bebek cinsiyet belirleme..

senin başka cocugun yoktu dimi
deneyecegin zaman sölee bioritime bakalım sana

canım ben ekim ayında denicem adetim bugün yarın gelir büyük ihtimal yarın adet olucam yumurtlama günümde 6 - 7 - 8 o günlerde olabilir tabi belli olmaz ben sanırım daha erken yumurtlayabiliyorum belli değil yani ekim başı işte ama ovülasyon testi alacak bugün eşim takip edicem benim doğum tarihim 31.08.1986 eşimin ki 18.08.1986 ne diyorsun bioritme göre o günlerdeki şansım ne_?

dün öğrendim.istanbulda bir akrabamızın kızı iyibir hastanede ultrasyona giriyor.7 ay kız diyorlar7.ayında ayrıntılı ultrasyona giriyor.erkek diyorlar ve erkek oluyor.

dün öğrendim.istanbulda bir akrabamızın kızı iyibir hastanede ultrasyona giriyor.7 ay kız diyorlar7.ayında ayrıntılı ultrasyona giriyor.erkek diyorlar ve erkek oluyor.

inşallah gönlündeki olur..tabiki seninki daha kesin degil zaten.%100 dememiş.ama doktoruna güveniyorsan o ayrı..bakalım ayrıntılı usg dogruyu söyler dimi..

peki sen ne dersin ne kullanalım çinko + folik asitmi yoksa şu megadyn adlı vitaminden mi_?

megadynin içerigine baktım genelde b vitamini türevelri var.bi ara burda bi arkadaş erkek cocuk b vitamini türevleri geerkiyor diye yazmıştı ama ne kadar dogru bilmiyorummm

ayrıca folik asit ve çinko miktarı yeterlii ,eşin ek çinkoda alabilir.çinko miktarı az çünkü

ama şu da var.içinde magnezyum ve kalsiyumda mevcut.bu vitaminler kız bebek için öneriliyorr

karar seninnn

inşallah gönlündeki olur..tabiki seninki daha kesin degil zaten.%100 dememiş.ama doktoruna güveniyorsan o ayrı..bakalım ayrıntılı usg dogruyu söyler dimi..

artık ayrıntılı ultrasyondan sonra neyse odur bence.ben rabbime sığınıyorum ve dua ediyorum inşallah hepimizin dualarını kabul eder.ben hiçbir zaman oğlum olsun demedim.sağlıklı,hayırlı,akıllı bir oğlum olsun diye dua etim ve istedim.

çoooooook teşekkürler canım

Günaydınn.

kızlarrrrrrrrrrrr
heemn cocujklarınızın usg resimlerini bulunn 7-8 haftalık
keenin şekli yuvarlakmı,fasulye şekilinde -elips yada düzensizmiii actıgım diger topigee cvp yazınnnn bekliyorumm sonuclarııı
Canım hayırlı olsun topigin. Evime gidince bakar yazarım bende...

bu arada benim kan tahlillerimde bi sorun çıktı..canım sıkıldı...senağlama
bakalım 9.gün drum ne diycek...klomene devam ediyorum
Canım gecmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...

selviii düşük yapmışsınn cok gecmiş olsun üüzldüm cnm(
ankaraya gelmişken görüşelim mutlakaa
hdegirmenci,qwert,ben ,sen 4 kişi oluyozzzz
Tamam canım bana uyar önümüzdeki hafta bi gün ayarlayın görüşelimm.9 günüm kaldı sadece...

ELARA hayırlı olsun arabanız..kolaylık valla..allah kaza bela göstermesin..

sagol cnmm aminnnn

benim kese oval yani fasulyeye yakın.ya var ya kendime kızıyorum.ama direneceğim evde net bilg vb yok .alınca çocuklara laf yetiştiremiyoruz.olmayınca iş yerindeki ile idare ediyoruz.foto falan ekleyemiyoruz.

gızzzz senin balka bi fforumdada şöel bişi okumuştum.bebegin kesesi ovalse bebek erkek,yuvarlaksa bebek kız diye:)))
ama ben bu şekil olayına inanmıyorum pek.
senin usg resmi kacıncı haftada cekilmişti?tekrar kontrole nezamn gitcen

birazdan bakcamm sana

7 haftalıkta bebek gözüküyor kalp atımı için gitmiştik.kesenin solunda suruyor.karındaki ultrasonda.5 haftalık var onda ise kese boş ama kese sağda idi rahim ultrasonu.onu doktor da söylemişti.7 ekimde lokman hekimede randevum var yani 12+4 oluyor .orkan gelişimini gastro doktoru net görelim herşeyi görünsün ilaç başlayalım demişti detaylı ultrason da olacak o gün öğreniriz kız mı erkek mi.

orkan=organ suruyor =duruyor.imla sıfır. pardon kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…