaman
daha verirsin kiloları cnm.kızın daha cok minik.emiyor dimi?
koyun etini bende sevmemmmm
içli köfte,baklava,bide sizin mezeleriniz oluyorr böle kırmızı biberli patlıcanlı filan
gercekten cok lezzetli oluyorr yemekelri
antepli bi komşumuz vardııı yemek saatlerinde onlara gidesim gelirdi hehe
maşallah kızınaa
benim kızım öle şakır şakır konuşamıyor daha
hangi bezi kullanıyorsun? madem geceleri baglıyon kötü bi bez al ki rahatsız olsunn istemesin bezi
ben ultra prima kullandım hep.
bu ay ilk kez bim den jenny willy aldım pek iyi degildir diye düşünmüştüm ama süper cıktı yaw.evyap ın ürünüymüş
bidakine pedo alcam o cok kötü .1 kez alıp kullanmıştım
şampuan olarakta ben dogdu dogalı sebamed kullanıyorum cok memnunummm
kızımın göslerinide yakmıyor bide en zararsız markaymış sebamed ürünleri.
kızlar sız kurtuldunuz bezden dua edın darısı bana ıns bende dun esıme lazımlık aldırdım ama oyuncak olarak kullanıyor altı kapalıyken oturuyo acınca oturmuyo bezle dıye yatıyo onume zor alıstıracam gıbı gelıyo bana
kesenin sağda olması değilde kesnenin içindeki bebeğin ne tarafta olduğu sanırım
kızlar okuldan geldım cok yorgfunum kucukluk mahvettı benı buyugun sınıfı ortancının sınıfı öldumm sımdı bıraktım geldım
bioritimle ilgili bir çok sayfa acıldı tam oalarak ne yazmalıyım hesaplama mı yada sana zahmet linkini yollarmıısn bana şekerim bende bi okuyup hatmedeyim neyin nesi
merhaba sonunda girebildim.bilg ayarları ile oynamış süpervizör.beni çok uğraştırdı ama hallettim.nasılsınız.elara hoş geldin.az önce diğer topiklerde senin usg yorumunu okudum.kesenin içinde bebeğin baş kısmı sol tarata ise mi erkek oluyor.
slm kızlarr elara hoşgeldin tekrar.. geldiğin nasıl anlaşılıyor sayfaların hızına yetişmek mümkün değil kaydirigubbakcemile2 bende ilk denememi dün gece yaptım kocişe sert kahve soğuk duş namaz sağ tarafa yatma sanki içimde tutmadı gibi bi his var yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?