- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.701
günaydınnnn
dün akşam giremedim nete yine kardeşim vardıı
ezel ve berra siz aklımdasınız yolıcamm bugünnn
İyi akşamlar kızlarr.
Ankara'da olduğum için pek giremiyorum.
Sayfalara bi göz atayım....
günaydın millet .... umut yazı için alkisalkisalkis
hatta bu konuyla ilgili 2 yıl önce falan maillerde slayt dolaşırdı bileniniz vardır mutlaka adamın biri dua etmiş kelebek ve çiçek istemiş duası ona tırtıl ve kaktüs olarak geri dönmüş adam şaşırmış tabi üzülmüşte o kelebek istemiş güzel bir çiçek istemiş ama gelenlerin istedikleriyle alakası yok ... .bi zaman sonra tırtıl kelebek olmuş kaktüste harika çiçek açmış ... burdan da anlaşılacağı gibi istediğimiz herşey hepimizin bildiği gibi bizim için hayırlı olmayabiliyor ya da zamanı olabiliyor ama Rabbim ''isteyin'' demiş.. her hangi bişiyle sınırlamamış..... tabi insanız istediğimiz bişi olmadığında üzülüyoruz :çok üzgünüm:
Elara hani bana fışkırtacak yöntem yollayacaktınya :))))
elara hayırlı olsun dielim ... kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Rabbim
hadi hayırlı olsun.kazasız belasız kullan inşallah.
erwet cnm 3 senedır kullanıyom cok sukur yoksa cocuklarla bıyere gıtmek gercekden zor cnm hele benım gıbı 3 dene oldumu:)))))))))
slm kızlar kardelen bak bunada gülühyorum mesela fışkırtacak yöntem demiş:):)bu ne yaaa:):):)çok hoşsunuz
ELARA araban hayırlı olsun bu arada
nereli olduğumu soruştunuz aslen zonguldaklıyım antepe gelin geldim:)1 kıızm var 6 aylık 2. oğlan düşünüyorum nasipse ben evlendim bir kere addet oldum adetimden 1o gün sonra ilişkiye girdiğimde korunmamıştım 1 kere sadece ondada hamile kaldım çok plansızdı hemde yani evlendim 1 ay sonra hamileydim:)
ELARA berraya yen. yöntemleri yollıycaksın sanırım zahmet olmazsa banada yollaarmıısn ilk sayfada güncelliyorum demiştin ama ben göremedim silinmiş sanırım sadece dua vardı..
hepiniiznde inşlh gönlüne göre versin rabbima.s.:CüvCüv:
Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin.Bende bizim arabada kayboluyorum
hayırlı olsun canım.bu gün de bir arkadaş araba aldı dün öteki arkadaşım arabasını sattı.araba piyasasında bir hareketlilik var sanırım.allah ailece kazasız güzel günlerde gezmeyi nasip etsin.eh artık geçerken beni de adese den alıverirsin migrosa gideriz.:hooray:
aminnnnn esim kafayi yiyecek sadece maddi yönden o yardim ediyorrrrrrrrrr babasina mi yansin sikintiya girdi onami yansin Allah yar ve yardimcimiz olsunnn
eşinden Allah razı olsun .bu devirde böle evlat zorrr.Allah mükafatını verir elbetkayinpeder
canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....
kendi evine bakiyor
kaynima bakiyor
kaynanama bakiyor
görümceme bakiyor
kendini yipratiyor bide kiymetini bilseler ne diyeyimm Allah bilsin
Elara bişey sorabilirmiyim_? hani hamilelikten önce folik asit alınması tavsiye ediliyor ya folik asit alınca onun alımı tabiki önce doğacak bebişlerimizin sağlığı ama adı üstünde hani asit ya o vücutta asidik ortam ooluşturur mu ki acep_?
bide megadyn diye bi vitamin var içinde birçok vitamin vs.. var folik asitte barındıyor onun içeriğine bi bakabilirmisin gebelikten önce folik asit yerine onun kullanımı uygun mu diye yoksa direk foli asit mi alayım bu folik asit çinko ile birlikte alınabilir mi biz şimdi çinko da içiyoruz hem eşim hem ben folik asitte sperm üretimine faydalıymış eşimede içirmeyi düşünüyorum ama kafam karıştı şimdi folik asit alsamda ayrı ayrımı içsek yoksa şu megadyn adlı vitamin ilacını alsamda bir tek onumu içsek onda da çinko var ayyy çıldırıcaaam sempatiksalakcinni lütfen acil yardım
Elara 1. sayfadaki tabloda
benim tarihlerim ile gurbatin tarihi aynı 1 gün var aramızda sadece
ama bizim deneme tarihlerimiz arasında 4-5 gün var
nasıl oldu şimdi bi yerde yanlışlık var
Gurbet sende bi baksana
bu usg resimlerine bakarım bende ama bizim hava haritaları vardır.aynı bu usg gibi biz ona karaharitalar deriz.ama bu haritalarda yapılan yorumlar aydınlıktır.herşey nettir.uçak güzergahları net gözükür.şimdi elera inşallah bu yöntem tutar.valla ben sevdim usg yorum topiğini hayırlı olsun bitanem
bu arada benim kan tahlillerimde bi sorun çıktı..canım sıkıldı...senağlama
bakalım 9.gün drum ne diycek...klomene devam ediyorum
günaydın . büyük bir heyecanla açtım pc yi . ama elara yollayamamışsın. lütfen ilk fırsat bulduğunda yollarsan sevinirim. bu arada doğum tarihlerini verince neye bakıyorsun elara ?
unutmadığına sevindim bende hevesle bekliyorum vallah benim denemeye az kaldı gün içinde vücut alkali olsun diye o kadar çok yiyip içiyorum ki yakında patlicam bu gün yarın adetimi bekliyorum çin takvimine göre ekim ayı benim için erkek diğerleri tutmuyor ama ben denemeyi çok istiyorum Rabbim en iyisini bilir inşaAllah Mehmetçiğimizi ekim ayında bize nasip eder
Elara ne yaptın diğer topik bayağı şekillendimi ?
araştırıyodunya ?
elara ben dekızların usg sini aradım bulamadım.taşınırken biz de atmışız herhalde .araba işini ne yaptın.
hoşbulduk helenx . ne yazıkki benim çalışmalar boşa çıktı . şimdi denemeye ara verdik. çok stres yaptım çünkü . kasımda tekrar başlıycaz bakalım hayırlısı.yeni bilgiler varsa lütfen özelden ya da burdan paylaşın benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?