- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.721
senin başka cocugun yoktu dimi
deneyecegin zaman sölee bioritime bakalım sana
folik asit alkali ortamda daha iyi eriyebilen bi vitamindir.asit ortam oluşturacagını sanmıyorum.
fehna cevabını bekledim ama yazmamışsın
nasıpten öte bısey yok be gulum sen yum gununu kendınmı testettın cnm ınttenmı yoksa ovulosyon kıyıyle felanmı cnm
benim kese oval yani fasulyeye yakın.ya var ya kendime kızıyorum.ama direneceğim evde net bilg vb yok .alınca çocuklara laf yetiştiremiyoruz.olmayınca iş yerindeki ile idare ediyoruz.foto falan ekleyemiyoruz.
dün öğrendim.istanbulda bir akrabamızın kızı iyibir hastanede ultrasyona giriyor.7 ay kız diyorlar7.ayında ayrıntılı ultrasyona giriyor.erkek diyorlar ve erkek oluyor.
böyle bir mucize beni bulurmu bilmiyorum
peki sen ne dersin ne kullanalım çinko + folik asitmi yoksa şu megadyn adlı vitaminden mi_?
inşallah gönlündeki olur..tabiki seninki daha kesin degil zaten.%100 dememiş.ama doktoruna güveniyorsan o ayrı..bakalım ayrıntılı usg dogruyu söyler dimi..
megadynin içerigine baktım genelde b vitamini türevelri var.bi ara burda bi arkadaş erkek cocuk b vitamini türevleri geerkiyor diye yazmıştı ama ne kadar dogru bilmiyorummm
ayrıca folik asit ve çinko miktarı yeterlii ,eşin ek çinkoda alabilir.çinko miktarı az çünkü
ama şu da var.içinde magnezyum ve kalsiyumda mevcut.bu vitaminler kız bebek için öneriliyorr
karar seninnn
Canım hayırlı olsun topigin. Evime gidince bakar yazarım bende...kızlarrrrrrrrrrrr
heemn cocujklarınızın usg resimlerini bulunn 7-8 haftalık
keenin şekli yuvarlakmı,fasulye şekilinde -elips yada düzensizmiii actıgım diger topigee cvp yazınnnn bekliyorumm sonuclarııı
Canım gecmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...bu arada benim kan tahlillerimde bi sorun çıktı..canım sıkıldı...senağlama
bakalım 9.gün drum ne diycek...klomene devam ediyorum
Tamam canım bana uyar önümüzdeki hafta bi gün ayarlayın görüşelimm.9 günüm kaldı sadece...selviii düşük yapmışsınn cok gecmiş olsun üüzldüm cnm(
ankaraya gelmişken görüşelim mutlakaa
hdegirmenci,qwert,ben ,sen 4 kişi oluyozzzz
ELARA hayırlı olsun arabanız..kolaylık valla..allah kaza bela göstermesin..
benim kese oval yani fasulyeye yakın.ya var ya kendime kızıyorum.ama direneceğim evde net bilg vb yok .alınca çocuklara laf yetiştiremiyoruz.olmayınca iş yerindeki ile idare ediyoruz.foto falan ekleyemiyoruz.
canım ben ekim ayında denicem adetim bugün yarın gelir büyük ihtimal yarın adet olucam yumurtlama günümde 6 - 7 - 8 o günlerde olabilir tabi belli olmaz ben sanırım daha erken yumurtlayabiliyorum belli değil yani ekim başı işte ama ovülasyon testi alacak bugün eşim takip edicem benim doğum tarihim 31.08.1986 eşimin ki 18.08.1986 ne diyorsun bioritme göre o günlerdeki şansım ne_?
yeni yöntemler bulmani dilegimleeeeee canlarimmm ben kirmizi kart gördüm dün gecee
7 haftalıkta bebek gözüküyor kalp atımı için gitmiştik.kesenin solunda suruyor.karındaki ultrasonda.5 haftalık var onda ise kese boş ama kese sağda idi rahim ultrasonu.onu doktor da söylemişti.7 ekimde lokman hekimede randevum var yani 12+4 oluyor .orkan gelişimini gastro doktoru net görelim herşeyi görünsün ilaç başlayalım demişti detaylı ultrason da olacak o gün öğreniriz kız mı erkek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?