bebek cinsiyet belirleme..

ben ikincide ne yapacam derken sen nlerden bahsediyosun
yok bende bi problem var sanırım
ben azicik deluyum kizzzzzz cocuk delisidelikafadulden
ama elinde olsa tamam. gene yanlış sonuç olursa hayal kırıklığı yaşar.oyüzden bekle diyorum.
kiz olursa olur olmassa dacanimiz sagolsun tek tuple ne kadar basarabilrim bilmiyom

basolkubra kullanıcısından alıntı

canım bak ben sana söleyim kk'danda kavulma :) benim ilk önce kasıklarım agrımıstı adetime 15gün kala gögüslerim şişmişti vede ben hamile oldugumu kan testi ve idrar testinden ögrenmedim...nasılmı ögrendim merak ettin demi....:) ilk önce bi kap buldum ve ona işedim sonra ocaga koydum kaynattım eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :) ben yozgatlıyım belki bilirsin bizde çökelek derler sündürdügün zaman kokar yani peynir çeşiti eger biliyosan işte çökelek gibi kokuyo eger bebiş varsa.....umarım vardır inşallah vardır biz 1bucuk sene bekledikde oldu......

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni üyeyim bende:)kızlar yakıyı nerenize yapıştırcaksınız ya çok hoşsunuz yaa:)dün gece okumaya başladım ben burayı ben güldüükçe kahkaha atıkça eşim garip garip bakmaya başladı bana çok hoş yazılarınız

ben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla
----- hbu kadar kestim kizzzzz herhal hamis deglim bilemiyorummm benim tupun biri yok yaaaaaa kapaliya hucum ettilerse spermler bu is yassssssempatiksalakcinni

kızlar yakı hamile kalmayı kolaylaştırmak için ama cinsiyete bi katkısı yok
bel açıklığını kapatıyormuş
ısıtıyormuş o bölgeyi
2-3 gün duruyormuş belde
ovup masaj yapıp adetten temizlendikten 3-5 gün sonra yapıyormuşsun
denemelerden 1-2 gün önce çıkartıyormuşsun
ben de kk da bi konu var ordan okudum

hamile kalanlar olmuş baya
ama tabiki kalamayanlarda olmuş
Rabbim'in her zaman olduğu gibi bunda da 'OL'demesi gerekiyor

selvi düşükmü yaptın canım yaaa...geçmiş olsun...üzülme canım yaa....
Düşük sayılmaz sanırım,adetime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım, erken ögrenmiş oldum

hayırlısı olsun.kendine dikkat et
hayırlısı böylemiş canım

inanki dün akşam aklımdan geçtin
aklıma geldi bişey oldu diye
hayırlısı olsun canım inşallah bidahikine

çok geçmiş olsun.allah sabır versin.inşallah tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın.
inşallah kızlar.

canım benim kızkardeşimin ikizleri vardı 6.ayında normal doğumla kaybetti.öylelerini düşün herşey kısmet.şimdi hamile bir aya kadar bir kızı olucak.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım,çok üzüldüm...

benimde doğuma 3 gün kala bebek karnımda öldü.beterin beteri var.
Canımm cok üzüldüm,Allah sabır versin

Allah sabır versin canım
üzülme demek boş biliyorum
hayırlısı böyleymiş
saol canım

cnm uzulme saglıksız bebısler genelde duser sakın uzulme rabbım ıns en yakın zamanda hamıs kalmayı nasıp etsın sana cnm
inşallah canımm

bend ediyodum bu kiz neden gelmiyor diye hakkinda hayilrisi olsun gulum insallah tez vakitte tekrar kalirsinnnnnnnn
İnşallah canım

selammm
pc bozuktu bayadır giremdim.şuan arkadaşımdan yazıyorumm:)
bi kac güne yapılır pc girerim inşallahh
özledim sizi yawww:)
ohh sonunda bi haber vermişsin.Çok merak ettik seni yaa,şükür iyisin.Kızınıda alıştırmışsın çişe hadi gözün aydınn :)

cnmm üzülme hiç
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin..pers etmek yok denemeyye devamm
Evet evime bi gideyim denemeye devamm

selam kizlar, cinsiyetini ogrendik kizimiz oluyor :)
Gözünüz aydın canımm

Gurbet bende bu belirtileri yaşamıştımm...

Canımm senii çokk iyii anlıyabiliyorumm bende adanalıyımm ve karşıı komşumuzz annemlerinn gazianteplii azçokk onlardann biliyorumm yemeklerii hepp zor yemeklerr
amaa sendenn onlarıı fazlaa istemesinn eşinn nasıll yapacaksınn süreklii bilmediğinnn yemeğii
aslındaa farklıı yörelerden evlenince zor oluyoo birazzz yemekk işiii
soğann kepablarıı bilee varmışş herhalde arasınaa köfte dizerekk fırınaa veriyorlarmışşş
sen nerelisinn

karabiber hoşgeldin canım
sana ulaşamadım mutfakla ilgili soru sormuştun
geç olmamıştır umarım
taşındınmı evine

iyi akşiamlar canlarım
evime daha yeni geçtimm uzun zamandır annemlerdeydimmm
hepinizii çok özledimmm
Sağlıkla, mutlulukla otur evinde canımm

Bi hayli siddetliydi canim temeli atti kocis bakalim saglam olmusmu ay gün gecmez artik gülen yüz ciktiktan bir gün sonra oldu insallah gec kalmamisimdir....
inşallah tutmuştur canım Allah hayırlısını nasip etsin

evet canım yaptık deneme
bende haftaya adet günüm bakalım
ama benim olmadı galiba hiç bişeyy ok bende
İnşallah vardır canım

baska marka var acep onlami denesem yoksa cumayi beklesemmi kizlar ne dirsinizzzzz
Canım bence acele etme günün bi geçsin

İnşallah tutmuştur canım

ben bu ay deneycem çok korkuyorum ne olur yardım edin elara ablam bende gurbet ablam gibi yapcam işallah. Nasıl kestin sengurbet abla
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…