- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.741
olsun bakalimmmmm ya nasipte yokmussssssss:çok üzgünüm:aaaa şaşırdım vallla
senden çok umutluydum ben((
hayırlısı olsun canım
Ekimde beraber deneriz galiba(
aaaa şaşırdım vallla
senden çok umutluydum ben((
hayırlısı olsun canım
Ekimde beraber deneriz galiba(
olsun bakalimmmmm ya nasipte yokmussssssss:çok üzgünüm:
yeni yöntemler bulmani dilegimleeeeee canlarimmm ben kirmizi kart gördüm dün gecee
cnm saglık olsun belkım yerlesme kanamasıdır cok degılse ıns onumuzdekı ay kalırsın yada o
lmadı
benıde bekleyın aralıkda beraber kalak:)))))))))))))))9999
yanlış değilsem acıbadem hastanesinde 7 ay kız diyorlar
yeni yöntemler bulmani dilegimleeeeee canlarimmm ben kirmizi kart gördüm dün gecee
hehe resim süperr:))
ama senin kırmızı kart görmenee üzüldümm(
neyse kasım da beraber tekrar denerizz cnmmm.tekrar düşünüyon dimi
rabbım ınsssssssss hepımızın duasını kabul etsın ınssssssssssssssssssssssss
neyse kızlar zten bu kadar dua ve yapılanlardan sonra kızda olursa tabi bundada bir hayır vardır diyecem. ama 3.de böyle aynı şeyleri yapmaya hiç isteğim kalmadı.bakalım herşey kısmet.
neyse kızlar zten bu kadar dua ve yapılanlardan sonra kızda olursa tabi bundada bir hayır vardır diyecem. ama 3.de böyle aynı şeyleri yapmaya hiç isteğim kalmadı.bakalım herşey kısmet.
bilemem bekliycem bakalimmmmmmmmm canimmmcnm saglık olsun belkım yerlesme kanamasıdır cok degılse ıns onumuzdekı ay kalırsın yada o
lmadı
benıde bekleyın aralıkda beraber kalak:)))))))))))))))9999
yok yaaaa 2 gun erken oldummmmmmmalsanaalsanasmiletam günündemi oldun ??
kiz delmemmi deldimmm bir damla bile yetiii ne diyonnnnnkaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun hakkında.demek takkeyi tam delememişsin.:1no2:
heee insallahhhhhharalıkmııııııı ???????????akannehir
ozamana kadar benim oğlum 3 aylık olur kız :teytey:
yok pek degil sanki umarim bilemiyorummmmmmmmmmmmm:uhm:hehe resim süperr:))
ama senin kırmızı kart görmenee üzüldümm(
neyse kasım da beraber tekrar denerizz cnmmm.tekrar düşünüyon dimi
aminnn insallah bizim mahhaaledeee yaziyoruz bizzzzzzzzz simdi bebeler oldu 3-4 aylikkkkk:ecrin_bebek:kızlar seneye bu vakıtler ogluslarımızla yazarmıyızkı acep bböle ya gecen sene yasadıklarımıza bak dermıyızkı ınssssssssssssssss derız kızlar yaaaaaaa
7 haftalıkta bebek gözüküyor kalp atımı için gitmiştik.kesenin solunda suruyor.karındaki ultrasonda.5 haftalık var onda ise kese boş ama kese sağda idi rahim ultrasonu.onu doktor da söylemişti.7 ekimde lokman hekimede randevum var yani 12+4 oluyor .orkan gelişimini gastro doktoru net görelim herşeyi görünsün ilaç başlayalım demişti detaylı ultrason da olacak o gün öğreniriz kız mı erkek mi.
kızlar aneannem köy ebesiydi annemde 10 tane hamilelik yaşamış genelde erkek doğurmuş tek ben kızım.anneanemde annem de 7 ila 10 haftadan sonra bebek ortaya gelir.ondan sonra bi sağda bi solda hissedersin.10 haftadan sonra sağda solda deme yanlış demişlerdi.bunun aynını doktor da söyledi .5 haftadan sonra rahmin büyüyor bebek ortaya yerleşiyor dediydi.demek ki küçük usg ye bakmak lazım.
cnm sen kasımdamı hadı bakalımk kışın baya bı depremler olcak :))))))))))))aralıkdada bennnn
kızlar seneye bu vakıtler ogluslarımızla yazarmıyızkı acep bböle ya gecen sene yasadıklarımıza bak dermıyızkı ınssssssssssssssss derız kızlar yaaaaaaa
rabbım ınsssssssss hepımızın duasını kabul etsın ınssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?