bebek cinsiyet belirleme..

günaydınnnn
dün akşam giremedim nete yine kardeşim vardıı
ezel ve berra siz aklımdasınız yolıcamm bugünnn

unutmadığına sevindim bende hevesle bekliyorum vallah benim denemeye az kaldı gün içinde vücut alkali olsun diye o kadar çok yiyip içiyorum ki yakında patlicam bu gün yarın adetimi bekliyorum çin takvimine göre ekim ayı benim için erkek diğerleri tutmuyor ama ben denemeyi çok istiyorum Rabbim en iyisini bilir inşaAllah Mehmetçiğimizi ekim ayında bize nasip eder

günaydınn.
BERREA hoşgeldin..bizde seni artık hamile olmuştur diyoduk..hayırlısı olsun bakalım..
bu kese şeklini oudum dur bi yazayım ben diger topige.

hoşbulduk helenx . ne yazıkki benim çalışmalar boşa çıktı . şimdi denemeye ara verdik. çok stres yaptım çünkü . kasımda tekrar başlıycaz bakalım hayırlısı.yeni bilgiler varsa lütfen özelden ya da burdan paylaşın benimle.

İyi akşamlar kızlarr.
Ankara'da olduğum için pek giremiyorum.
Sayfalara bi göz atayım....

selviii düşük yapmışsınn cok gecmiş olsun üüzldüm cnm(
ankaraya gelmişken görüşelim mutlakaa
hdegirmenci,qwert,ben ,sen 4 kişi oluyozzzz

cok güzelll ve anlamlı ciddenn

Elara hani bana fışkırtacak yöntem yollayacaktınya :))))

aklımdasın umut ama inan bi kac gündür yogunum biliyorsun:)
yollıcammmmmmmmm

elara hayırlı olsun dielim ... kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Rabbim

hadi hayırlı olsun.kazasız belasız kullan inşallah.

tşkler kızlarrr.daha iyisi sizlerin olsun inşallahhh

erwet cnm 3 senedır kullanıyom cok sukur yoksa cocuklarla bıyere gıtmek gercekden zor cnm hele benım gıbı 3 dene oldumu:)))))))))

yakışırrr sanadaa gamzecimmmmm
Allah kaza bela vermesin inşallahhh

sagol cnm.aktif olarak katılmaya devam et ilerleyen günlerde yollarım yöntemlerii.hemen gelip hazıra konmak yok burda:))

Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin.Bende bizim arabada kayboluyorum

sagol amin cnmm

sagol cnmmm.bebeginin hatrınaa alırızz seni arabayla artıkk:))
cidden görüşelim bi gün yaaa.

aminnnnn esim kafayi yiyecek sadece maddi yönden o yardim ediyorrrrrrrrrr babasina mi yansin sikintiya girdi onami yansin Allah yar ve yardimcimiz olsunnn

Allah kolaylık versin sizee.kayın pederinedee şifaa

kayinpeder

canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....
kendi evine bakiyor
kaynima bakiyor
kaynanama bakiyor
görümceme bakiyor
kendini yipratiyor bide kiymetini bilseler ne diyeyimm Allah bilsin
eşinden Allah razı olsun .bu devirde böle evlat zorrr.Allah mükafatını verir elbet

folik asit alkali ortamda daha iyi eriyebilen bi vitamindir.asit ortam oluşturacagını sanmıyorum.

Elara 1. sayfadaki tabloda
benim tarihlerim ile gurbatin tarihi aynı 1 gün var aramızda sadece
ama bizim deneme tarihlerimiz arasında 4-5 gün var
nasıl oldu şimdi bi yerde yanlışlık var

Gurbet sende bi baksana

o tabloyu tekrar düzenlicem.bu ay deniyenleride eklicem.nasıl yapcan diye sorma:)))

sagol cnm.inş güzel sonuclarrr alırız topiktenn.senin kesenin şekli nasıldı?

bu arada benim kan tahlillerimde bi sorun çıktı..canım sıkıldı...senağlama
bakalım 9.gün drum ne diycek...klomene devam ediyorum

gecmiş olsun mimoza
hayırdır neyin var?

günaydın . büyük bir heyecanla açtım pc yi . ama elara yollayamamışsın. lütfen ilk fırsat bulduğunda yollarsan sevinirim. bu arada doğum tarihlerini verince neye bakıyorsun elara ?

matematigin baktıgı bioritime bakıyorum.
senin kızında tutuyordu dimi.
tarihlerini ver bide ben bakayım

senin başka cocugun yoktu dimi
deneyecegin zaman sölee bioritime bakalım sana

Elara ne yaptın diğer topik bayağı şekillendimi ?
araştırıyodunya ?

şekillendircez Allahın izniyle:))

elara ben dekızların usg sini aradım bulamadım.taşınırken biz de atmışız herhalde .araba işini ne yaptın.

dün kredi işlemleri bitti.bugün para hesaba yatcak
kardeşim bugün bi arabaya bakcak onu alırsa ,bizde arabamıza kavuşacaz:))
biz kardeşimin arabasını alıyoz daaa

elara benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
kızıma mayıs 2003 te hamile kaldım .
denemeler sonuçsuz kaldığı ve iyice strese girdiğim için ara vermeyi düşünüyorum . kasım , aralık , ocak ayları için bakarsan sevinirim.son adet tarihim 4 eylül , siklus aralığım 28-30 gün. teşekkür ederim.

elara bu arada senden sonra çok şey öğrendik diye yazdın . lütfen ilk sayfadan silinen ve yeni öğrendiğiniz bilgileri yollar mısın? sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkürler canım.

olsun canım.hayırlısı olsun.bencede dinlenmik en dogrusu.kısmetse bende mart nisan gibi düşünüyorum çalışmalara..

berra özel mesaj kutum devamlı doldugu için hep silmek zorunda kalıyorum mesjları
yöntemleride silmişimm
flasha atmıştım ordan tekrar yükleyip yollıcam sanaa
kızımın uyumasını beklicem mecburenn
flashı görse elinden alamamm

benim kese oval yani fasulyeye yakın.ya var ya kendime kızıyorum.ama direneceğim evde net bilg vb yok .alınca çocuklara laf yetiştiremiyoruz.olmayınca iş yerindeki ile idare ediyoruz.foto falan ekleyemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…