bebek cinsiyet belirleme..

kızlar aneannem köy ebesiydi annemde 10 tane hamilelik yaşamış genelde erkek doğurmuş tek ben kızım.anneanemde annem de 7 ila 10 haftadan sonra bebek ortaya gelir.ondan sonra bi sağda bi solda hissedersin.10 haftadan sonra sağda solda deme yanlış demişlerdi.bunun aynını doktor da söyledi .5 haftadan sonra rahmin büyüyor bebek ortaya yerleşiyor dediydi.demek ki küçük usg ye bakmak lazım.

yanlış değilsem acıbadem hastanesinde 7 ay kız diyorlar

cnm benım dayımın esıne 9 ay erkek dıyorla dogumanında bıle ultrasyono sokuyolar erkek onunda oglu vqrdı kız cok ıstıyodu bı dogdukı kız yanıolabılıyo ınsss senınde öle olur cnm ınsssssss ama olmassada hakkında bu demekkeı hayırlı olan bu dıyecez cnm

neyse kızlar zten bu kadar dua ve yapılanlardan sonra kızda olursa tabi bundada bir hayır vardır diyecem. ama 3.de böyle aynı şeyleri yapmaya hiç isteğim kalmadı.bakalım herşey kısmet.

neyse kızlar zten bu kadar dua ve yapılanlardan sonra kızda olursa tabi bundada bir hayır vardır diyecem. ama 3.de böyle aynı şeyleri yapmaya hiç isteğim kalmadı.bakalım herşey kısmet.

tabii her işte vardır bir hayır benim ikinci de doktor 5 ay boyunca erkek demişti sonra kız oluverdi.sonra biz biraz üzüldük ama inan şimdi iyi ki de kız olmuş diyorum gerçekten yumuşak ve çok güzel bir kızım oldu.rüyamada da ceylan görmüştüm.gerçekten ceylan gibi.ayrıca ben tek kızım.acayip yanlızım.

cnm saglık olsun belkım yerlesme kanamasıdır cok degılse ıns onumuzdekı ay kalırsın yada o
lmadı
benıde bekleyın aralıkda beraber kalak:)))))))))))))))9999
bilemem bekliycem bakalimmmmmmmmm canimmm
tam günündemi oldun ??
yok yaaaa 2 gun erken oldummmmmmmalsanaalsanasmile
hayırlısı olsun hakkında.demek takkeyi tam delememişsin.:1no2:
kiz delmemmi deldimmm bir damla bile yetiii ne diyonnnnnkaydirigubbakcemile3

aralıkmııııııı ???????????akannehir
ozamana kadar benim oğlum 3 aylık olur kız :teytey:
heee insallahhhhhh
hehe resim süperr:))
ama senin kırmızı kart görmenee üzüldümm(
neyse kasım da beraber tekrar denerizz cnmmm.tekrar düşünüyon dimi
yok pek degil sanki umarim bilemiyorummmmmmmmmmmmm:uhm:
kızlar seneye bu vakıtler ogluslarımızla yazarmıyızkı acep bböle ya gecen sene yasadıklarımıza bak dermıyızkı ınssssssssssssssss derız kızlar yaaaaaaa
aminnn insallah bizim mahhaaledeee yaziyoruz bizzzzzzzzz simdi bebeler oldu 3-4 aylikkkkk:ecrin_bebek:

cnm seninki erkek benim teze göre:)
bioritimdede erkek cıktı dimi sende
ayrıca lokman hekimde hangi doktordan randevu aldın?ben orda dogum yaptım doktorum cok iyiydi

evett cnm aynen anlattıgın gibi
bende zaten özellikle 7-8 haftalıık usg resmine bakın diyorum

cnm sen kasımdamı hadı bakalımk kışın baya bı depremler olcak :))))))))))))aralıkdada bennnn

evet cnm kasımda ilk denememi yapcam inşallah bişi cıkmazsa:)

kızlar seneye bu vakıtler ogluslarımızla yazarmıyızkı acep bböle ya gecen sene yasadıklarımıza bak dermıyızkı ınssssssssssssssss derız kızlar yaaaaaaa

rabbım ınsssssssss hepımızın duasını kabul etsın ınssssssssssssssssssssssss

aminnnnn inşallahhhh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…