- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.541
umut sen beklemedesin değilmi.yani bu ay deneme yaptın.
ben ekimde demiştimya.yakı da deniyecem.eğer sen denemediysen sende yakı yapıştır diyecektim.
ben azicik deluyum kizzzzzz cocuk delisidelikafaduldenben ikincide ne yapacam derken sen nlerden bahsediyosun
yok bende bi problem var sanırım
kiz olursa olur olmassa dacanimiz sagolsun tek tuple ne kadar basarabilrim bilmiyomama elinde olsa tamam. gene yanlış sonuç olursa hayal kırıklığı yaşar.oyüzden bekle diyorum.
----- hbu kadar kestim kizzzzz herhal hamis deglim bilemiyorummm benim tupun biri yok yaaaaaa kapaliya hucum ettilerse spermler bu is yassssssempatiksalakcinniben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla
nasilsin sellvimmmm kizzzzzzz nasil oldunnn:1hug:İyi akşamlar kızlarr.
Ankara'da olduğum için pek giremiyorum.
Sayfalara bi göz atayım....
Düşük sayılmaz sanırım,adetime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım, erken ögrenmiş oldumselvi düşükmü yaptın canım yaaa...geçmiş olsun...üzülme canım yaa....
hayırlısı böylemiş canımhayırlısı olsun.kendine dikkat et
inanki dün akşam aklımdan geçtin
aklıma geldi bişey oldu diye
hayırlısı olsun canım inşallah bidahikine
inşallah kızlar.çok geçmiş olsun.allah sabır versin.inşallah tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım,çok üzüldüm...canım benim kızkardeşimin ikizleri vardı 6.ayında normal doğumla kaybetti.öylelerini düşün herşey kısmet.şimdi hamile bir aya kadar bir kızı olucak.
Canımm cok üzüldüm,Allah sabır versinbenimde doğuma 3 gün kala bebek karnımda öldü.beterin beteri var.
saol canımAllah sabır versin canım
üzülme demek boş biliyorum
hayırlısı böyleymiş
inşallah canımmcnm uzulme saglıksız bebısler genelde duser sakın uzulme rabbım ıns en yakın zamanda hamıs kalmayı nasıp etsın sana cnm
İnşallah canımbend ediyodum bu kiz neden gelmiyor diye hakkinda hayilrisi olsun gulum insallah tez vakitte tekrar kalirsinnnnnnnn
ohh sonunda bi haber vermişsin.Çok merak ettik seni yaa,şükür iyisin.Kızınıda alıştırmışsın çişe hadi gözün aydınn :)selammm
pc bozuktu bayadır giremdim.şuan arkadaşımdan yazıyorumm:)
bi kac güne yapılır pc girerim inşallahh
özledim sizi yawww:)
Evet evime bi gideyim denemeye devammcnmm üzülme hiç
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin..pers etmek yok denemeyye devamm
Gözünüz aydın canımmselam kizlar, cinsiyetini ogrendik kizimiz oluyor :)
Gurbet bende bu belirtileri yaşamıştımm...geldim gecmise göz attim anacim valla ayaklarim üsüyor kendim üsüyorum bir degisiklik yok gibi adet olacakmisim gibide gelmiiiiii bide dün yumurtaya rafadan yaparsin ya beyazi bembeyaz olur biraz kati gibi akinti geldi anlamadim ne den bayagi yogundu neyin isareti aceppppppppCADIARZU
evewt ben yeniyim daha 1 yıllığım eşim yemeklerime söylenip duruyor zaten okumuşum ev kıız değilim ki birde antep yemeklerini hemen nasıl öğreneyim 1 yılda başım dertte:)çok emek harcıyorlar yemeklere ya şaşıyorum hele bir yuvalamaları var pirinç unuyla saatlerce minik minik yuvarlamalar bayram sabahı yeniyor patlıcan cok tüketiliyor birde tüm sebzelerin arasına kıyma koyup kebap yapıyorlar yenidünya kebabı bile yedim sarımsak kebabı harika patlıcanda öle neyse sabah sabah:)
Sağlıkla, mutlulukla otur evinde canımmiyi akşiamlar canlarım
evime daha yeni geçtimm uzun zamandır annemlerdeydimmm
hepinizii çok özledimmm
inşallah tutmuştur canım Allah hayırlısını nasip etsinBi hayli siddetliydi canim temeli atti kocis bakalim saglam olmusmu ay gün gecmez artik gülen yüz ciktiktan bir gün sonra oldu insallah gec kalmamisimdir....
İnşallah vardır canımevet canım yaptık deneme
bende haftaya adet günüm bakalım
ama benim olmadı galiba hiç bişeyy ok bende
Canım bence acele etme günün bi geçsinbaska marka var acep onlami denesem yoksa cumayi beklesemmi kizlar ne dirsinizzzzz
İnşallah tutmuştur canımslm kızlarr elara hoşgeldin tekrar.. geldiğin nasıl anlaşılıyor sayfaların hızına yetişmek mümkün değil kaydirigubbakcemile2 bende ilk denememi dün gece yaptım kocişe sert kahve soğuk duş namaz sağ tarafa yatma sanki içimde tutmadı gibi bi his var yaw
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?